نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: قرار دادن تاریخ بصورت Auto Complete

  1. #1

    قرار دادن تاریخ بصورت Auto Complete

    با سلام و عرض ارادت خدمت دوستان گل
    احتراما خواستم ببینم امکانش هست که اگه یه فرم داشته باشم که یه کاربر با اون لاگین کنه و تاریخش رو فقط یه بار وارد کنه تاریخ مذکور در تمام فرمهای برنامه قابل استفاده و رویت باشه؟
    یعنی بصورت Auto Complete

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    1,584

    نقل قول: قرار دادن تاریخ بصورت Auto Complete

    جستجو کنین:
    global variables
    یا
    tempvars

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Auto Complete in C#‎‎
    نوشته شده توسط peiman در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 18 مهر 1391, 00:29 صبح
  2. سوال: مشکل در اجذای auto complete
    نوشته شده توسط sabagood در بخش jQuery
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1390, 16:02 عصر
  3. حرفه ای: auto complete با #C
    نوشته شده توسط e-arasteh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1388, 21:10 عصر
  4. auto complete
    نوشته شده توسط code_project در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 04 اسفند 1387, 12:26 عصر
  5. AUTO-COMPLETE
    نوشته شده توسط baghaei-taft در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 آذر 1385, 19:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •