نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خواندن بخشی از یک سایت

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    61

    Question خواندن بخشی از یک سایت

    با سلام دوستان

    می خواستم بدونم میشه قسمتی از یک سایت رو داخل سایت خودم قرار بدم، تو سایت مورد نظر دو تا div هست که یکیش id داره و یکیش id نداره و من می خواهم این دو تا div رو که مربوط به سایت دیگه هست رو تو سایت خودم نشون بدم، اصلا این کار امکان پذیر هست؟

    ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    1,585

    نقل قول: خواندن بخشی از یک سایت

    امکان پذیر که هست

    خیلی راحت میتونین با webclient.downloadstring محتوای یک صفحه رو بخونین

    ولی مشکل اینجاست که اون رو بعنوان string دارین و نه html document
    یعنی برای پیدا کردن tagها و elementها و nameها و ... یا باید یک parser پیدا کنین و یا اینکه از راه های طاقت فرسای کار با توابع string و regex استفاده کنین.

    اگر document خیلی پیچیده نباشه همون regex شاید جوابگو باشه و بتونین محتوای divها (innerhtml) بخونین و در div خودتون بنویسین.

  3. #3

    نقل قول: خواندن بخشی از یک سایت

    سلام
    از html agility pack استفاده کنید. کل محتوای یک صفحه رو میتونید دریافت کنید و با استفاده از کلاس یا تگ به مقدار داخل اون دسترسی پیدا کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    1,585

    نقل قول: خواندن بخشی از یک سایت

    خب این gility pack همون parser هست.

    فقط چون ایشون یک سایت داره، آیا میشه این رو روی هاست نصب کرد یا نه؟

  5. #5

    نقل قول: خواندن بخشی از یک سایت

    این روش بهتره ...

    فقط باید بشینی سورسش رو آنالیز کنی . بتونی به اون Div ی که ID نداره یه جوری برسی ... حتما یه چیز خاص مثل class یا چیز اینطوری داره ...

  6. #6

    نقل قول: خواندن بخشی از یک سایت

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    خب این gility pack همون parser هست.

    فقط چون ایشون یک سایت داره، آیا میشه این رو روی هاست نصب کرد یا نه؟
    مشکلی برای نصب و استفاده نداره. من خودم استفاده کردم اون قسمت از سایت رو باید با استفاده از یک خاصیت تگ یا کلاس بهش دسترسی پیدا کنه.مثال های زیادی هم تو نت در موردش هست

تاپیک های مشابه

  1. طراحی سایت ادمین برای درست کردن سایت های پویا مثل سایت ساز؟
    نوشته شده توسط haniyehghassami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 11:06 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 13:02 عصر
  3. سوال: تشخیص سیستم مدیریت سایت ها و تغییر آدرس ورود به مدیریت CMS ها
    نوشته شده توسط iconsco در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1391, 20:12 عصر
  4. سوال: مگر 8 بیت یک بایت نمی شود پس چگونه در این الگوریتم تعداد بیت ها یک بایت میشوند؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1391, 16:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •