نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: با access violation چه کار کنم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    875

    با access violation چه کار کنم؟

    سلام
    خیلی پیش در مورد Access violation در این سایت خوندم.اما نتونستم از روشی که گفته بود استفاده کنم.
    سطر خطا رو چطور پیدا کنم.می دونم تکلیف انجام دادنه ولی کسی می تونه بهم بگه کجای برنامه وقت بستن پنجره اصلی برنامه این خطا رو تولید می کنه؟
    در ضمن برنامه در نسخه های بعد از دلفی 7 کامپایل نمیشه!

    http://s6.picofile.com/file/83810403...yTree.rar.html

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    875

    نقل قول: با access violation چه کار کنم؟

    سلام
    حد اقل یه نفر بگه اون مقاله رو چطور پیدا کنم.گرچه نفهمیدم چی میگه.کجا باید access violation رو جستجو بدم؟


  3. #3

    نقل قول: با access violation چه کار کنم؟

    چرا نسخه این قدر قدیمی ؟
    Access violation یعنی خطا در استفاده از حافظه.
    مثلا قبل از تخصیص از حافظه استفاده کردی یا بعد از پس دادن حافظه به سیستم عامل دو باره داری ازش استفاده می کنی.


  4. #4

    نقل قول: با access violation چه کار کنم؟

    سلام. می تونی از ابزار هایی مثل اورکا لاگ، یا مدشی استفاده کنی
    Ureka Log
    MadShi

    این دو تا ابزار کمک می کنن که در صورت بروز خطا، استک رو ببینی و شماره خطی رو که روش خطا اتفاق افتاده به همراه نام یونبت پیدا کنی.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    875

    نقل قول: با access violation چه کار کنم؟

    سلام
    بدون کمک ابزار، مشکل رو پیدا کردم و حل کردم.اما این خطا برای من زیاد پیش اومده.عجیبه که بعد از Destroy اتفاق می افتاد!(با F7,F5 بررسی می کردم)
    استفاده از متغیر بی علامت و انتساب عدد منفی (که عدد رو تغییر میده) و نیز استفاده از متغیر عددی بدون مقداردهی برای اندیس آرایه گاهی باعث این خطا میشه
    ولی در مورد کد من ، استفاده از عدد منفی برای اندیس آرایه موجبش شده بود(قبلا در کتاب شماره صفحه منفی وجود نداشت حالا وجود داره!) که دیدم اصلا به اون قسمت کد نیاز ندارم لغوش کردم.
    ممکنه بگید
    اورکا لاگ، یا مدشی چی هستند؟ در دلفی 7 موجوده؟

    راستی آقای زالی کسی به سوالم در مورد ماکروی متنی جواب نداد.امکانش هست عنایتی کنید؟ظاهرا باید template تعریف کنم ولی بلد نیستم.

  6. #6

    نقل قول: با access violation چه کار کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mbshareat مشاهده تاپیک
    سلام
    بدون کمک ابزار، مشکل رو پیدا کردم و حل کردم.اما این خطا برای من زیاد پیش اومده.عجیبه که بعد از Destroy اتفاق می افتاد!(با F7,F5 بررسی می کردم)
    استفاده از متغیر بی علامت و انتساب عدد منفی (که عدد رو تغییر میده) و نیز استفاده از متغیر عددی بدون مقداردهی برای اندیس آرایه گاهی باعث این خطا میشه
    ولی در مورد کد من ، استفاده از عدد منفی برای اندیس آرایه موجبش شده بود(قبلا در کتاب شماره صفحه منفی وجود نداشت حالا وجود داره!) که دیدم اصلا به اون قسمت کد نیاز ندارم لغوش کردم.
    ممکنه بگید
    اورکا لاگ، یا مدشی چی هستند؟ در دلفی 7 موجوده؟

    راستی آقای زالی کسی به سوالم در مورد ماکروی متنی جواب نداد.امکانش هست عنایتی کنید؟ظاهرا باید template تعریف کنم ولی بلد نیستم.
    سلام
    - بعد از Destroy نباید از شی استفاده کرد .چون شی وجود نداره و شما به صورت شانسی دارید در حافظه اطلاعاتی رو مینویسید که نتیجه خوبی نداره و خوش شانس بودید که access violation گرفتید.
    - استفاده از متغیر عددی بدون مقداردهی برای اندیس آرایه هم مشابه قبل هستش.چون احتمالا عدد خیلی بزرگ تر از سایز آرایتون هستش و در جایی که نباید ، اطلاعاتی رو می نویسید .
    - اعداد علامت دار نصف فضاشون رو برا نمایش اعداد منفی استفاده میکنند.این میتونه باعث شه :
    ------ انتساب عدد علامت دار به بی علامت میتونه باعث شه یک عدد خیلی بزرگ به متغییر اندیس انتساب پیدا کنه .
    ------ تخصیص عدد بی علامت به علامت دار میتونه اندیس منفی تولید کنه.
    این وب سایت دو ابزار معرفی شده هستش : (راه تهییه رو هم که بلد هستید!)
    EurekaLog
    https://www.eurekalog.com/
    madExcept
    http://madshi.net/

تاپیک های مشابه

  1. access violation در ارسال به اکسل
    نوشته شده توسط afsaneh.asp در بخش محیط توسعه (IDE) دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مرداد 1393, 09:26 صبح
  2. سوال: access violation در دلفی
    نوشته شده توسط farzaneh_4612 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 10 خرداد 1390, 12:31 عصر
  3. مشکل Access Violation
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1387, 05:58 صبح
  4. Access Violation in VC++‎ 6.0
    نوشته شده توسط pooyanm در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1386, 12:15 عصر
  5. مشکل واقعا عجیب با دلفی 7- Access Violation ...
    نوشته شده توسط آیدا رضایی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 33
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 02:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •