نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: فیلتر کردن تاریخ شمسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    فیلتر کردن تاریخ شمسی

    با سلام من تو دیتابیسم تاریخ رو به صورت ( 12 شهریور 1394 ) ثبت میکنم. آیا راهی هست بشه هنگام لود کردن در دیتا گرید ،فقط تاریخ های بعد از تاریخی رو که نوشتم نمایش داده بشن . دیتابیس SQL
    ممنون میشم در صورت اطلاع پاسخ دهید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,165

    نقل قول: فیلتر کردن تاریخ شمسی

    سلام

    بعید میدونم انجام بشه چون مقدار رشته ای به زبان فارسی دارید که مثلا اسفند و اردیبهشت هر دو با الف شروع میشن و قطعا در بررسی مقادیر کوچکتر و بزرگتر دچار مشکل میشید. چرا از فرمت تاریخ خود SQL استفاده نمیکنید؟ و در زمان نمایش اطلاعات یک کلاس برای فرمت بندی نمایش تاریخ ایجاد کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: فیلتر کردن تاریخ شمسی

    ممنونم همینکار رو میکنم . اگر تاریخ رو استاندارد وارد کنم (1395/08/05) مثل این ، چه جوری تاریخ های قبل یا بعدش رو فیلتر کنم ممنونم میشم راهنمایی کنید

  4. #4

    نقل قول: فیلتر کردن تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    ممنونم همینکار رو میکنم . اگر تاریخ رو استاندارد وارد کنم (1395/08/05) مثل این ، چه جوری تاریخ های قبل یا بعدش رو فیلتر کنم ممنونم میشم راهنمایی کنید
    اونوقت چون طول رشته تاریخ همیشه 10 کاراکتر ئه، حتی مقایسه رشته ای تاریخ با تاریخ هم نتیجه درستی میده و نیازی به تبدیل رشته به DateTime نیست.
    مثلا SELECT با شرط های 'WHERE [fieldname] >= '1395/08/05 یا 'WHERE [fieldname] BETWEEN '1395/08/01' AND '1395/08/30 رو می توانید بکار ببرید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: فیلتر کردن تاریخ شمسی

    ممنونم از پاسخ شما ولی درست متوجه نشدم چرا همیشه طول رشته تاریخ فرض به 10 کاراکتره .
    نوع بکار گیری کد شما رو هم نفهمیدم و مشکل از منه ممکنه کمی بیشتر توضیح بدید سپاس

  6. #6

    نقل قول: فیلتر کردن تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    ممنونم از پاسخ شما ولی درست متوجه نشدم چرا همیشه طول رشته تاریخ فرض به 10 کاراکتره .
    نوع بکار گیری کد شما رو هم نفهمیدم و مشکل از منه ممکنه کمی بیشتر توضیح بدید سپاس
    4 کاراکتر سال + 1 کاراکتر / + 2 کاراکتر ماه + 1 کاراکتر / + 2 کاراکتر روز = 10 کاراکتر

    منظورم چیزی شبیه به اینه :

    Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim table As New DataTable
    Using connection As New SqlConnection(connectionString)
    connection.Open()
    Using command As New SqlCommand("SELECT * FROM [YourTable] WHERE [YourField] >= @mindate", connection)
    command.Parameters.AddWithValue("@mindate", "1395/08/01")
    Using adapter As New SqlDataAdapter(command)
    adapter.Fill(table)
    End Using
    End Using
    End Using
    DataGridView1.DataSource = table
    End Sub

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: فیلتر کردن تاریخ شمسی

    ممنونم از پاسخ کامل و آموزنده شما (عالی) سپاسگزارم

    کد لود من کمی متفاوته تاریخ رو نتونستم لود کنم

      Dim DB As New DataAccess 
    Dim Table As New DataTable
    DB.ConOpen()
    DB.SqlCmd.Parameters.AddWithValue("@Record", record)
    DB.ExecReader("SELECT FullName As [نام], Tarikh As [تـاریخ ], ID As [ID] From TBL_Design WHERE Record = @Record " + str)
    Table.Load(DB.SqlDR)
    DataGridView1.DataSource = Table
    DB.ConClose()


    با این کد رکورد رو فیلتر کردم
    چون برام مهمه و باید اینطور باشه ولی تاریخ های مورد نظرم رو هم برای این رکورد میخوام یعنی الویت لودم برای رکورد هست با تاریخ های خاص مثلا از یک تاریخ به بعد
    لازم به توضیخ اینکه رکوردم رو از یک تیبل دیگه میگیرم
    آخرین ویرایش به وسیله پرستو پارسایی : پنج شنبه 14 آذر 1398 در 19:56 عصر

  8. #8

    نقل قول: فیلتر کردن تاریخ شمسی

    سلام.دوست گرامی بعضی وقت ها برای اینکه پرفومنس (کارایی)یک سیستم بالا بره بهتره که کد ها در نرم افزار تعریف بشن تا توی دیتابیس
    مثلا بهتره که شما تاریخ رو به صورت صحیح در دیتابیس ذخیره کنید و در واکشی اطلاعات اونجوری که میخواین به کاربر نمایش بدین
    همین الان هم دیر نشده.با یک دستور Update و Replace میتونید دیتابیستون رو تصیح کنید و زمان فراخوانی اطلاعات مجددا با یک حلقه اطلاعات رو به دلخواه به کاربر نمایش بدین.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: فیلتر کردن تاریخ شمسی

    ممنونم از همه دوستان با راهنمایی شما ، مشکلم با اضافه کردن تاریخ صحیح رفع شد

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: اموزش ساخت قالب فارسی و ریسپانسیو وردپرسی رو کسی داره ؟
    نوشته شده توسط mohammadreza65 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1400, 10:55 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1392, 09:31 صبح
  3. سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط سید حمید حق پرست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 10:00 صبح
  4. سوالی در مورد متنهای فارسی و ادیت فارسی در گوشیهای که فارسی پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط Mehran_Asghari در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 17:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •