نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: گزارش گیری

  1. #1

    گزارش گیری

    با سلام خدمت دوستان
    توی گرید ویو من اطلاعات هست من میخام از یکی از اونها گزارش بگیرم چطور باید این کار رو بکنم چون وقتی گزارش میگیرم از تمام اطلاعات دیتا گرید ویو گزارش تهیه میکنه. ضمنا این رو هم بگم من اومدم با فیلتر کردن مورد خاص از اون گزارش میگیرم ولی میخام یک چوری باشه که وقتی شخص توی گرید ویو مورد رو انتخاب میکنه همون رو گزارش بگیره و نیازی به فیلتر نباشه.
    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    767

    نقل قول: گزارش گیری

    سلام

    منظورتون از یکی از اونها چیه؟ ستون انتخاب شده یا ناحیه انتخاب شده؟ به هر حال میتونید از اطلاعات انتخاب شده یک DataTable جدید ایجاد کنید و اون رو به گزارش ساز ارسال کنید

  3. #3

    نقل قول: گزارش گیری

    با سلام و تشکر از شما
    منظورم اینه که وقتی شخص یک سطر از دیتا گرید رو انتخاب میکنه و دکمه گزارش گیری رو میزنه اطلاعات همون سطر توی گزارش بیاد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    767

    نقل قول: گزارش گیری

    هم میتونید یک DataTable جدید با ردیف های جدید ارسال کنید و هم میتونید یک variable از نوع list به گزارش بفرستید

  5. #5

    نقل قول: گزارش گیری

    با تشکر از شما
    من اونقدر حرفه ای نیستم لطفا میشه یکم توضیح بدید یا یک نمونه کد برام بفرستید چه از نوع دیتا تیبل یا از نوع varible یا یک نمونه برنامه کوچیک برام بفرستید خیلی لطف میکنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    767

    نقل قول: گزارش گیری

    سلام

    با چه برنامه ای گزارش تولید میکنید؟ چون خودم با Stimul کار مکنم. مثلا برای این مورد شما من آرایه ای از پارامترها رو بصورت زیر به یک متغیر رشته ای در گزارش ارسال میکنم:

    1,10,11,15,20,25

    گزارش من هم به یک پروسیجر در SQL مرتبطه و مقدار ارسال شده به گزارش رو به SQL ارسال میکنه و در SQL مقادیر آرایه رشته ای در شرط استفاده میشن

    WHERE ID IN (?)
    البته یک تابع دارم که مقادیر رشته ای که بصورت آرایه ارسال مشن رو بصورت یک جدول تک ستونی برمیگردونه و اون تابه رو بجای ؟ قرار میدم


    اما ارسال یک DataTable هم میتونه راحت تر باشه. لینک زیر رو یه نگاهی بندازید

    https://www.dotnetperls.com/datatable-vbnet
    آخرین ویرایش به وسیله mmbguide : پنج شنبه 14 آذر 1398 در 10:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •