نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: وارد کردن تعدادی عبارت جدا از هم درون یک آرایه

  1. #1

    وارد کردن تعدادی عبارت جدا از هم درون یک آرایه

    من قبلا هم این مشکل را داشتم
    الان اینجا با دستور array_count_values و count خروجیم شده این
    میخوام این ها را درون یک آرایه قرار بدم نمیشه

    <?php


    $arr=array (
    array (1, 2, 3, 4, 5),
    array (1, 3, 4, 5, 1),
    array (1, 2, 5, 1, 2),
    array (1, 5, 1, 2, 3),
    array (5, 1, 2, 3, 4)
    );
    for ($i = 0; $i < 5; $i++) {
    foreach ($arr as $arr2) {
    $new_arr[$i][] = $arr2[$i];
    }
    }


    for($i=0;$i<5;$i++)
    {
    $count=(array_count_values($new_arr[$i]));
    //var_dump($count);

    $result = count($count);
    var_dump($result);
    }

    خروجی

    C:\wamp64\www\id3\index.php:22:int 2
    C:\wamp64\www\id3\index.php:22:int 4
    C:\wamp64\www\id3\index.php:22:int 5
    C:\wamp64\www\id3\index.php:22:int 5
    C:\wamp64\www\id3\index.php:22:int 5

  2. #2

    نقل قول: وارد کردن تعدادی عبارت جدا از هم درون یک آرایه

    الان میخواین چیکار کنین؟
    اگر میخواین تعداد ها رو در آرایه بزارین این راهشه:
    در حلقه بنویسید:
    $counts[] = count($count);

  3. #3

    نقل قول: وارد کردن تعدادی عبارت جدا از هم درون یک آرایه

    بی نهایت ممنونم که جواب دادین
    کد شما

    for($i=0;$i<5;$i++)
    {
    $count=(array_count_values($new_arr[$i]));


    $counts[]=count($count);
    var_dump($counts);
    }


    خروجیش شد این


    C:\wamp64\www\id3\index.php:23:
    array (size=1)
    0 => int 2
    C:\wamp64\www\id3\index.php:23:
    array (size=2)
    0 => int 2
    1 => int 4
    C:\wamp64\www\id3\index.php:23:
    array (size=3)
    0 => int 2
    1 => int 4
    2 => int 5
    C:\wamp64\www\id3\index.php:23:
    array (size=4)
    0 => int 2
    1 => int 4
    2 => int 5
    3 => int 5
    C:\wamp64\www\id3\index.php:23:
    array (size=5)
    0 => int 2
    1 => int 4
    2 => int 5
    3 => int 5
    4 => int


    الان همینجا باز هم اینا هر کدوم یه آرایه جدا هستند میخوام همشون درون یک آرایه قرار بگیرن
    اگر بشه همون خروجی پست قبل تو یک آرایه قرار بگیره اون عالی میشه

  4. #4

    نقل قول: وارد کردن تعدادی عبارت جدا از هم درون یک آرایه

    درست شد بی نهایت ممنونم فقط باید var_dump را خارج از حلقه انجام میدادم تا جواب درست را بگیرم
    بی نهایت منونمممممممم

    <?php


    $arr=array (
    array (1, 2, 3, 4, 5),
    array (1, 3, 4, 5, 1),
    array (1, 2, 5, 1, 2),
    array (1, 5, 1, 2, 3),
    array (5, 1, 2, 3, 4)
    );
    for ($i = 0; $i < 5; $i++) {
    foreach ($arr as $arr2) {
    $new_arr[$i][] = $arr2[$i];

    }
    }


    for($i=0;$i<5;$i++)
    {
    $count=(array_count_values($new_arr[$i]));
    //var_dump($count);

    $result[] = count($count);


    }


    var_dump($result);
    ?>




    خروجی

    C:\wamp64\www\id3\index.php:32:
    array (size=5)
    0 => int 2
    1 => int 4
    2 => int 5
    3 => int 5
    4 => int 5


    آخرین ویرایش به وسیله Salazar.mi : جمعه 01 آذر 1398 در 21:06 عصر

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی در مورد تعریف تعداد ستون های بیشتر در اکسس 2003
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 17 بهمن 1395, 18:42 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 04 اسفند 1393, 22:14 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1392, 11:56 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1391, 07:03 صبح
  5. ایا می توان در تعریف تابع یا رویه ، آرگومانی را اختیاری تعریف کرد
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1384, 11:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •