نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در blur و focus و click

  1. #1

    مشکل در blur و focus و click

    سلام
    خسته نباشین
    با اجازتون من دو تا سوال دارم .

    سوال اول
    به کد من نگاه کنین
    من میخوام وقتی که روی کلاس h_search تابع blur اجرا شد :
    منظورم کد زیر هستش
    $('.h_search').blur(function(){

    در این حالات :
    وقتی که ماس روی کلاس h_search نیستش کد $('.h_search_res').hide(); اجرا بشه
    یا
    وقتی که ماس روی کلاس h_search هستش کد $('.h_search_res').hide(); اجرا نشه و منتظر بمونه وقتی که ماس از روی اون رفت اجرا بشه .
    نمیدونم منظورمو تونستم برسونم یا نه .





    $('.h_search').focus(function(){
    $('.h_search_res').show();
    })






    $('.h_search').blur(function(){
    $('.h_search_res').hide();
    })






    سوال دوم

    به عکس پایین نگاه کنین .
    012346789.jpg

    کد بالای من مربوط به همین تصویر است.
    من یک input دارم ، همان جای سرچ من.
    وقتی که ماس داخل input فوکوس و بلور میکنه کلاس h_search_res به خوبی باز و بسته میشه و نتایج حاصل از سرچ رو نشون میده
    کلاس h_search_res همان باکس نتایج هستش .
    موقع فوکوس باز میشه و موقع بلور بسته مبشه
    باکس
    تنها یک مشکل داره .

    اونم این هستش که وقتی از روی input بولور میکنه ومیاد در باکس نتایج (همان کلاس h_search_res ) روی یک نتیجه کلیک کنه ، تابع blure اجرا میشه و باکس رو قبل از کلیک میبنده .
    من میخوام وقتی که از input بلور کرد و روی کلاس h_search_res (باکس نتایج)کلیک کرد ، کلاس h_search_res (باکس نتایج) بسته نشه .
    ولی به غیر از اون هرجای دیگه کلیک کرد باکس بسته بشه .
    این مشکل رو چطوری حل کنم ؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در blur و focus و click

    سلام
    تو سایت هایی مثل دیجی کالا و آپارات از چه روشی استفاده می کنن.
    ممنون از لطفتون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در blur و focus و click

    blur , focus , ... تابع نیستن به اینا میگن رویداد

    اگه درست متوجه شده باشم میتونی از رویداد های

    https://www.w3schools.com/jquery/event_mouseover.asp
    و
    https://www.w3schools.com/jquery/event_mouseout.asp

    استفاده کنی برای مشکل اولت


    برای مورد دوم
    این کاری که شما میخای بکنی بهش میگن Autocomplete

    میتونی از کتابخونه های آماده مکثل
    https://jqueryui.com/autocomplete/
    استفاده کنی

  4. #4

    نقل قول: مشکل در blur و focus و click

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezawd مشاهده تاپیک
    سلام
    تو سایت هایی مثل دیجی کالا و آپارات از چه روشی استفاده می کنن.
    ممنون از لطفتون
    سلام با چه زبانی کار میکنی اگر لاراول کار میکنی برو livewire یاد بگیر همه رو خودش انجام میده

تاپیک های مشابه

  1. blur کردن فرم جاری هنگام فراخوانی فرم جدید
    نوشته شده توسط barman.ar16 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 13 مهر 1397, 15:31 عصر
  2. blur
    نوشته شده توسط دانیال دزفولی در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 11 مرداد 1393, 14:01 عصر
  3. focus و blur در تکست باکس
    نوشته شده توسط aminireza65 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 15:13 عصر
  4. سوال: تفاوت focusin با focus و blur با focusout
    نوشته شده توسط se8820726 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 دی 1391, 08:20 صبح
  5. نوشتن فیلتر Blur
    نوشته شده توسط seyedVB در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 فروردین 1389, 01:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •