نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: مشکل سرعت در sqlite

  1. #1

    Question مشکل سرعت در sqlite

    سلام من یه برنامه قبلا نوشته بودم با بانک اس کیو ال سرور
    حالا بنا به دلایلی همون برنامه را با بانک sqlite نوشتم حالا مشکل اینجاست که سرعت اینزرت در sqlite خیلی کند هست مثلا اگر ده تا فایل میخوام اینزرت کنم در برنامه اولم چند ثانیه طول میکشه ولی در برنامه ای که با sqlit نوشتم چند دقیقه طول میکشه کسی راه حلی داره ضمنا با ویژوال 2019 کار میکنم



    using (SQLiteConnection conn = new SQLiteConnection("Data Source=Db_Bank.sqlite;Version=3"))
    {
    conn.Open();
    using (SQLiteCommand cmd = new SQLiteCommand(conn))
    {
    using (SQLiteTransaction tran = conn.BeginTransaction())
    {
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    cmd.CommandText= "INSERT INTO MyTable VALUES(@Name, @Family, @Kod, @Mon)";
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Kod", row.Cells[0].Value);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Per", row.Cells[1].Value);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Sho", row.Cells[2].Value);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Mon", row.Cells[3].Value);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    }
    tran.Commit();
    }
    }
    conn.Close();
    MessageBox.Show("records inserted");



  2. #2

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    نقل قول نوشته شده توسط mr.siahatgar مشاهده تاپیک
    سلام من یه برنامه قبلا نوشته بودم با بانک اس کیو ال سرور
    حالا بنا به دلایلی همون برنامه را با بانک sqlite نوشتم حالا مشکل اینجاست که سرعت اینزرت در sqlite خیلی کند هست مثلا اگر ده تا فایل میخوام اینزرت کنم در برنامه اولم چند ثانیه طول میکشه ولی در برنامه ای که با sqlit نوشتم چند دقیقه طول میکشه کسی راه حلی داره ضمنا با ویژوال 2019 کار میکنم



    using (SQLiteConnection conn = new SQLiteConnection("Data Source=Db_Bank.sqlite;Version=3"))
    {
    conn.Open();
    using (SQLiteCommand cmd = new SQLiteCommand(conn))
    {
    using (SQLiteTransaction tran = conn.BeginTransaction())
    {
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    cmd.CommandText= "INSERT INTO MyTable VALUES(@Name, @Family, @Kod, @Mon)";
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Kod", row.Cells[0].Value);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Per", row.Cells[1].Value);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Sho", row.Cells[2].Value);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Mon", row.Cells[3].Value);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    }
    tran.Commit();
    }
    }
    conn.Close();
    MessageBox.Show("records inserted");


    موقعی که یک Transaction رو Commit می کنید بصورت پیشفرض SQLite اونقدر صبر میکنه که داده ها از بافر سیستم فایل به روی سکتور های دیسک منتقل بشه تا خیالتون آسوده باشه که اگر جریان برق دیسک رفت داده ها قطعی ثبت شده باشن.
    طبعا اینکار مکث ایجاد میکنه. میشه این انتظار روی Commit ها رو با یک تنظیم PRAGMA synchronous = OFF از بین برد ولی به قیمت از دست رفتن اون تضمین بقای اطلاعات تموم میشه.

  3. #3

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    سلام ممنون از شما سرعت یه کم بهتر شد ولی در حد قابل قبول نیست . شاید کدهام مشکل دارن؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    سلام
    فایلهاتون چی هست حجمشون چقدره؟ بدون تراکنش هم تست کنید ببینید چقدر زمان می بره.

  5. #5

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    سلام
    فایل های من بصورت نوت پد هستند که هر فایل حدود 250 خط داره . برنامه من میاد خط به خط اونها رو میخونه و اینزرت میکنه تو بانک . هر فایل حدود 30 تا 40 ثانیه و یا بیشتر طول میکشه در حالی که در بانک اس کیو ال سرور در صدمی از ثانیه طول میکشه . تعداد فایلها هم زیاد هست در نتیجه خیلی زمان میبره تا اینزرت بشه نزدیک 300 تا فایل هست که هر بار باید اینزرت بشه ضمنا یاداور کنم که هر خط نوت پد حدود 300 کارکتر داره که سه تا سه تا از هم جدا میشن . روش کار من هم اینجوری هست که هر سه تا کارکتر وارد یک ارایه و یا تکس باکس میکنم و بعد که خط کامل شد وارد بانک میکنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    یه پیشنهاد. شما بجای اینکه یه دستور رو اجرا کنی بعد بری خط بدی رو بخونی و دوباره اینسرت کنی، یه بار کل خطها رو بخون و دستور اینسرتتو تشکیل بده و یه بار دستور رو اجرا کنید.

    من خودم تو یه حلقه اینجوری میکردم و حدود سیصد بار دستور اینسرت رو اجرا میکردم حدود یا ثانیه ای طول میکشید. همه دستورات رو یه بار اجرا کردم شد میلی ثانیه.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    به نظرم ممکنه 3 تا مشکل وجود داشته باشه، یا از نحوه جداسازی کاراکترهاست، یا نحوه ثبت اطلاعات یا کند بودن تراکنش sqlite.
    برای تست مورد اول کافیه کدهای درج در دیتابیس رو کامنت کنید و فقط زمان جداسازی کاراکترها رو تست کنید.
    برای مورد دوم روش آقای مرادی در پست قبلی
    برای مورد سوم هم که قبلا گفتم می تونید کدهای درج رو بدون تراکنش بنویسید و تست کنید.

  8. #8

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    یه پیشنهاد. شما بجای اینکه یه دستور رو اجرا کنی بعد بری خط بدی رو بخونی و دوباره اینسرت کنی، یه بار کل خطها رو بخون و دستور اینسرتتو تشکیل بده و یه بار دستور رو اجرا کنید.

    من خودم تو یه حلقه اینجوری میکردم و حدود سیصد بار دستور اینسرت رو اجرا میکردم حدود یا ثانیه ای طول میکشید. همه دستورات رو یه بار اجرا کردم شد میلی ثانیه.
    سلام این کار شدنی نیست چون اطلاعات هر خط مربوط به یک ساعات هست و اطلاعات خط دوم مربوط به ساعت بعد در نتیجه من میخوام هر ساعت بع عنوان یک رکورد در بانک ثبت بشه اگه همه فایل را با هم بخونم باید دوباره در اخر کلی دستور اینزرت بنویسم تا رکورد به رکورد پشت سر هم در بانک ذخیره بشم

  9. #9

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    به نظرم ممکنه 3 تا مشکل وجود داشته باشه، یا از نحوه جداسازی کاراکترهاست، یا نحوه ثبت اطلاعات یا کند بودن تراکنش sqlite.
    برای تست مورد اول کافیه کدهای درج در دیتابیس رو کامنت کنید و فقط زمان جداسازی کاراکترها رو تست کنید.
    برای مورد دوم روش آقای مرادی در پست قبلی
    برای مورد سوم هم که قبلا گفتم می تونید کدهای درج رو بدون تراکنش بنویسید و تست کنید.
    سلام
    در مورد جداسازی تست کردم سریع انجام میشه
    در مورد روش اقای مرادی هم توضیح دادم که نمیشه
    در مورد تراکنش هم زیاد فرقی نکرد

  10. #10

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    نقل قول نوشته شده توسط mr.siahatgar مشاهده تاپیک
    سلام
    در مورد جداسازی تست کردم سریع انجام میشه
    در مورد روش اقای مرادی هم توضیح دادم که نمیشه
    در مورد تراکنش هم زیاد فرقی نکرد
    منظورتون از نمیشه چیه؟ خب ساعت هر رکورد رو همراه همون رکورد ذخیره کنید مگه ساعت رو چجوری به رکورد اضافه میکنی؟
    موقعیتت رو بیشتر توضیح بده تا دوستان بهتر راهنمایی کنن

  11. #11

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    منظورتون از نمیشه چیه؟ خب ساعت هر رکورد رو همراه همون رکورد ذخیره کنید مگه ساعت رو چجوری به رکورد اضافه میکنی؟
    موقعیتت رو بیشتر توضیح بده تا دوستان بهتر راهنمایی کنن
    دوست عزیز فرض کنید من یک فایل نوت پد دارم حاوی 5 خط مثل زیر
    1398 08 01 00 254 352 462
    1398 08 01 01 255 355 425
    1398 08 01 02 269 358 458
    1398 08 01 03 256 322 456
    1398 08 01 04 265 356 489
    حالا با یک حلقه میاد خط اول را میخونه و 1398 درون تکس باکس 1 وعدد 08 را درون تکس باکس 2 وعدد 01 را درون تکس باکس 3 وعدد 00 را درون تکس باکس 4 وعدد 254 را درون تکس باکس 5 وعدد 352 را درون تکس باکس 6 و در اخر عدد 425 را درون تکس باکس 7 قرار میده بعد دستور اینزرت تکس باکس ها میبره درون بانک و بعد خط دوم میخونه
    خب اگه قرار باشه خط دوم هم همزمان بخونه باید تکس باکس ها اضافه کنم و خط دوم درون تکس باکسهای جدید بزارم و دوباره یه دستور اینزرت بنویسم و تکس باکسهای جدید را ببره توی بانک
    اینجوری که خیلی بیشتر میشه و دیگه درون حلقه هم نمیشه بزارم . شما راه حلتون چیه چجوری با یه دستور اینزرت اونها را ببرم توی بانک و ضمنا یاداور بشم من قبل از اینکه برم توی بانک باید یک سری عملیات هم روی اون انجام بدم بعد وارد بانک کنم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,146

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    به نظرم اگر نیازی به Text box نداری بیا آرایه ای از یک Structure. بساز و تمام خطوط رو به تفکیک مورد نظر در او ذخیره کن و بعد عملیات insert. یا در هربار خواندن خطوط، مقادیر رو براحتی در یک آرایه نگهداری کن (با استفاده از split) و بعد insert و الی آخر.
    به نظرم از text box صرفا بخاطر تفکیک مقادیر استفاده نکن

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    روش خوندن فایل متنی چطوره؟

    برای جداسازی، همانطور که دوستمون گفتن نیازی به تکست باکس نیست.
    شما میتونید اطلاعات هر ردیف رو به شکل زیر جداسازی کنید:
    string[] _split=_str.Split(' ');
    string _one=_split[0];
    string _two=_split[1];
    //..
    .
    بعد متغیرهای _one و _two و ... رو توی دیتابیس ذخیره کنید

  14. #14

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    اگر من میخواستم همچین سوالی رو مطرح کنم یک فایل نمونه با دو تا سطر داده ارائه میکردم که بشه برای فرمتش راهکار ارائه کرد.
    این مثال 1398 08 01 00 254 352 462 که نوشتید مشخص میکنه که بین اعداد کاراکتر فاصله هست ولی نه با اون مشخصات "هر خط نوت پد حدود 300 کارکتر" جور در میاد و نه تصوری از نحوه درج مقادیر در (@Name, @Family, @Kod, @Mon) میده.
    با توصیفی که شما از فایل های متنی تون میکنید در بدترین شرایط که Unicode باشن حداکثر 150 کیلوبایت حجم دارن، زیاد نیست، نیازی نیست که بصورت Stream و کاراکتر به کاراکتر تفسیرشون کنیم.
    میشه با System.IO.File.ReadAllLines یکجا در آرایه متنی فراخوانی شون کرد و بعد در هر سطر با (" ")string.Split مقادیر رو تفکیک کرد. با int.Parse هم که رشته ها به مقدار عددی تبدیل میشن.
    مادامی که تصور ما از محتویات سطر ها ناقص باشه سخته بشه برای نوشتن یک روتین کارآمد کمکی کرد.

  15. #15

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    اگر من میخواستم همچین سوالی رو مطرح کنم یک فایل نمونه با دو تا سطر داده ارائه میکردم که بشه برای فرمتش راهکار ارائه کرد.
    این مثال 1398 08 01 00 254 352 462 که نوشتید مشخص میکنه که بین اعداد کاراکتر فاصله هست ولی نه با اون مشخصات "هر خط نوت پد حدود 300 کارکتر" جور در میاد و نه تصوری از نحوه درج مقادیر در (@Name, @Family, @Kod, @Mon) میده.
    با توصیفی که شما از فایل های متنی تون میکنید در بدترین شرایط که Unicode باشن حداکثر 150 کیلوبایت حجم دارن، زیاد نیست، نیازی نیست که بصورت Stream و کاراکتر به کاراکتر تفسیرشون کنیم.
    میشه با System.IO.File.ReadAllLines یکجا در آرایه متنی فراخوانی شون کرد و بعد در هر سطر با (" ")string.Split مقادیر رو تفکیک کرد. با int.Parse هم که رشته ها به مقدار عددی تبدیل میشن.
    مادامی که تصور ما از محتویات سطر ها ناقص باشه سخته بشه برای نوشتن یک روتین کارآمد کمکی کرد.
    بله حق با شماست من باید فایل نمونه قرار دهم ولی این نکته رو بگم که من الا با جدا کردن و داخل تکس باکس قرار دادن مشکلی ندارم چون سریع در میلی ثانیه این کار انجام میشه مشکل من فقط در هنگام اینزرت کردن ان هست مه زیاد طول میکشه در مورد فایل هم باید بگم که متاسفانه من ناچارم خط به خط بخونم زیرا روی انها عملیاتهای انجام میدم و بعد در تکس باکس قرار میدم و ضمنا بعضی کارکترهایم بستگی داره که خط قبلش چی باشه و براین اساس اون کارکتر ذخیر میشه یا نمیشود . بگذریم در کل مشکل من فقط در قسمت اینزرت هست بنظر شما اگر بخوام از ارایه اینزرت کنم نسبت به تکس باکس از سرعت قابل توجهی برخوردار میشه یعنی اینقدر سرعتش تغییر میکنه که احساش بشه ؟

  16. #16

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    با آزمایشی که کردم بین صد هزار تا دویست هزار رکورد در ثانیه داخل جدول درج کرد. خوبه دیگه

    preview.png

    پروژه #C اش ضمیمه گردید :

    SQLiteInsertBenchmark.part01.rar
    SQLiteInsertBenchmark.part02.rar
    SQLiteInsertBenchmark.part03.rar
    SQLiteInsertBenchmark.part04.rar

  17. #17

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    با آزمایشی که کردم بین صد هزار تا دویست هزار رکورد در ثانیه داخل جدول درج کرد. خوبه دیگه

    preview.png

    پروژه #C اش ضمیمه گردید :

    SQLiteInsertBenchmark.part01.rar
    SQLiteInsertBenchmark.part02.rar
    SQLiteInsertBenchmark.part03.rar
    SQLiteInsertBenchmark.part04.rar

    سلام موقع لود فرم این پیام خطا میده
    Capture.PNG

  18. #18

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    نقل قول نوشته شده توسط mr.siahatgar مشاهده تاپیک
    سلام موقع لود فرم این پیام خطا میده
    Capture.PNG
    لطفا قبل از اون سطر در listBox1_DrawItem یک شرط خروج قرار بدید :

    if ((e.Index < 0) || (e.Index >= listBox1.Items.Count))
    {
    return;
    }
    var item = (object[])listBox1.Items[e.Index];

  19. #19

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    لطفا قبل از اون سطر در listBox1_DrawItem یک شرط خروج قرار بدید :

    if ((e.Index < 0) || (e.Index >= listBox1.Items.Count))
    {
    return;
    }
    var item = (object[])listBox1.Items[e.Index];

    سلام ممنون از شما ولی من اجرا کردم وقتی توی جدول ساخته شده نگاه کردم فقط سرستون ها بود و هیچ داده ای وارد نشده بود

  20. #20

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    نقل قول نوشته شده توسط mr.siahatgar مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از شما ولی من اجرا کردم وقتی توی جدول ساخته شده نگاه کردم فقط سرستون ها بود و هیچ داده ای وارد نشده بود
    tran.Commit(); رو در انتهای بلوک اش قرار بدید. من حذفش کردم ببینم چقدر تاثیر داره، دیدم وقتی بعد درج همه رکورد ها انجام میشه مکث محسوسی نداره.

  21. #21

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    سلام دوستان گرامی
    من بعد از اینکه فایل ها را وارد تکس باکس کردم و عملیات های لازم را بر روی انها انجام دادم ، دادا ها را وارد ارایه کردم و از ارایه اینزرت کردم به جدول و مشکل حل شد . سرعتش هم خیلی عالی شد

  22. #22

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    نقل قول نوشته شده توسط mr.siahatgar مشاهده تاپیک
    سلام دوستان گرامی
    من بعد از اینکه فایل ها را وارد تکس باکس کردم و عملیات های لازم را بر روی انها انجام دادم ، دادا ها را وارد ارایه کردم و از ارایه اینزرت کردم به جدول و مشکل حل شد . سرعتش هم خیلی عالی شد
    چه عالی. تفاوت اساسی بین کد قبلی و جدید که نوشتید چی بود؟ یعنی با تفسیر خودتون چی چیزی در کد قبلی منجر به کند شدن درج ها بود؟

  23. #23

    نقل قول: مشکل سرعت در sqlite

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    چه عالی. تفاوت اساسی بین کد قبلی و جدید که نوشتید چی بود؟ یعنی با تفسیر خودتون چی چیزی در کد قبلی منجر به کند شدن درج ها بود؟
    سلام دوست گرامی سری اول من مستقیم از تکس باکس میریختم تو بانک
    اما در سری دوم اومدم بعد از تکس باکس ریختم توی ارایه و بعد از ارایه ریختم توی بانک
    حالا جه عاملی دقیقا باعث کندی میشد نمیدونم ولی گویا از تکس باکس مستیم ریختم توی بانک کند میشد
    در سری دوم با وجودی که اول از تکس باکس انتقال میدادم به ارایه ( که حدس میزدم خب با اینکار زمان بیشتری میبره) و بعد از ارایه ریختم توی بانک که برخلاف تصورم خیلی سرعت عالی شد و در حد شاید کمتر از چند میلی ثانیه شد

تاپیک های مشابه

  1. سرعت اجرای کوئری در sqlite
    نوشته شده توسط hamid_hr در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 آذر 1395, 17:49 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1395, 17:19 عصر
  3. سوال: سرعت چک کردن نام فایل بیشتر است یا چک کردن دیتای SQLite
    نوشته شده توسط tehro0n در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 بهمن 1392, 00:12 صبح
  4. سوال: تغییر اتوماتیک تاریخ و ساعت سیستم به تاریخ و ساعت روز
    نوشته شده توسط mohammad_2039 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 مهر 1390, 09:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •