نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: دفترچه تلفن به همراه یادآوریهای روزانه و تقویم + فایل متن باز

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1397
    محل زندگی
    تهران
    پست
    18

    Post دفترچه تلفن به همراه یادآوریهای روزانه و تقویم + فایل متن باز

    برنامه دفترچه تلفن بصورت کاملا متن باز جهت استفاده و آموزش دوستان
    لطفا پس از دانلود و نصب برنامه جهت نمایش سورس برنامه هنگام باز شدن شیفت را نگه دارید
    این برنامه با اکسس 2013 و 32 بیتی طراحی شده و دارای امکانات :
    امكانات:
    نمايش تاريخ روزانه
    نمايش سخن روز - فال حافظ بصورت رندم با قابليت تغيير توسط فايل اكسل
    نمايش مناسبتهاي امروز؛ تولد ؛ ازدواج و غيره با قابليت اضافه ؛ ويرايش و حذف
    ورود و خروج اطلاعات مناسبتها به وسيله فايل اكسل
    نمايش مناسبتهاي تقويم شمسي با قابليت اضافه يا حذف
    نمايش مناسبتهاي سه روزآينده با قابليت اضافه ؛ ويرايش و حذف
    يادآوريهاي روزانه (مخصوص كاربران) با قابليت هاي اضافه
    بستن شيفت برنامه
    قابليت لينك كردن جداول Split با ماژول -ModRelinker
    استفاده از چند دیتابیس و تغییر دیتابیس
    استفاده از ماژول تاريخ شمسي
    بک آپ گیری و برگرداندن بک آپ از جداول اسپلیت شده
    نمایش آلارم هنگام وجود ورژن جدید برنامه بصورت آیکون چشمک زن

    كاربران:
    تعريف كاربر جديد با محدوديت تاريخ
    حقوق دسترسي به كاربران
    تغيير كاربر هنگام كار با برنامه
    تغيير پسورد توسط كاربر
    تغيير پسورد كاربران توسط مدير سيستم
    غير فعال كردن كاربران توسط مدير سيستم

    برنامه ها:
    تعريف مخاطب
    تعريف شركت مخاطب
    ویرایش شرکت
    ويرايش مخاطب
    حذف مخاطب
    حذف شركت مخاطب
    نمايش مخاطبين با نامهاي مشابه
    قابليت نمايش كارابران يك شركت خاص
    قابليت جستجوي لحظه اي
    جستجوي كاربران براساس شركت ؛ نام و نشان ؛ شماره تلفن ؛ ايميل و ساير اطلاعات

    گزارشات:
    مشاهده تراكنش هاي كاربران
    مشاهده ورود و خروج كاربران
    تهيه گزارش مخاطبان به انتخاب كاربر
    گزارش كارتي مخاطبان
    گزارش كلي مخاطبان
    ورودي مخاطبين از طريق فايل اكسس
    خروجي مخاطبين از طريق فايل اكسل

    PhonBook.jpg
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    Milky Way Galaxy
    پست
    9

    نقل قول: دفترچه تلفن به همراه یادآوریهای روزانه و تقویم + فایل متن باز

    دوست عزیز فایل های زیپ خراب می باشند. باز نمی شود. لطفا فایل ها را مجدد بارگزاری کنید

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1397
    محل زندگی
    تهران
    پست
    18

    نقل قول: دفترچه تلفن به همراه یادآوریهای روزانه و تقویم + فایل متن باز

    نقل قول نوشته شده توسط smhnoor مشاهده تاپیک
    دوست عزیز فایل های زیپ خراب می باشند. باز نمی شود. لطفا فایل ها را مجدد بارگزاری کنید
    سلام
    ابتدا تمام فایل ها را دانلود کنید و چهار فایل دانلود شده را در کنار هم قرار دهید
    سپس روی پارت ۱ راست کلیک کنید
    سپس گزینه Extract Here را انتخاب کنید
    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    318

    نقل قول: دفترچه تلفن به همراه یادآوریهای روزانه و تقویم + فایل متن باز

    با سلام و احترام
    استاد گرامی ممنون از زحمت جنابعالی
    زمانی که نام کاربری و رمز عبور جدید تعریف می کنیم وارد برنامه نمی شود . لطفا در صورت امکان راهنمائی بفرمایید .

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1397
    محل زندگی
    تهران
    پست
    18

    نقل قول: دفترچه تلفن به همراه یادآوریهای روزانه و تقویم + فایل متن باز

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا بهبودی مشاهده تاپیک
    با سلام و احترام
    استاد گرامی ممنون از زحمت جنابعالی
    زمانی که نام کاربری و رمز عبور جدید تعریف می کنیم وارد برنامه نمی شود . لطفا در صورت امکان راهنمائی بفرمایید .
    سلام وقت بخیر
    بعد از تعریف کاربر جدید باید در قسمت تنظیمات کاربر (آیکون بالا سمت چپ عکس قفل را انتخاب کنید)تاریخ استفاده از برنامه و تیک فعال بودن را انتخاب کنید
    سپس در قسمت حقوق دسترسی دسترسی های لازم به کاربر داده بشه

  6. #6

    نقل قول: دفترچه تلفن به همراه یادآوریهای روزانه و تقویم + فایل متن باز

    سلام
    رمز ورود به برنامه رو میشه بفرمایید؟؟.
    باتشکر

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1397
    محل زندگی
    تهران
    پست
    18

    نقل قول: دفترچه تلفن به همراه یادآوریهای روزانه و تقویم + فایل متن باز

    نقل قول نوشته شده توسط vivapersian@hotmail.com مشاهده تاپیک
    سلام
    رمز ورود به برنامه رو میشه بفرمایید؟؟.
    باتشکر
    سلام وقت بخیر
    پسورد = ۱

  8. #8

    نقل قول: دفترچه تلفن به همراه یادآوریهای روزانه و تقویم + فایل متن باز

    سلام
    لطف میکنید طرز کار این کد رو بفرمایید

    Sub Translate()
    Dim Code As String
    Code = "5SrS÷9@rq×Ï䇟œ"
    Dim I As Integer
    Dim location As Integer
    Temp$ = ""
    For I% = 1 To Len(DataString$)
    location% = (I% Mod Len(Code$)) + 1
    Temp$ = Temp$ + Chr$(Asc(Mid$(DataString$, I%, 1)) Xor _
    Asc(Mid$(Code$, location%, 1)))
    Next I%
    End Sub


  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1397
    محل زندگی
    تهران
    پست
    18

    نقل قول: دفترچه تلفن به همراه یادآوریهای روزانه و تقویم + فایل متن باز

    با سلام و خسته نباشید
    به لینک زیر مراجعه کنید مربوط به برنامه انبارداری در این خصوص توضیحاتی داده شده
    https://barnamenevis.org/showthread.php?221938

  10. #10

    نقل قول: دفترچه تلفن به همراه یادآوریهای روزانه و تقویم + فایل متن باز

    ممنون از راهنمایی
    مشکل من اینه که میخوام اطلاعات داخل Text1 رو بعد از آپدیت بصورت کد شده داخل Text2 درون همون فرم بریزه
    ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
    آخرین ویرایش به وسیله vivapersian@hotmail.com : جمعه 06 دی 1398 در 17:43 عصر

  11. #11

    نقل قول: دفترچه تلفن به همراه یادآوریهای روزانه و تقویم + فایل متن باز

    نقل قول نوشته شده توسط vivapersian@hotmail.com مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنمایی
    مشکل من اینه که میخوام اطلاعات داخل Text1 رو بعد از آپدیت بصورت کد شده داخل Text2 درون همون فرم بریزه
    ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
    سلام این مشکل حل شد
    حالا چطور میشه از متن کد شده متن اصلی رو استخراج کرد؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 17 فروردین 1395, 11:27 صبح
  2. آموزش استفاده از نرم افزار setup factory ( آموزش ویژه)
    نوشته شده توسط brnevis در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 دی 1394, 19:03 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 دی 1392, 15:44 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •