نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارسال و دریافت اطلاعات درحالت jsonArrayRequest کتابخانه volley

  1. #1

    ارسال و دریافت اطلاعات درحالت jsonArrayRequest کتابخانه volley

    می خوام با استفاده از کتابخانه volley یکسری پارامتر بفرستم و بصورت json دریافت کنم
    اما ارور زیر رو میده

    com.android.volley.ParseError: org.json.JSONException: Value <br of type java.lang.String cannot be converted to JSONObject


    از طریق StringRequest میتونم بفرستم ولی از طریق jsonArrayRequest خطای بالا رو میده
    علتش چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: ارسال و دریافت اطلاعات درحالت jsonArrayRequest کتابخانه volley

    سلام خب مشخصه خطا شما داری از jsonarray استفاده میکنی و پارامترهایی هم که قراره ارسال کنید باید در قالب JSONOBJECT باشه نه در قالب string ...
    میتونی بجای jsonArrayRequest از stringRequest استفاده کنی و پاسخ سرور که رشته ی جیسان هست و بصورت string دریافت میکنی را پارس کنی و به json array تبدیل کنی تا این خطا پیش نیاد ولی گویا شما در مفاهیم اولیه مشکل دارید پیشنهاد میکنم این دوره ها ( آموزش اول و آموزش دوم ) را بگذرونید تا volley را کامل مسلط شوید .

  3. #3

    نقل قول: ارسال و دریافت اطلاعات درحالت jsonArrayRequest کتابخانه volley

    با روش get شد بفرستم ولی با post نمیشه
    جالب بود
    فعلا با get مشکلم حل شد

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در کتابخانه Volley
    نوشته شده توسط pejmanprogramming در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 13 مرداد 1397, 17:05 عصر
  2. خطا در هنگام کار با کتابخانه Volley
    نوشته شده توسط CodeforLife در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 03 بهمن 1395, 20:33 عصر
  3. مشکل با کتابخانه volley
    نوشته شده توسط perkas در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 آبان 1395, 08:42 صبح
  4. نمایش عکس با volley
    نوشته شده توسط mani2000 در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 08 آبان 1395, 10:47 صبح
  5. دریافت آرایه از سرور با volley
    نوشته شده توسط JYasProgramer در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 تیر 1395, 09:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •