نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چک کردن یک attribute خاص یک property با استفاده از reflection

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    چک کردن یک attribute خاص یک property با استفاده از reflection

    سلام وقت یخبر
    چطور میتونم یک Attribte خاصی رو با استفاده از reflection چک کنم ؟
    کد یکه استنفاده میکنم اینه:
                PropertyDescriptorCollection props =TypeDescriptor.GetProperties(typeof(T));
    int colCount = 0;
    for (int i = 0; i < props.Count; i++)
    {
    PropertyDescriptor prop = props[i];}

    فقط بگم که attributeها داخل prop هستند و با استفاده از ایندکس عددی و attribute قابل دسترسی هستند . من دنبال راهی هستم که بشه attribute ،
    NotMapped رو که در داخل attribute های یک property است رو چک کنم

  2. #2

    نقل قول: چک کردن یک attribute خاص یک property با استفاده از reflection

    نقل قول نوشته شده توسط aminaltavista مشاهده تاپیک
    سلام وقت یخبر
    چطور میتونم یک Attribte خاصی رو با استفاده از reflection چک کنم ؟
    کد یکه استنفاده میکنم اینه:
                PropertyDescriptorCollection props =TypeDescriptor.GetProperties(typeof(T));
    int colCount = 0;
    for (int i = 0; i < props.Count; i++)
    {
    PropertyDescriptor prop = props[i];}

    فقط بگم که attributeها داخل prop هستند و با استفاده از ایندکس عددی و attribute قابل دسترسی هستند . من دنبال راهی هستم که بشه attribute ،
    NotMapped رو که در داخل attribute های یک property است رو چک کنم

    var props = TypeDescriptor.GetProperties(typeof(T));
    foreach (PropertyDescriptor prop in props)
    {
    foreach (var attr in prop.Attributes)
    {
    if (attr.GetType() == typeof(NotMapped))
    {
    //your code
    break;
    }
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Unrecognized attribute 'targetFramework'. Note that attribute names are case-sensitive
    نوشته شده توسط mbasirati در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 اردیبهشت 1395, 12:52 عصر
  2. سوال: استفاده از reflection در اجرای فایل های dll
    نوشته شده توسط meliti در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 10:08 صبح
  3. کاربرد استفاده از Reflection
    نوشته شده توسط rahimi.mohamad24 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 13 تیر 1392, 21:50 عصر
  4. سوال: فایده استفاده از Reflection چیست ؟
    نوشته شده توسط Xcalivorse در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 15 اسفند 1390, 19:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •