نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: حدف کاراکتر های انگلیسی در یک متن

  1. #1

    حدف کاراکتر های انگلیسی در یک متن

    چگونه کاراکتر های انگلیسی رو از یک متن حذف کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: حدف کاراکتر های انگلیسی در یک متن

    باید با توجه به کدشون توی حروف یونیکد حذفشون کنید.
    یعنی یک به یک کاراکتر ها رو بررسی کنید و اون هایی رو که توی محدودۀ کاراکتر های انگلیسی هستن رو حذف کنید.

  3. #3

    نقل قول: حدف کاراکتر های انگلیسی در یک متن

    من نمیدونم که چه کدی باید براش بنویسم

  4. #4

    نقل قول: حدف کاراکتر های انگلیسی در یک متن

    یک کد ساده:
    textBox1.Click += (s, e) =>{
    string txt = "";
    foreach (char ch in textBox1.Text)
    {
    if (!"abcdefghijklmnopqrstuvwxyz".Contains(ch.ToStrin g().ToLower()))
    txt += ch.ToString();
    }
    };

    textBox1 رو به نام تکست باکس تغییر بدین

  5. #5

    نقل قول: حدف کاراکتر های انگلیسی در یک متن

    نقل قول نوشته شده توسط jebreily مشاهده تاپیک
    چگونه کاراکتر های انگلیسی رو از یک متن حذف کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    از Regex درخواست می کنیم هر کاراکتر الفبایی (Letter) رو که انگلیسی (لاتین) ئه با "" تعویض کنه :

    var s1 = "sample 1234 text فارسی";
    var s2 = System.Text.RegularExpressions.Regex.Replace(s1, "((?=\\p{L})\\p{IsBasicLatin})+", "");
    MessageBox.Show(s2);

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1396, 00:49 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1393, 21:49 عصر
  3. خبر: دانلود دیکشنری انگلیسی به انگلیسی تخصصی کامپیوتر با بیش از ده هزار لغت و عکس
    نوشته شده توسط MortezaGity در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1391, 08:41 صبح
  4. دیتابیس انگلیسی به انگلیسی میخوام !!!
    نوشته شده توسط white.hat در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آبان 1387, 13:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •