نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کنترل اپلیکیشن با php

  1. #1

    کنترل اپلیکیشن با php

    سلام دوستان
    من در اپ خودم در یک صفحه، از طریق مرورگر داخلی اپ یه صفحه وب رو لود میکنم.
    توی اون صفحه وب یه دکمه هست با نام پیشخوان.
    میخوام وقتی کاربر روی اون کلیک کرد بره به صفحه اصلی اپ
    اون صفحه وب با php نوشته شده.
    آیا همچین امکانی هست؟ و اگر هست لطفا یه کد نمونه بهم بدید.
    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: کنترل اپلیکیشن با php

    سلام

    شما باید این موارد رو سمت برنامه نویسی اندروید انجام بدید.....

    برای مثال میتونید روی اون دکمه در php یک url رو اجرا کنید.....و در وب ویو چک کنید بازدن این دکمه اگر این ادرس لود شد همون لحظه به صفحه مربوطه اپ هدایت بشه

  3. #3

    نقل قول: کنترل اپلیکیشن با php

    درود.
    بذارید بهتر بگم
    مثلا وقتی ادرس یک حساب اینستاگرامی یا تلگرامی رو توی مرور گر وارد میکنیم اپلیکیشن مربوطه باز میشه.
    منم میخوام همین کار رو کنم
    میخوام وقتی ادرس سایتم توی مرورگر گوشی وارد شد اپلیکیشن من (درصورت نصب روی گوشی کاربر) باز بشه

  4. #4

    نقل قول: کنترل اپلیکیشن با php

    از Android.openApplication(packagename); استفاده کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •