نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: مشکل در EXIF در سی شارپ

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1396
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها ایران ♥
    پست
    41

    Arrow مشکل در EXIF در سی شارپ

    سلام خسته نباشید

    بنده توی این تکه کد مشکل دارم میخوام بجای ادرس که نوشته شده مقدار یک تکست باکس را انجا وارد کنم

    ;( ExifReader re = new ExifReader(@"C:\Users\mypc\s.jpg")

    نکته exifdata تابعی هست که نصب میشود و بوسیله آن میتواند برچسب های یک عکس را بخواند و در صورت نیاز آنها را فراخوانی کنیم

    مثلا تاریخ ایجاد عکس ، تاریخ ویرایش عکس و ...

  2. #2

    نقل قول: مشکل در EXIF در سی شارپ

    سلام برای این کار باید جای رشته نام تکست باکس به اضافه text. رو بنویسید، برای مثال اگر نام تکست باکستون هست textBox1:
    ExifReader re = new ExifReader(textBox1.Text);

    البته در کدی که گذاشتید یک پرانتز بسته اضافه هم وجود دارد که نمیدونم برای چیه.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1396
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها ایران ♥
    پست
    41

    نقل قول: مشکل در EXIF در سی شارپ

    دوست عزیز منم همین کار کردم ولی ارور میدهد اما اگر آدرس عکس بنویسم مشکلی پیش نمی آید

    کد های من
    ; (ExifReader re = new ExifReader(textBox7.Text
    ;String f
    ; (re.GetTagValue(ExifTags.DateTimeDigitized, out f


    MessageBox.Show("نمایش تاریخ عکس گرفته شده ", f);
    0123.JPG













  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    پست
    1,025

    نقل قول: مشکل در EXIF در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط marya0030 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز منم همین کار کردم ولی ارور میدهد اما اگر آدرس عکس بنویسم مشکلی پیش نمی آید
    ایراد هر چی باشه مربوط به مقداری است که در TextBox دارید وگرنه مقدار string که string ئه، فرقی نمی کنه که string رو از متن ثابت تامین کنید یا از مقدار داخل TextBox
    در ضمن پیام خطا نمیگه مسیر فایل اشتباهه یا پیداش نمی کنم، میگه در این فایلی که مسیرش رو دادید نمی توانم ساختار EXIF رو پیدا کنم، فرضا فرمت تصویرش EXIF رو پشتیبانی نمی کنه یا برای اون فایل مشخصات EXIF ای ثبت نشده.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,171

    نقل قول: مشکل در EXIF در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط marya0030 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز منم همین کار کردم ولی ارور میدهد اما اگر آدرس عکس بنویسم مشکلی پیش نمی آید

    سلام...بهتر است بجای تکست باکس از کنترل انتخاب فایل استفاده کنید تا راحت تر فایل مربوطه رو انتخاب کنید.

    همچنین دستورات خود رو داخل try catch بنویسید

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1396
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها ایران ♥
    پست
    41

    نقل قول: مشکل در EXIF در سی شارپ

    دوست عزیز مقدار داخل تکست باکس یک رشته است که شامل آدرس عکس می باشد

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1396
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها ایران ♥
    پست
    41

    نقل قول: مشکل در EXIF در سی شارپ

    ببینید بنده ادرس عکس را از جایی میارم و در یک تکست باکس ذخیره میکنم میخوام بوسیله این ادرس در تابع بالا قرار دهم که تاریخی که عکس گرفته شده را نمایش دهد
    اگر ممکن کد را بنویسید

  8. #8

    نقل قول: مشکل در EXIF در سی شارپ

    ببینید مشکل از این کد نیست از مقدار تکست باکس هست شما ببینید مقدارش چیه اینجا نمونه قرار بدین شاید مشکل از اونه.
    اگر هم نباشه ممکنه ناخواسته جای دیگری از کدتون مقدارش رو تغییر میدید و این برای تابع مشکل ایجاد میکنه.

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1396
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها ایران ♥
    پست
    41

    نقل قول: مشکل در EXIF در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    ببینید مشکل از این کد نیست از مقدار تکست باکس هست شما ببینید مقدارش چیه اینجا نمونه قرار بدین شاید مشکل از اونه.
    اگر هم نباشه ممکنه ناخواسته جای دیگری از کدتون مقدارش رو تغییر میدید و این برای تابع مشکل ایجاد میکنه.

    دوست عزیز تکست باکس یک مقداررشته داخلش قرار میگیره

    به عنوان مثال
    g:\picture\1.jpg

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1396
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها ایران ♥
    پست
    41

    نقل قول: مشکل در EXIF در سی شارپ

    ببنید بطور خلاصه بگم من آدرس عکسی که داخل تکس باکس هست میخوام داخل این تابع ببرم و اون تابع تاریخ روزی که آن عکس گرفته شده رو نشان بده

    مشکل اینه نه تکس باکس نه متغییر قبول نمیکنه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    پست
    1,025

    نقل قول: مشکل در EXIF در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط marya0030 مشاهده تاپیک
    ببنید بطور خلاصه بگم من آدرس عکسی که داخل تکس باکس هست میخوام داخل این تابع ببرم و اون تابع تاریخ روزی که آن عکس گرفته شده رو نشان بده

    مشکل اینه نه تکس باکس نه متغییر قبول نمیکنه
    مطمئن هستید که اون فایلی که آدرسش رو دارید EXIF داره؟ شاید نداره.

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1396
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها ایران ♥
    پست
    41

    نقل قول: مشکل در EXIF در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    مطمئن هستید که اون فایلی که آدرسش رو دارید EXIF داره؟ شاید نداره.
    بله چون با ادرس که وارد میکنم میاره ولی با مقدار تکست باکس ارور میزنه

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    پست
    1,025

    نقل قول: مشکل در EXIF در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط marya0030 مشاهده تاپیک
    بله چون با ادرس که وارد میکنم میاره ولی با مقدار تکست باکس ارور میزنه
    شما در این پروژه پیوستی که مسیر فایل رو از TextBox دریافت می کنه خطایی می بینید؟

    ExifSample.zip

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1396
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها ایران ♥
    پست
    41

    نقل قول: مشکل در EXIF در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    شما در این پروژه پیوستی که مسیر فایل رو از TextBox دریافت می کنه خطایی می بینید؟

    ExifSample.zip


    واقعا ازتون ممنونم حق با شما بود عکس انتخابی بنده تاریخ نداشت


    ولی کد شما بهتر بودددددددددد



  15. #15

    نقل قول: مشکل در EXIF در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط marya0030 مشاهده تاپیک
    واقعا ازتون ممنونم حق با شما بود عکس انتخابی بنده تاریخ نداشت


    ولی کد شما بهتر بودددددددددد


    ببخشید ولی شما که گفتید:
    بله چون با ادرس که وارد میکنم میاره ولی با مقدار تکست باکس ارور میزنه
    اگر مشکل از عکس بوده پس چطوری با رشته آورده؟ چی رو آورده؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نوشتن اطلاعات GPS در Exif عکس ها
    نوشته شده توسط Pascal در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 23 دی 1392, 18:53 عصر
  2. حرفه ای: exif در php خواهش میکنم کمک کتید
    نوشته شده توسط bluetooth153 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 آبان 1391, 23:40 عصر
  3. گرفتن Exif عکسها
    نوشته شده توسط loo30fer در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 خرداد 1390, 19:05 عصر
  4. سوال: چگونه اطلاعات عكسبرداري در عكس را بيرون بكشيم؟ EXIF
    نوشته شده توسط vahidmoghadam در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 17 مرداد 1389, 16:07 عصر
  5. نحوه تغییر در EXIF عکس ها
    نوشته شده توسط moallemi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 13:36 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •