نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: درخواست راهنمایی و فایل آموزشی

  1. #1

    درخواست راهنمایی و فایل آموزشی

    با سلام
    من با C#‎‎‎ و sql server كاركرده ام اما تحت وب هيچي كار نكرده بودم به همين دليل دوره آموزش html ,css و جاوا اسکریپ وتا حدی جی کووری را گذراندم
    حالا برای دوره asp آموزشگاه mvc را ارائه می کند ولی برای برای من به نظرم وب فرم خیلی آشناتر و راحت تر هست به نظر شما چه کار باید بکنم یعنی حتما باید mvc را یاد بگیرم و یا نه وب فرم هم کار من را راه می اندازد
    در ضمن دوستان کسی دوره آموزش asp.net web form دارد ؟
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: درخواست راهنمایی و فایل آموزشی

    عمر Web Form به پایان رسیده است و دیگر هیچ پروژه ی جدیدی با آن ایجاد نمیشود. هرچند که ممکنه نیاز شما رو در کوتاه مدت برطرف کنه اما بهتره به سمت MVC بیایید.
    اگر با سی شارپ آشنایی داشته باشید مهاجرت به وب کار زیاد سختی نیست.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1394, 22:05 عصر
  2. سوال: درخواست راهنمایی آموزش php
    نوشته شده توسط sajadpm در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1391, 22:01 عصر
  3. سوال: می خوام یه وب بروزر کوچولو درست کنم لطفا راهنمایی کنید.
    نوشته شده توسط hosseinghk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 شهریور 1390, 14:38 عصر
  4. درخواست راهنمایی برای انتخاب کتاب آموزش++C
    نوشته شده توسط Omid707 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 اردیبهشت 1389, 13:55 عصر
  5. درخواست فایل آموزش و کمک خواهی و راهنمایی
    نوشته شده توسط noroozifar در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 مرداد 1388, 17:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •