نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: استفاده از فایل های داخل Resource

  1. #1

    Question استفاده از فایل های داخل Resource

    من یه فایل PDF ساختم و وارد Rrsource برنامه ام کردم و می خواهم با WEB Browser (با یه آدرس از توی درایو رفتم ، شد.) اون رو نمایش بدم .
    کسی می تونه کمکم کنیه ؟؟؟
    یا علی !!!

  2. #2

    نقل قول: استفاده از فایل های داخل Resource

    نقل قول نوشته شده توسط jebreily مشاهده تاپیک
    من یه فایل PDF ساختم و وارد Rrsource برنامه ام کردم و می خواهم با WEB Browser (با یه آدرس از توی درایو رفتم ، شد.) اون رو نمایش بدم .
    کسی می تونه کمکم کنیه ؟؟؟
    یا علی !!!
    YourPdfFile نام اون آیتمی است که به Resources اضافه شده و یک آرایه ای از بایت ها است.

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var path = Path.GetTempFileName();
    File.WriteAllBytes(path, Properties.Resources.YourPdfFile);
    webBrowser1.Navigate(path);
    }

  3. #3

    نقل قول: استفاده از فایل های داخل Resource

    سلام. گفتم در همین تاپیک بپرسم. این کد:
    Path.GetTempFileName();

    دقیقاً چه کاری انجام میده؟

  4. #4

    نقل قول: استفاده از فایل های داخل Resource

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    سلام. گفتم در همین تاپیک بپرسم. این کد:
    Path.GetTempFileName();

    دقیقاً چه کاری انجام میده؟
    در مسیر فایل های موقتی ویندوز که فرضا C:\Windows\Temp هستش با یک الگوی مشخص یک فایل جدید با یک اسم جدید که خودش در نظر میگیره میسازه و به ما مسیر کامل فایلش رو تحویل میده.
    مناسبه برای اینکه بخواهیم بدون اینکه تداخلی با فایل های موجود داشته باشه یک فایل موقتی جدید بسازیم و کاری داخلش انجام بدیم.
    البته اگه کاربر هیچوقت اون پوشه Temp ویندوز رو خالی نکنه بعد 65535 باری که این متد بهمون سرویس داده دیگه خطا میده، چون اسم فایل هاش بر اساس یک شماره 16 بیتی است و باید حداقل یکی از فایلها قبلی پاک بشن تا بتونه فایل جدیدی بسازه.
    در این مثال نمیشه سریع اون فایل رو حذف کرد ولی در حالت کلی اگه امکانش باشه بهتره بعدا خودمون فایلی که مسیرش رو داریم حذف کنیم، گو اینکه در مسیر Temp ویندوز ئه و سایر برنامه ها هم داخلش فایل رو به حال خودش رها می کنند.

  5. #5

    نقل قول: استفاده از فایل های داخل Resource

    چجوری او فایل رو با کد حذف کنیم ؟؟؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: استفاده از فایل های داخل Resource

    نقل قول نوشته شده توسط jebreily مشاهده تاپیک
    چجوری او فایل رو با کد حذف کنیم ؟؟؟؟؟
    خیلی ساده، هر فایل موقتی که ساختیم مسیرش رو در لیستی نگه میداریم تا وقتی برنامه داره بسته میشه هر چی فایل در اون لیست هست حذف کنیم.

    using System.IO;

    public partial class Form1 : Form
    {
    private List<string> _tempFiles = new List<string>();

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    Application.ApplicationExit += Application_ApplicationExit;
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var path = Path.GetTempFileName();
    _tempFiles.Add(path);
    File.WriteAllBytes(path, Properties.Resources.YourPdfFile);
    webBrowser1.Navigate(path);
    }

    private void Application_ApplicationExit(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (var path in _tempFiles)
    {
    File.Delete(path);
    }
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تفاوت استفاده از jQuery به صورت Ajax Resource و Locall Resource ؟؟
    نوشته شده توسط aminghaderi در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 مرداد 1391, 21:51 عصر
  2. استفاده از Resource جديد در صورت لود نشدن Resource اصلي
    نوشته شده توسط bahman_akbarzadeh در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 دی 1388, 23:31 عصر
  3. سوال: استفاده از Resource هاي يک dll داخل پروژه
    نوشته شده توسط raminsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 11 فروردین 1388, 11:14 صبح
  4. مشکل با Ajax Server Control (Web Resource vs. Embedded Resource?)
    نوشته شده توسط hadi000333 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 23 آذر 1387, 02:41 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 07:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •