نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ارور هنگام بستن برنامه از ضبدر بالا سمت راست

  1. #1

    ارور هنگام بستن برنامه از ضبدر بالا سمت راست

    با سلام و احترام
    من وقتی فرمی دارم که pop up on هست از اون ضبدر سمت راست بالا که میبندم
    این ارور رو میده میشه درست کرد که ارور نده؟
    وقتی دیباگ رو میزنم دیگه برنامه بسته میشه فکر کنم مربوط به frmmain هست
    ممنون
    Untitled.png

  2. #2

    نقل قول: ارور هنگام بستن برنامه از ضبدر بالا سمت راست

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    با سلام و احترام
    من وقتی فرمی دارم که pop up on هست از اون ضبدر سمت راست بالا که میبندم
    این ارور رو میده میشه درست کرد که ارور نده؟
    وقتی دیباگ رو میزنم دیگه برنامه بسته میشه فکر کنم مربوط به frmmain هست
    ممنون
    Untitled.png
    در کجا یا کجاهای کدتون به frmmain اشاره کردید؟ وقتی فرم رو می بندید بخاطر یک رخدادی که برایش کد نوشتید همچنان به frmmain اشاره ای میشه که دیگه نیست.
    در همونجا با On Error GoTo line میشه خطا رو رد کرد به یک سطر خاص تا همچین پیامی دریافت نکنید.

  3. #3

    نقل قول: ارور هنگام بستن برنامه از ضبدر بالا سمت راست

    مربوط به onload فرم هست

    If DLookup("formOpen", "tblUserlevel2", "userid = Forms!frmmain!txtuserid And FormName = Form.name") = False Then


    DoCmd.Close acForm, Me.Name
    MsgBox "ÔãÇ ÏÓÊÑÓí áÇÒã ÈÑÇí ÈÇÒ ˜ÑÏä Çíä Óэ ÑÇ äÏÇÑíÏ", vbMsgBoxRight + vbInformation, "åÔÏÇÑ"
    Exit Sub


    End If


    If DLookup("formedit", "tblUserlevel2", "userid = Forms!frmmain!txtuserid And FormName = Form.name") = False Then


    MsgBox "ÔãÇ ÏÓÊÑÓí áÇÒã ÈÑÇí æíÑÇíÔ ˜ÑÏä Çíä Óэ ÑÇ äÏÇÑíÏ", vbMsgBoxRight + vbInformation, "åÔÏÇÑ"
    Forms!frmanbarsearch!FrmAnbarSearchSub.Form.AllowE dits = False


    End If


    If DLookup("formADD", "tblUserlevel2", "userid = Forms!frmmain!txtuserid And FormName = Form.name") = False Then


    Me.AllowAdditions = False


    End If


    If DLookup("formDelete", "tblUserlevel2", "userid = Forms!frmmain!txtuserid And FormName = Form.name") = False Then


    Me.AllowDeletions = False


    End If
    End Sub

    کجا باید این کد
    On Error GoTo line
    رو بزنم؟

  4. #4

    نقل قول: ارور هنگام بستن برنامه از ضبدر بالا سمت راست

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    مربوط به onload فرم هست

    If DLookup("formOpen", "tblUserlevel2", "userid = Forms!frmmain!txtuserid And FormName = Form.name") = False Then


    DoCmd.Close acForm, Me.Name
    MsgBox "ÔãÇ ÏÓÊÑÓí áÇÒã ÈÑÇí ÈÇÒ ˜ÑÏä Çíä Óэ ÑÇ äÏÇÑíÏ", vbMsgBoxRight + vbInformation, "åÔÏÇÑ"
    Exit Sub


    End If


    If DLookup("formedit", "tblUserlevel2", "userid = Forms!frmmain!txtuserid And FormName = Form.name") = False Then


    MsgBox "ÔãÇ ÏÓÊÑÓí áÇÒã ÈÑÇí æíÑÇíÔ ˜ÑÏä Çíä Óэ ÑÇ äÏÇÑíÏ", vbMsgBoxRight + vbInformation, "åÔÏÇÑ"
    Forms!frmanbarsearch!FrmAnbarSearchSub.Form.AllowE dits = False


    End If


    If DLookup("formADD", "tblUserlevel2", "userid = Forms!frmmain!txtuserid And FormName = Form.name") = False Then


    Me.AllowAdditions = False


    End If


    If DLookup("formDelete", "tblUserlevel2", "userid = Forms!frmmain!txtuserid And FormName = Form.name") = False Then


    Me.AllowDeletions = False


    End If
    End Sub

    کجا باید این کد
    On Error GoTo line
    رو بزنم؟
    قبل از اولین If یعنی جایی که هنوز سراغ frmmain نرفته اید می نویسید On Error GoTo LErr که LErr یک اسم دلخواهی است که من انتخاب کردم.
    و مابین End If و End Sub یعنی جایی که روتین میخواد تموم بشه دو تا سطر زیر رو اضافه میکنید :

    Exit Sub
    LErr:


    یعنی قالب کلی میشه این :

    On Error GoTo LErr
    If ... Then
    .
    .
    .
    End If
    Exit Sub
    LErr:
    End Sub


    این کد میگه اگر خطایی رخ داد بجای اینکه خطا رو بروز بدی برو به سطر LErr که اونجا هم کاری انجام نمیدیم و از روتین خارج میشه.

  5. #5

    نقل قول: ارور هنگام بستن برنامه از ضبدر بالا سمت راست

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    قبل از اولین If یعنی جایی که هنوز سراغ frmmain نرفته اید می نویسید On Error GoTo LErr که LErr یک اسم دلخواهی است که من انتخاب کردم.
    و مابین End If و End Sub یعنی جایی که روتین میخواد تموم بشه دو تا سطر زیر رو اضافه میکنید :

    Exit Sub
    LErr:


    یعنی قالب کلی میشه این :

    On Error GoTo LErr
    If ... Then
    .
    .
    .
    End If
    Exit Sub
    LErr:
    End Sub


    این کد میگه اگر خطایی رخ داد بجای اینکه خطا رو بروز بدی برو به سطر LErr که اونجا هم کاری انجام نمیدیم و از روتین خارج میشه.
    استاد دستت درد نکنه درست شد.

  6. #6

    نقل قول: ارور هنگام بستن برنامه از ضبدر بالا سمت راست

    سلام من یک مشکلی دارم فکر کنم جزئی هست بعضی وقتا یوهو فونت های فارسی میترا و نازنین که اعداد فارسی هست تو فرم ها یوهو انگلیسی میشن
    برای بعضی از سیستم ها که کلاً انگلیسی نشون میده عددها رو با این که فونت فارسی نصب هست.
    ببخشید فکر کردم نیاز به ایجاد تایپیک جدا گانه نباشه.
    سپاس

  7. #7

    نقل قول: ارور هنگام بستن برنامه از ضبدر بالا سمت راست

    سلام این مشکل رو کسی داشته و چجوری باید رفع کرد؟
    تو ریپورت ها تو قسمت layout view وقتی فونت اعداد رو فارسی میزارم اولش درسته و فارسی نشون میده و لی وقتی در حالت Report view قرار میگیره انگلیسی میشه مجدد
    شما هم همچین مشکلی دارید؟
    office 2013


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    552

    نقل قول: ارور هنگام بستن برنامه از ضبدر بالا سمت راست

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    سلام من یک مشکلی دارم فکر کنم جزئی هست بعضی وقتا یوهو فونت های فارسی میترا و نازنین که اعداد فارسی هست تو فرم ها یوهو انگلیسی میشن
    برای بعضی از سیستم ها که کلاً انگلیسی نشون میده عددها رو با این که فونت فارسی نصب هست.
    ببخشید فکر کردم نیاز به ایجاد تایپیک جدا گانه نباشه.
    سپاس
    سلام

    اگر با جابجایی روی سیستم های مختلف این مشکل ایجاد میشه، مربوط به تنظیمات سیستم عامل و ویندوز هست که برخی اعداد محلی رو نشون میده و برخی اعداد جهانی رو نمایش میده

  9. #9

    نقل قول: ارور هنگام بستن برنامه از ضبدر بالا سمت راست

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr@ban مشاهده تاپیک
    سلام

    اگر با جابجایی روی سیستم های مختلف این مشکل ایجاد میشه، مربوط به تنظیمات سیستم عامل و ویندوز هست که برخی اعداد محلی رو نشون میده و برخی اعداد جهانی رو نمایش میده
    سلام
    تنظیماتش کجا هست می تونم تو هر سیستمی درست کنم؟؟
    اون قسمت region and language در قسمت administrative persian هست. تو ویندوز 7

  10. #10

    نقل قول: ارور هنگام بستن برنامه از ضبدر بالا سمت راست

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    سلام
    تنظیماتش کجا هست می تونم تو هر سیستمی درست کنم؟؟
    اون قسمت region and language در قسمت administrative persian هست. تو ویندوز 7
    تو قسمت additional setting
    use native setting رو national
    و در standard digit اعداد فارسی رو انتخاب کردم درست شد.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 06 مرداد 1392, 15:30 عصر
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1391, 14:48 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1390, 11:57 صبح
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 04 دی 1389, 22:17 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 شهریور 1389, 04:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •