نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: راهنمایی در مورد css یک سایت

  1. #1

    راهنمایی در مورد css یک سایت

    با سلام
    دوستان من میخواهم مثل این سایت که با wordpress هست . اون قسمت نوشته نمایش بیشتر رو درست کنم.
    همونطور که می بینید 2 خط بالای نمایش بیشتر کمرنگتر است انگار یک هاله از بکگراند روی اون هست.
    میخوام بدونم چطور میشه اون کار رو انجام داد
    با تشکرhttps://ahanonline.com/product-categ...2%D9%87%D9%86/

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی در مورد css یک سایت

    ببینید اون جا از css gradient استفاده شده. در کد سایت از این کد استفاده کردن:
    background-image: linear-gradient(to bottom,transparent 20%,#fafafa 100%);
    این کد یک شیب رنگ درست میکنه از بالا شفاف هست و به تدریج در پایین تبدیل میشه به سفید کامل.

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی در مورد css یک سایت

    این رو هم بگم که از اونجا که این کد مربوط به پس زمینه هست پس باید روی یک div اعمال بشه که روی متن شما قرار گرفته.
    به همین دلیل هست که در لینک قرار داده شده نمیتونید نوشته رو انتخاب کنید چون یک المنت مانند شیشه روی متن قرار گرفته.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درآمد زدایی سایت هایی مانند فیس بوک و وردپرس وجوملاو...
    نوشته شده توسط elhamirani در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 18 اسفند 1399, 14:25 عصر
  2. زیبایی و پویایی وب سایت
    نوشته شده توسط sm2amsm2am در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 شهریور 1392, 15:09 عصر
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 29 آبان 1391, 07:09 صبح
  4. گفتگو: راهنمایی در ساخت برنامه کتابخانه دیجیتال ( برنامه مدیریت فایل ) {چه فیلدهایی مناسب است ؟}
    نوشته شده توسط as13851365 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 09:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •