نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: دستور array count value برای آرایه دو بعدی

  1. #1

    دستور array count value برای آرایه دو بعدی

    سلام من یه سری داده به صورت سطر و ستون دارم
    میخوام بیام ستونی بهش نگاه کنم
    مثلا ستون اول چند نوع داده دارم از هر کدوم چندتا
    داده ها همش عددی
    منظورم از نوع اینه که مثلا ستون یک کلا از چهار عدد تشکیل شده مثلا عددهای یک و دو و سه و چهار
    اول بتونه تشخیص بده که کلا از چهار عدد تشکیل شده بعد بتونه بگه از عدد یک چندتا هست از عدد دو چندتا هست و...
    اینکار را دستور array count value برای آرایه یک بعدی انجام میده ولی برای دو بعدی نمیدونم چه باید کرد؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: دستور array count value برای آرایه دو بعدی

    اگر شما به این صورت آرایه هایی داشته باشید:
    Array (
    Array (1, 2, 3, 4, 5),
    Array (2, 3, 4, 5, 1),
    Array (3, 4, 5, 1, 2),
    Array (4, 5, 1, 2, 3),
    Array (5, 1, 2, 3, 4)
    )

    میتونین با این کد:
    for ($i = 0; $i < 5; $i++) {
    foreach ($original_arr as $arr2) {
    $new_arr[$i][] = $arr2[$i];
    }
    }
    ستون ها رو به سطر و سطر ها رو به ستون تبدیل کنید.
    حالا برای هر اندیس، با همون array_count_value اقدام کنید.

  3. #3

    نقل قول: دستور array count value برای آرایه دو بعدی

    ممنونم که جواب دادین ولی کد شما ارور میده
    Parse error: syntax error, unexpected 'for' (T_FOR) in C:\wamp64\www\id3\index.php on line 9

  4. #4

    نقل قول: دستور array count value برای آرایه دو بعدی

    و اینکه شما مطمین اید میشه تابع array count value

    را به ازای هر سطح برای آرایه دوبعدی میشه اجرا کرد؟

  5. #5

    نقل قول: دستور array count value برای آرایه دو بعدی

    ببخشید ; یادم رفته بود بزارم برای کد قبلی ولی الان اینو نوشتم

    <?php
    $arr=array (
    array (1, 2, 3, 4, 5),
    array (2, 3, 4, 5, 1),
    array (3, 4, 5, 1, 2),
    array (4, 5, 1, 2, 3),
    array (5, 1, 2, 3, 4)
    );
    for ($i = 0; $i < 5; $i++) {
    foreach (arr as $arr2) {
    $new_arr[$i][] = $arr2[$i];
    }
    }
    ?>

    الان این ارورش این مدلیه

    Notice: Use of undefined constant arr - assumed 'arr' in C:\wamp64\www\id3\index.php on line 10


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp64\www\id3\index.php on line 10


    Notice: Use of undefined constant arr - assumed 'arr' in C:\wamp64\www\id3\index.php on line 10
    کلی از این ارورر ها داره

  6. #6

    نقل قول: دستور array count value برای آرایه دو بعدی

    تابع
    array count value
    برای هر سطر از آرایه دو بعدی جواب میده

    ولی جای سطر و ستون را چه مدلی تغییر بدم نمیدونم
    دستور مستقیم نداره؟؟؟؟

  7. #7

    نقل قول: دستور array count value برای آرایه دو بعدی

    نقل قول نوشته شده توسط Salazar.mi مشاهده تاپیک
    تابع
    array count value
    برای هر سطر از آرایه دو بعدی جواب میده

    ولی جای سطر و ستون را چه مدلی تغییر بدم نمیدونم
    دستور مستقیم نداره؟؟؟؟
    خب کد من همین کار رو انجام میده دیگه!
    ارور شما هم به این دلیله که arr$ رو arr نوشتید در حلقه

  8. #8

    نقل قول: دستور array count value برای آرایه دو بعدی


    <?php


    $arr=array (
    array (1, 2, 3, 4, 5),
    array (1, 3, 4, 5, 1),
    array (1, 4, 5, 1, 2),
    array (4, 5, 1, 2, 3),
    array (5, 1, 2, 3, 4)
    );
    for ($i = 0; $i < 5; $i++) {
    foreach ($arr as $arr2) {
    $new_arr[$i][] = $arr2[$i];
    }
    }


    var_dump($new_arr);


    for($i=0;$i<5;$i++)
    {
    $w=print_r(array_count_values($new_arr[$i]));
    }
    var_dump($w);
    ?>


    درست شد بی نهایت ممنونم
    واقعا ببخشید کلا از اول اشتباه کردم که هی ارور داد
    واقعا ممنونمممم
    تشکرات ویژه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پشت پرده دستور count چه خبره؟ انتخاب با * یا ID?
    نوشته شده توسط amiragha2 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 دی 1392, 14:32 عصر
  2. دستور count
    نوشته شده توسط Kubuntu در بخش T-SQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1392, 02:42 صبح
  3. کاربرد همزمان دستور count , len
    نوشته شده توسط alireza_bahonar در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 12:02 عصر
  4. سوال: طریقه نوشتن دستور count
    نوشته شده توسط VisualBasic-NET در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 17 آبان 1389, 14:34 عصر
  5. نکته جالب در مورد دستور (*)count
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش SQL Server
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 29 شهریور 1385, 09:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •