نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: دریافت بارکد از دستگاه usb

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    44

    Question دریافت بارکد از دستگاه usb

    سلام
    من برای برقراری ارتباط با دستگاههای بارکدخوان usb مشکل دارم ، بعد از کلی دردسر و گشتن و ... با dll
    microsoft point of service آشنا شدم اما مستندات جالبی پیدا نکردم
    من میخوام بعد از اسکن بارکد فکوس روی هر آبجکت فرم که هست به آبجکتی که من میخوام انتقال داده بشه
    تو اکثر جاها میگن فکوس رو روی تکسباکس ببر خودش میاد پر میکنه و کار خاصی نمیخواد بکنی اما جایی پیدا نکردم مثل پورت سریال کار کرده باشه و یه اکشن receive نوشته باشه
    اگه میشه نمونه کدی یا راهنمایی بفرمایید

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    44

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    بنظرتون نرم افزارهای حسابداری چطوری این کار رو انجام میدن؟

  3. #3
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    چیزی که علی الحساب به نظرم میاد اینه که وقتی بارکد خونده میشه انتهاش اینترم فراخونی میشه شما بیاین تو رویداد KeyDown فرمتون Enter رو چک کنید و اگه فشرده شده فوکوس رو بدین به کنترلتون...فقط باید تو این رویداد یه متغیر بزارین که کاراکترهای عددی قبلی رو ذخیره کنه و موقع فوکوس بزاره تو تکسباکس مد نظرتون
    البته راه حل دیگه هم داشته باشه فعلا اطلاعی ندارم
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  4. #4

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    نقل قول نوشته شده توسط drawback مشاهده تاپیک
    سلام
    من برای برقراری ارتباط با دستگاههای بارکدخوان usb مشکل دارم ، بعد از کلی دردسر و گشتن و ... با dll
    microsoft point of service آشنا شدم اما مستندات جالبی پیدا نکردم
    من میخوام بعد از اسکن بارکد فکوس روی هر آبجکت فرم که هست به آبجکتی که من میخوام انتقال داده بشه
    تو اکثر جاها میگن فکوس رو روی تکسباکس ببر خودش میاد پر میکنه و کار خاصی نمیخواد بکنی اما جایی پیدا نکردم مثل پورت سریال کار کرده باشه و یه اکشن receive نوشته باشه
    اگه میشه نمونه کدی یا راهنمایی بفرمایید
    چیزی که من به عنوان بارکد خوان میشناسم شبیه صفحه کلید عمل می کنه و کلید ها رو با یک سرعت خاصی میفرسته و انتهاش ممکنه کلید Enter رو حتی طبق تنظیماتش کلید دیگری رو بفرسته یا اصلا کلیدی در انتها نفرسته که واقعا برای برنامه نویس خیلی مهم نیست.
    طبعا اگر شما از ابتدا یک کنترل Focus شده مثل TextBox داشته باشید و دخالتی هم نکنید محتویات اون TextBox بصورت خودکار پر میشه، اما چند تا مساله هست :
    • اگر قبل از اینکه بارکد خوان کارشو شروع کنه اون Focus روی کنترل رو نکرده باشید طبعا کلید ها هم در جای مناسب دریافت نمیشه، پس فایده نداره که بعد ارسال کلید Enter تازه بفکر Focus بیافتیم. باید قبل از ارسال اولین کاراکتر Focus شده باشه.
    • اگر در حین ارسال بارکد به هر دلیلی Focus تغییر کنه یا کاربر کلیدی فشار بده، اعم از اینکه کاربر دستش به ماوس و صفحه کلید بخوره یا برنامه ای هوس نشون دادن پیامی بکنه ارسال نیمه کاره میمونه و بارکد بصورت کامل دریافت نمیشه.
    • اگه توقع داشته باشیم که حتما در انتها کلید Enter ارسال بشه شاید اصلا بارکد خوان مدل فلان همچین کاری رو نکنه و تا ابد منتظر بمونیم یا مجبور بشیم خودمون بارکد دریافتی رو دستی با کلیک یا Enter تایید کنیم.


    پس چه کنیم؟ کلید ها رو بدون توجه به کنترلی که Focus داره در حافظه مجزایی دریافت کنیم و هر وقت دیدیم بعد یک مدت زمانی کلید جدیدی دریافت نشد یا کلید Enter دریافت شد، دریافت رو خاتمه یافته فرض کنیم و حالا از بارکد هر جا لازمه استفاده کنیم.
    برای ما مهم نیست که Focus روی چه کنترلی باشه چون هر چی کلید دریافت میشه قبل از اینکه به کنترل های روی فرم برسه توسط خود فرم پردازش میکنیم، حتی وقتی یک Button روی فرم Focus داره Enter اول توسط ما پردازش میشه :

    public partial class Form1 : Form
    {
    private StringBuilder _barcode = new StringBuilder();
    private DateTime _lastTime;
    private const int Timeout = 1000; // 1000 milliseconds
    private const string BarcodeChars = "0123456789";

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void BarcodeReceived(string barcode)
    {
    textBox1.Text = barcode;
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    KeyPreview = true;
    var timer = new Timer { Interval = 200, Enabled = true };
    timer.Tick += timer_Tick;
    }

    private void timer_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    if (_barcode.Length > 0)
    {
    if (DateTime.Now.Subtract(_lastTime).TotalMillisecond s >= Timeout)
    {
    BarcodeReceived(_barcode.ToString());
    _barcode.Length = 0;
    }
    }
    }

    protected override bool ProcessDialogKey(Keys keyData)
    {
    if ((keyData == Keys.Return) && (_barcode.Length > 0))
    {
    BarcodeReceived(_barcode.ToString());
    _barcode.Length = 0;
    return true;
    }
    return base.ProcessDialogKey(keyData);
    }

    protected override void OnKeyPress(KeyPressEventArgs e)
    {
    if (BarcodeChars.IndexOf(e.KeyChar) >= 0)
    {
    _lastTime = DateTime.Now;
    _barcode.Append(e.KeyChar);
    e.Handled = true;
    }
    base.OnKeyPress(e);
    }
    }


    من Timeout رو روی یک ثانیه و کاراکتر های بارکد رو 0 الی 9 در نظر گرفتم، اگه لازمه کاراکتر های دیگه داخل بارکد رو به BarcodeChars اضافه کنید.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    44

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا فاتحی مشاهده تاپیک
    چیزی که علی الحساب به نظرم میاد اینه که وقتی بارکد خونده میشه انتهاش اینترم فراخونی میشه شما بیاین تو رویداد KeyDown فرمتون Enter رو چک کنید و اگه فشرده شده فوکوس رو بدین به کنترلتون...فقط باید تو این رویداد یه متغیر بزارین که کاراکترهای عددی قبلی رو ذخیره کنه و موقع فوکوس بزاره تو تکسباکس مد نظرتون
    البته راه حل دیگه هم داشته باشه فعلا اطلاعی ندارم
    تا اینجا که دیتاشیت های بارکد رو خوندم و تست زدم بارکدخوان ها فقط اعداد رو میفرستن + رویداد Enter یا خالی ( اول و انتهای بارکدخوان ها با هم فرق میکنه)
    جدا از بارکدخوان خود بارکد با استاندارد تولیدیش هم میتونه موثر باشه !
    مثلا Code128a با بارکدخوان ساخت چین فقط تهش "Enter" میندازه! ولی با بارکدخوان ساخت ویتنام تهش "." مینداره
    نمیتونم فقط به یه کاراکتر خواص حساس باشم

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    44

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    چیزی که من به عنوان بارکد خوان میشناسم شبیه صفحه کلید عمل می کنه و کلید ها رو با یک سرعت خاصی میفرسته و انتهاش ممکنه کلید Enter رو حتی طبق تنظیماتش کلید دیگری رو بفرسته یا اصلا کلیدی در انتها نفرسته که واقعا برای برنامه نویس خیلی مهم نیست.
    طبعا اگر شما از ابتدا یک کنترل Focus شده مثل TextBox داشته باشید و دخالتی هم نکنید محتویات اون TextBox بصورت خودکار پر میشه، اما چند تا مساله هست :
    • اگر قبل از اینکه بارکد خوان کارشو شروع کنه اون Focus روی کنترل رو نکرده باشید طبعا کلید ها هم در جای مناسب دریافت نمیشه، پس فایده نداره که بعد ارسال کلید Enter تازه بفکر Focus بیافتیم. باید قبل از ارسال اولین کاراکتر Focus شده باشه.
    • اگر در حین ارسال بارکد به هر دلیلی Focus تغییر کنه یا کاربر کلیدی فشار بده، اعم از اینکه کاربر دستش به ماوس و صفحه کلید بخوره یا برنامه ای هوس نشون دادن پیامی بکنه ارسال نیمه کاره میمونه و بارکد بصورت کامل دریافت نمیشه.
    • اگه توقع داشته باشیم که حتما در انتها کلید Enter ارسال بشه شاید اصلا بارکد خوان مدل فلان همچین کاری رو نکنه و تا ابد منتظر بمونیم یا مجبور بشیم خودمون بارکد دریافتی رو دستی با کلیک یا Enter تایید کنیم.


    پس چه کنیم؟ کلید ها رو بدون توجه به کنترلی که Focus داره در حافظه مجزایی دریافت کنیم و هر وقت دیدیم بعد یک مدت زمانی کلید جدیدی دریافت نشد یا کلید Enter دریافت شد، دریافت رو خاتمه یافته فرض کنیم و حالا از بارکد هر جا لازمه استفاده کنیم.
    برای ما مهم نیست که Focus روی چه کنترلی باشه چون هر چی کلید دریافت میشه قبل از اینکه به کنترل های روی فرم برسه توسط خود فرم پردازش میکنیم، حتی وقتی یک Button روی فرم Focus داره Enter اول توسط ما پردازش میشه :

    public partial class Form1 : Form
    {
    private StringBuilder _barcode = new StringBuilder();
    private DateTime _lastTime;
    private const int Timeout = 1000; // 1000 milliseconds
    private const string BarcodeChars = "0123456789";

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void BarcodeReceived(string barcode)
    {
    textBox1.Text = barcode;
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    KeyPreview = true;
    var timer = new Timer { Interval = 200, Enabled = true };
    timer.Tick += timer_Tick;
    }

    private void timer_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    if (_barcode.Length > 0)
    {
    if (DateTime.Now.Subtract(_lastTime).TotalMillisecond s >= Timeout)
    {
    BarcodeReceived(_barcode.ToString());
    _barcode.Length = 0;
    }
    }
    }

    protected override bool ProcessDialogKey(Keys keyData)
    {
    if ((keyData == Keys.Return) && (_barcode.Length > 0))
    {
    BarcodeReceived(_barcode.ToString());
    _barcode.Length = 0;
    return true;
    }
    return base.ProcessDialogKey(keyData);
    }

    protected override void OnKeyPress(KeyPressEventArgs e)
    {
    if (BarcodeChars.IndexOf(e.KeyChar) >= 0)
    {
    _lastTime = DateTime.Now;
    _barcode.Append(e.KeyChar);
    e.Handled = true;
    }
    base.OnKeyPress(e);
    }
    }


    من Timeout رو روی یک ثانیه و کاراکتر های بارکد رو 0 الی 9 در نظر گرفتم، اگه لازمه کاراکتر های دیگه داخل بارکد رو به BarcodeChars اضافه کنید.
    این روش رو به نوعی دیگه تست زدم و برام جالب نبود و در شرایطی درست کار نمیکرد !
    من روی برنامه های حسابداری که تست زدم همه رو درست دریافت میکرد و نشون میداد
    یچیزی شبیه به کاری که اونت receive پورت سریال ولی با این تفاوت که براش مهم نیست چه پورتی کانکت شده و چی میفرسته

  7. #7

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    نقل قول نوشته شده توسط drawback مشاهده تاپیک
    تا اینجا که دیتاشیت های بارکد رو خوندم و تست زدم بارکدخوان ها فقط اعداد رو میفرستن + رویداد Enter یا خالی ( اول و انتهای بارکدخوان ها با هم فرق میکنه)
    جدا از بارکدخوان خود بارکد با استاندارد تولیدیش هم میتونه موثر باشه !
    مثلا Code128a با بارکدخوان ساخت چین فقط تهش "Enter" میندازه! ولی با بارکدخوان ساخت ویتنام تهش "." مینداره
    نمیتونم فقط به یه کاراکتر خواص حساس باشم
    من هم همین نظر رو دارم. به همین جهت کدی نوشتم که وابسته به اون کلید انتهایی نباشه و چه بفرسته و چه نفرسته کار نکنه.
    زمانی که امکانش هست که بدون نیاز به اون کلید انتهایی برنامه نویسی کنیم دلیلی نداره که خودمون رو وابسته به یک شرایطی کنیم که اتفاق افتادنش قطعی نیست و اما و اگر داره.

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    44

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    الان داشتم یه برنامه دیگه رو برسی میکردم تو dll هایی که داره

    Microsoft.PointOfService.Management
    Microsoft.PointOfService
    Microsoft.PointOfService.ControlBase
    سری کامل
    OPOS
    و
    Pos

    استفاده میکنه ، نمیشه آنپکشم کرد دید چی نوشته و از چی استفاده کرده

  9. #9

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    نقل قول نوشته شده توسط drawback مشاهده تاپیک
    این روش رو به نوعی دیگه تست زدم و برام جالب نبود و در شرایطی درست کار نمیکرد !
    من روی برنامه های حسابداری که تست زدم همه رو درست دریافت میکرد و نشون میداد
    یچیزی شبیه به کاری که اونت receive پورت سریال ولی با این تفاوت که براش مهم نیست چه پورتی کانکت شده و چی میفرسته
    روش دیگه که بکار بردید رو که نمی دونم چیه، کدش رو که نمی بینم، ولی اگر این کد رو به همین شکل که نوشتم اجرا کردید و مشکلی داره حتما اعلام کنید تا بررسی کنیم و برطرفش کنیم.

  10. #10

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    نقل قول نوشته شده توسط drawback مشاهده تاپیک
    الان داشتم یه برنامه دیگه رو برسی میکردم تو dll هایی که داره

    Microsoft.PointOfService.Management
    Microsoft.PointOfService
    Microsoft.PointOfService.ControlBase
    سری کامل
    OPOS
    و
    Pos

    استفاده میکنه ، نمیشه آنپکشم کرد دید چی نوشته و از چی استفاده کرده
    اون POS for .NET ئه که مایکروسافت مستنداتش رو هم در سایتش قرار داده و بارکدخوان فقط و فقط یک بخش خیلی خیلی کوچیک از سخت افزار هایی است که باهاشون کار می کنه، POS for .NET خیلی دامنه کاریش بزرگتر از بارکد خوانی است.
    با این سخت افزار ها کار می کنه، هر چیزی که توی یک فروشگاه مدرن و بزرگ میتونه باشه :

    Bar Code Scanner
    Belt
    Bill Acceptor
    Bill Dispenser
    Biometrics
    Bump Bar
    Cash Changer
    Cash Drawer
    Check Scanner
    Coin Acceptor
    Coin Dispenser
    Credit Authorization Terminal (CAT)
    Electronic Journal
    Electronic Value Reader/Writer
    Fiscal Printer
    Gate
    Hard Totals
    Image Scanner
    Item Dispenser
    Keylock
    Lights
    Line Display
    Magnetic Ink Character Recognition Reader (MICR)
    Magnetic Stripe Reader (MSR)
    Motion Sensor
    PIN Pad
    Point Card Reader/Writer
    POS Keyboard
    POS Printer
    Radio Frequency Identification (RFID) Scanner
    Remote Order Display
    Scale
    Signature Capture
    Smart Card Reader/Writer
    Tone Indicator

  11. #11

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    اینم یک شبیه ساز بارکد خوان. ارسال با فشار دادن ترکیب کلیدی (کلید ویندوز) + کلید Z

    barcode.png

    فایل اجرایی :
    BarcodeSimulator.zip

    کد منبع :
    https://github.com/mroach/barcode-simulator

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    44

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    روش دیگه که بکار بردید رو که نمی دونم چیه، کدش رو که نمی بینم، ولی اگر این کد رو به همین شکل که نوشتم اجرا کردید و مشکلی داره حتما اعلام کنید تا بررسی کنیم و برطرفش کنیم.
    کد شما رو تست زدم تنها مشکلش شرط عدد بود که پاک کردم
    و کد شما کار میکنه! تا وقتی که کسی به کیبورد دست نزنه

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    44

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    اینم یک شبیه ساز بارکد خوان. ارسال با فشار دادن ترکیب کلیدی (کلید ویندوز) + کلید Z

    barcode.png

    فایل اجرایی :
    BarcodeSimulator.zip

    کد منبع :
    https://github.com/mroach/barcode-simulator
    من هر چقدر با این نرم افزار کار کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    44

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    اون POS for .NET ئه که مایکروسافت مستنداتش رو هم در سایتش قرار داده و بارکدخوان فقط و فقط یک بخش خیلی خیلی کوچیک از سخت افزار هایی است که باهاشون کار می کنه، POS for .NET خیلی دامنه کاریش بزرگتر از بارکد خوانی است.
    با این سخت افزار ها کار می کنه، هر چیزی که توی یک فروشگاه مدرن و بزرگ میتونه باشه :

    Bar Code Scanner
    Belt
    Bill Acceptor
    Bill Dispenser
    Biometrics
    Bump Bar
    Cash Changer
    Cash Drawer
    Check Scanner
    Coin Acceptor
    Coin Dispenser
    Credit Authorization Terminal (CAT)
    Electronic Journal
    Electronic Value Reader/Writer
    Fiscal Printer
    Gate
    Hard Totals
    Image Scanner
    Item Dispenser
    Keylock
    Lights
    Line Display
    Magnetic Ink Character Recognition Reader (MICR)
    Magnetic Stripe Reader (MSR)
    Motion Sensor
    PIN Pad
    Point Card Reader/Writer
    POS Keyboard
    POS Printer
    Radio Frequency Identification (RFID) Scanner
    Remote Order Display
    Scale
    Signature Capture
    Smart Card Reader/Writer
    Tone Indicator
    اینم تست میزنم ببینم این یکی رو حداقل میتونم جواب بگیرم یا نه

  15. #15

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    نقل قول نوشته شده توسط drawback مشاهده تاپیک
    من هر چقدر با این نرم افزار کار کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد
    اجراش می کنید، در قسمت Add Code یک شماره بارکد دلخواه می نویسید و Enter رو میزنید که به لیست اضافه بشه. بعد برنامه #C خودتون رو باز می کنید و موقعی که فرم برنامه خودتون Focus داره یک ترکیب کلیدی رو فشار میدید.
    ترکیب کلیدی (کلید ویندوز) + کلید Z رو که همزمان فشار بدید اون بارکد دلخواه ارسال میشه و فرم میگیرتش.

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    44

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    هیچ رقمه این pos for .net یا همون point of service دستگاه رو نمیشناسه

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    44

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    اجراش می کنید، در قسمت Add Code یک شماره بارکد دلخواه می نویسید و Enter رو میزنید که به لیست اضافه بشه. بعد برنامه #C خودتون رو باز می کنید و موقعی که فرم برنامه خودتون Focus داره یک ترکیب کلیدی رو فشار میدید.
    ترکیب کلیدی (کلید ویندوز) + کلید Z رو که همزمان فشار بدید اون بارکد دلخواه ارسال میشه و فرم میگیرتش.
    بله ، این کار رو میکنم ولی چیزی فرستاده نمیشه
    نشانگر متن از چشمک زدن دست میکشه ولی متنی ارسال نمیشه

  18. #18

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    نقل قول نوشته شده توسط drawback مشاهده تاپیک
    بله ، این کار رو میکنم ولی چیزی فرستاده نمیشه
    نشانگر متن از چشمک زدن دست میکشه ولی متنی ارسال نمیشه
    کد برنامه رو که تغییر ندادید؟ لطفا برنامه Notepad یا Microsoft Word رو باز کنید رو اونجا در حالی که برنامه Barcode Simulator یک بارکد ثبت شده داره و پنجره اش بسته نشده ترکیب کلیدی رو فشار بدید.
    اگر به Notepad و برنامه های مشابه چیزی ارسال نشد معلومه که کلید Win تون مشکلی با این برنامه داره.

    winkey.png

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    44

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    کد برنامه رو که تغییر ندادید؟ لطفا برنامه Notepad یا Microsoft Word رو باز کنید رو اونجا در حالی که برنامه Barcode Simulator یک بارکد ثبت شده داره و پنجره اش بسته نشده ترکیب کلیدی رو فشار بدید.
    اگر به Notepad و برنامه های مشابه چیزی ارسال نشد معلومه که کلید Win تون مشکلی با این برنامه داره.

    winkey.png
    ممنون از پیگیریتون ، برنامه رو تغییر ندادم ، کد رو دستکاری نکردم ، تو Notepad ، word ، Wordpad تست زدم ، فقط نشانگر مکان نمای متن قفل میشه ! ، کلیدهای کیبرد کار میکنه ! این برنامه کلا با چیزی که من میخوام زمین تا آسمون فرق داره ! من دستگاهش رو دارم میخوام بفهمم چطور ازش به سیستم من داده ارسال شده!

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    کد برنامه رو که تغییر ندادید؟ لطفا برنامه Notepad یا Microsoft Word رو باز کنید رو اونجا در حالی که برنامه Barcode Simulator یک بارکد ثبت شده داره و پنجره اش بسته نشده ترکیب کلیدی رو فشار بدید.
    اگر به Notepad و برنامه های مشابه چیزی ارسال نشد معلومه که کلید Win تون مشکلی با این برنامه داره.

    winkey.png

    من با دوتا سیستم تست کردم(لپتاب وpc ) رو هیچکدوم برنگردوند.

  21. #21

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    نقل قول نوشته شده توسط drawback مشاهده تاپیک
    سلام
    من برای برقراری ارتباط با دستگاههای بارکدخوان usb مشکل دارم ، بعد از کلی دردسر و گشتن و ... با dll
    microsoft point of service آشنا شدم اما مستندات جالبی پیدا نکردم
    من میخوام بعد از اسکن بارکد فکوس روی هر آبجکت فرم که هست به آبجکتی که من میخوام انتقال داده بشه
    تو اکثر جاها میگن فکوس رو روی تکسباکس ببر خودش میاد پر میکنه و کار خاصی نمیخواد بکنی اما جایی پیدا نکردم مثل پورت سریال کار کرده باشه و یه اکشن receive نوشته باشه
    اگه میشه نمونه کدی یا راهنمایی بفرمایید
    فعلا شما یک ویرایشگر متن (مثلا notepad ) باز و با دستگاه یک بارکد را اسکن کنید ببینید چیزی توی ویرایشگر درج میشه یا نه.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    سلام. من ی بارکدخون دارم که کابلش قدیمیه و خراب شده و ک ps2 هستش و می خوام تبدیلش کنم به usb برای خرید کابل مورد نظر آیا مدل بارکدخون (barcode scanner) هم مهمه؟؟ به فرض مثال من میدونم دستگاه metrologic هستش ولی مدلش نمی دونم!

  23. #23

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    سلام/خو تبدیل ps2 to usb بخر و تمام.
    البته سوکت یه بحثیه - پروتکول یه بحث دیگه، شاید سوکتش ps2 باشه اما پروتکولش مثلا سریال باشه

  24. #24
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    44

    نقل قول: دریافت بارکد از دستگاه usb

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    فعلا شما یک ویرایشگر متن (مثلا notepad ) باز و با دستگاه یک بارکد را اسکن کنید ببینید چیزی توی ویرایشگر درج میشه یا نه.
    سلام ، بله ارسال میشه حتی کدی که The King گذاشتن کار میکنه ، ولی من دنبال گرفتن خود بارکد از اسکنر هستم نه چیز دیگه

    و یه نکته ی دیگه اینکه پروتوکلی که استفاده شده usb هست و سریال و اترنت نیست

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 مرداد 1399, 00:59 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آذر 1393, 09:07 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1388, 14:26 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •