نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: logout شدن با درخواست post یا درخواست Get ؟

  1. #1

    logout شدن با درخواست post یا درخواست Get ؟

    سلام دوستان
    توی مقاله ای خوندم که جهت logout شدن از اکانت , به جای درخواست Get درخواست Post را به سرور ارسال کنید.
    از دوستان کسی اطلاعی در این زمینه داره که آیا چنین مطلبی صحت داره یا نه و اگر صحت داره دلیلش چیه؟

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    42
    پست
    6,143

    نقل قول: logout شدن با درخواست post یا درخواست Get ؟

    دلیلش اینه که کار رو برای اسکریپت هایی که به صورت اتفاقی ممکنه با ارسال دستور Get به آدرس /Account/Logout ممکنه کاربر رو از حساب کاربری خارج کنند سخت تر بشه.

  3. #3

    نقل قول: logout شدن با درخواست post یا درخواست Get ؟

    ممنون و متشکر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با ارسال درخواست POST به سرور
    نوشته شده توسط n0o0b_sina در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 10 اسفند 1393, 10:01 صبح
  2. مشکل با ارسال درخواست POST به سرور
    نوشته شده توسط n0o0b_sina در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 03 اسفند 1393, 17:50 عصر
  3. آموزش: درست کردن دکمه Logout
    نوشته شده توسط General-Xenon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1388, 16:25 عصر
  4. سوال: چرا متد Post درست عمل نمی كنه؟
    نوشته شده توسط WorldVbMan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اسفند 1387, 19:33 عصر
  5. سوال: در خواست مثالی کامل برای login و logout توسط session ها
    نوشته شده توسط ahmadbadpey در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مهر 1387, 16:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •