نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطا موقع آپدیت Gradle

  1. #1

    Question خطا موقع آپدیت Gradle

    سلام وقت بخیر..
    من یه پروژه با اندروید استودیو میخوام اجرا کنم، یه خطا میده.هرچیم فیلتر شکن اجرا میکنم برای آپدیتش فایده نداره..
    Error:Unable to find method 'com.android.build.gradle.tasks.factory.AndroidJav aCompile.setDependencyCacheDir(Ljava/io/File;)V'.
    Possible causes for this unexpected error include:<ul><li>Gradle's dependency cache may be corrupt (this sometimes occurs after a network connection timeout.)
    <a href="syncProject">Re-download dependencies and sync project (requires network)</a></li><li>The state of a Gradle build process (daemon) may be corrupt. Stopping all Gradle daemons may solve this problem.
    <a href="stopGradleDaemons">Stop Gradle build processes (requires restart)</a></li><li>Your project may be using a third-party plugin which is not compatible with the other plugins in the project or the version of Gradle requested by the project.</li></ul>In the case of corrupt Gradle processes, you can also try closing the IDE and then killing all Java processes.

    کسی میدونه دلیلش چیه؟Screenshot (34).jpg

  2. #2
    کاربر جدید آواتار soltanMohammad
    تاریخ عضویت
    آذر 1398
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    2

    نقل قول: خطا موقع آپدیت Gradle

    سلام
    چرا اسکرین شات از صفحه اکتیویتی دادی؟!
    محتویات فایل app/build.gradle رو بده ببینیم
    به نظرم اول یه پروژه خالی ایجاد کن و ببین سینک میشه یا نه

  3. #3

    نقل قول: خطا موقع آپدیت Gradle

    نقل قول نوشته شده توسط soltanMohammad مشاهده تاپیک
    سلام
    چرا اسکرین شات از صفحه اکتیویتی دادی؟!
    محتویات فایل app/build.gradle رو بده ببینیم
    به نظرم اول یه پروژه خالی ایجاد کن و ببین سینک میشه یا نه
    سلام.من الان دیدم جواب دادید
    هنوز مشکلم حل نشده.پروژه خالی سینک میشه.
    اینم محتویات گردل:

    apply plugin: 'com.android.application'

    /*allprojects {
    repositories {
    jcenter()
    maven {
    url "https://maven.google.com"
    }
    }
    }*/

    android {
    compileSdkVersion 27
    buildToolsVersion '27.0.2'
    defaultConfig {
    applicationId "***"
    minSdkVersion 15
    targetSdkVersion 27
    versionCode 7
    versionName "1.7"
    multiDexEnabled true
    vectorDrawables.useSupportLibrary = true
    testInstrumentationRunner "android.support.test.runner.AndroidJUnitRunne r"
    }
    buildTypes {
    release {
    minifyEnabled false
    proguardFiles getDefaultProguardFile('proguard-android.txt'), 'proguard-rules.pro'
    }
    }

    lintOptions {

    checkReleaseBuilds false

    }
    compileOptions {
    sourceCompatibility = JavaVersion.VERSION_1_7
    targetCompatibility = JavaVersion.VERSION_1_7
    }

    useLibrary 'org.apache.http.legacy'

    }


    configurations {
    all {
    exclude module: 'httpclient'
    }
    }

    dependencies {
    compile fileTree(dir: 'libs', include: ['*.jar'])
    testCompile 'junit:junit:4.12'
    //implementation fileTree(include: ['*.jar'], dir: 'libs')
    //noinspection GradleCompatible
    compile 'com.android.support:appcompat-v7:27.0.2'
    compile 'com.android.support:design:27.0.2'
    compile 'com.android.support:support-v4:27.0.2'
    compile 'com.android.support:recyclerview-v7:27.0.2'
    compile 'com.android.support.constraint:constraint-layout:1.0.2'
    compile 'com.jakewharton:butterknife:8.8.1'
    compile 'com.jakewharton:butterknife-compiler:8.8.1'
    compile 'com.iarcuschin:simpleratingbar:0.1.5'
    compile 'de.hdodenhof:circleimageview:2.2.0'
    compile 'com.google.code.gson:gson:2.8.2'
    compile 'com.squareup.picasso:picasso:2.5.2'
    compile 'com.pnikosis:materialish-progress:1.7'
    compile 'org.scribe:scribe:1.3.5'
    compile 'com.github.bumptech.glide:glide:3.7.0'
    compile 'com.facebook.android:facebook-login:[4,5)'
    // implementation 'com.google.firebase:firebase-auth:11.8.0'
    // implementation 'com.google.android.gms:play-services-auth:11.8.0'
    // implementation 'com.google.firebase:firebase-messaging:11.8.0'
    // implementation 'com.google.firebase:firebase-crash:11.8.0'
    // implementation 'com.google.android.gms:play-services-location:11.8.0'
    // implementation 'com.google.android.gms:play-services-ads:11.8.0'
    // implementation 'com.google.android.gms:play-services:11.8.0'
    compile 'com.android.support:multidex:1.0.1'
    compile 'org.sufficientlysecure:html-textview:3.5'
    compile 'co.ronash.android:pushe-base:1.4.3'
    // implementation 'com.android.volley:volley:1.1.0'
    }
    //apply plugin: 'com.google.gms.google-services'
    آخرین ویرایش به وسیله تبسم ساینا : سه شنبه 03 دی 1398 در 09:20 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehdi.safavie
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران - اندیشه
    سن
    32
    پست
    219

    نقل قول: خطا موقع آپدیت Gradle

    درود;

    اگر پروژه یا کلا خود اندروید استودیو روی Work Offline برای گریدل تنظیم نیست. پوشه گریدیلی که بهش متصل هستید رو حذف کنید تا دوباره دانلود بشه.
    یا فیلتر شکن شما مشکل داره ، وبسایت https://developer.android.com/ رو باز کنین با همون فیلتر شکنتون. هر چند گریدیل ربطی به این وبسایت نداره ، اما بعضی فیلتر شکن ها همه چیز رو باز نمیکنن.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با gradle
    نوشته شده توسط olampiad در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1396, 00:22 صبح
  2. ارور gradle
    نوشته شده توسط Aram0630 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 11 آبان 1395, 11:35 صبح
  3. زمان طولانی ساخت gradle
    نوشته شده توسط shahin bahari در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 08 شهریور 1395, 03:18 صبح
  4. مشکل با اضافه کردن کتابخانه به Gradle
    نوشته شده توسط nasr در بخش Android Studio
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 03 شهریور 1395, 10:56 صبح
  5. مشکل با gradle
    نوشته شده توسط sonicuser در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1394, 13:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •