نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: امکان ایجاد تغییرات در gridview بعد از بایند کردن به دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    امکان ایجاد تغییرات در gridview بعد از بایند کردن به دیتابیس

    سلام وقت بخیر

    بدین صورت اطلاعاتی را از دیتابیس در دیتاگرید لود کردم :

     using (databaseEntities database = new databaseEntities())            {
    var records = (from rows in database.cat_WebSites
    select new
    {
    rows.cat_ID,


    rows.catName,
    }).ToList();


    grd_WebSites_category.DataSource = records;
    }


    حالا میخواستم حالت AllowUserToAddRows=true و readOnly=false کنم اما متاسفانه هرکار کردم نشد.درواقع میخواستم امکان ایجاد ردیف جدید و همچنین تغییر در متن ستون های موردنظر رو به کاربر بدم و اخرکار با دستور database.SaveChanges(); کل تغییراتی که در دیتاگرید روی اطلاعات انجام شده بود را ذخیره کنم.

    با جستجویی که کردم چون دیتابیس به دیتاگرید بایند شده برای همین باید کار دیگری رو انجام بدیم.

    در این لینک توضیحاتی ارائه شده اما متاسفانه متوجه نشدم....ممنون میشوم راهنمایی کنید.

    How I can enable to insert rows in DataGridView after bind?
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : شنبه 02 آذر 1398 در 22:39 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: امکان ایجاد تغییرات در دیتاگرید بعد از بایند کردن به دیتابیس

    اومدم بدین صورت دستورات رو نوشتم و به هدفم رسیدم

     databaseEntities database = new databaseEntities();
    BindingSource bs = new BindingSource();


       database.cat_WebSites.Load();

    bs.DataSource = database.cat_WebSites.Local.ToBindingList();


    grd_WebSites_category.DataSource = bs;


     grd_WebSites_category.EndEdit();            bs.EndEdit();
    database.SaveChanges();
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 09 آذر 1398 در 23:00 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: امکان ایجاد تغییرات در دیتاگرید بعد از بایند کردن به دیتابیس

    یک مشکل دیگری که نتونستم حلش کنم این هستش که در این دستور که در پست دوم نوشتم :

    bs.DataSource = database.cat_WebSites.Local.ToBindingList();


    چگونه میتوانم جدول دیگری رو هم به این بایند لیست اضافه کنم؟

    درواقع 2 تا جدول دارم cat_websites و websites که یک به یک باهم درارتباطند...الان در این بایند لیست همانطور که مشاهده میکنید جدول cat_websites اضافه شده..حال چطوری به همین لیست بیاییم جدول websites هم اضافه کنیم؟!

  4. #4

    نقل قول: امکان ایجاد تغییرات در دیتاگرید بعد از بایند کردن به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    یک مشکل دیگری که نتونستم حلش کنم این هستش که در این دستور که در پست دوم نوشتم :

    bs.DataSource = database.cat_WebSites.Local.ToBindingList();


    چگونه میتوانم جدول دیگری رو هم به این بایند لیست اضافه کنم؟

    درواقع 2 تا جدول دارم cat_websites و websites که یک به یک باهم درارتباطند...الان در این بایند لیست همانطور که مشاهده میکنید جدول cat_websites اضافه شده..حال چطوری به همین لیست بیاییم جدول websites هم اضافه کنیم؟!
    هر دو را در یک گریدویو میخواهید نمایش بدید؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: امکان ایجاد تغییرات در دیتاگرید بعد از بایند کردن به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    هر دو را در یک گریدویو میخواهید نمایش بدید؟
    بله همین کارو میخواستم انجام بدم

    اگر اشتباه نکنم باید اینجا از متد join استفاده کنم درسته ؟
    برای مثال اومدم اینطور نوشتم اما دراین حالت از Local ایراد میگیره:
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : چهارشنبه 13 آذر 1398 در 01:29 صبح

  6. #6

    نقل قول: امکان ایجاد تغییرات در gridview بعد از بایند کردن به دیتابیس

    خب بیخیال local . یک ویومدل ایجاد کنید و در سلکت ازش استفاده کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: امکان ایجاد تغییرات در gridview بعد از بایند کردن به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    خب بیخیال local . یک ویومدل ایجاد کنید و در سلکت ازش استفاده کنید.
    بصورت دیتابیس فرست این کارهارو انجام داده بودم...الان نحوه ایجاد ویو مدل رو متوجه نشدم...درصورت امکان یک مثال دراین باره قرار بدید ممنون خواهم شد

  8. #8

    نقل قول: امکان ایجاد تغییرات در gridview بعد از بایند کردن به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    بصورت دیتابیس فرست این کارهارو انجام داده بودم...الان نحوه ایجاد ویو مدل رو متوجه نشدم...درصورت امکان یک مثال دراین باره قرار بدید ممنون خواهم شد
    منظور یک کلاس با تمام فیلدهای مورد نیاز هست.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: امکان ایجاد تغییرات در gridview بعد از بایند کردن به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    منظور یک کلاس با تمام فیلدهای مورد نیاز هست.
    متشکرم حل شد
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : دوشنبه 18 آذر 1398 در 14:11 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 08 خرداد 1397, 17:11 عصر
  2. حذف یک رکورد در دیتابیس در GridView
    نوشته شده توسط rooterror در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 24 فروردین 1395, 07:55 صبح
  3. ریختن اطلاعات یک فیلد از یک gridview در دیتابیس
    نوشته شده توسط amirfallah3301 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 18 آبان 1389, 13:37 عصر
  4. ذخیره تغییرات gridview در دیتابیس
    نوشته شده توسط User-os در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 آذر 1388, 10:55 صبح
  5. نشان دادن دو فیلد از دیتا بیس در یک خانه از GridView
    نوشته شده توسط NeverFade62 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 آبان 1385, 07:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •