نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چطوری عکس رو برای پس زمینۀ div استفاده کنم؟

  1. #1

    چطوری عکس رو برای پس زمینۀ div استفاده کنم؟

    سلام دوستان من در حال نوشتن یک سایت هستم که برای جستجو هست.
    فقط یک مشکلی که دارم اینه که میخوام هر آیتم یا پستی که در نتایج نشون میدم یک img داشته باشه که اون رو به عنوان پس زمینه استفاده کنم.
    الان من این صفحه رو دارم:
    screenshot.jpg
    و اون عکس کوه ها رو در css ساختم.
    اما من میخوام که با تگ img بتونم این کار رو بکنم.
    دلیلش هم اینه که میخوام با php این عکس رو آدرس دهی کنم که فقط روی صفحۀ html اعمال میشه و نه css.
    البته چند بار سعی کردم عکس بیارم و پشت این ها قرار بدم اما نشد.
    از position: absoulote; هم استفاده کردم اما نتیجه خیلی عجیب میشه.
    اگر اطلاعات کافی نیست بگین تا کد صفحه رو هم قرار بدم.

  2. #2

    نقل قول: چطوری عکس رو برای پس زمینۀ div استفاده کنم؟

    به این صفحه سربزن ببین بدردت میخوره یانه !
    http://beyamooz.com/css3/650-%D8%AA%...%AF%D8%B1-css3

  3. #3

    نقل قول: چطوری عکس رو برای پس زمینۀ div استفاده کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط paytakht2019 مشاهده تاپیک
    به این صفحه سربزن ببین بدردت میخوره یانه !
    http://beyamooz.com/css3/650-%D8%AA%...%AF%D8%B1-css3
    ممنون دوست عزیز اما من میخوام از تگ img برای پس زمینه استفاده کنم.

  4. #4

    نقل قول: چطوری عکس رو برای پس زمینۀ div استفاده کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من در حال نوشتن یک سایت هستم که برای جستجو هست.
    فقط یک مشکلی که دارم اینه که میخوام هر آیتم یا پستی که در نتایج نشون میدم یک img داشته باشه که اون رو به عنوان پس زمینه استفاده کنم.
    الان من این صفحه رو دارم:
    screenshot.jpg
    و اون عکس کوه ها رو در css ساختم.
    اما من میخوام که با تگ img بتونم این کار رو بکنم.
    دلیلش هم اینه که میخوام با php این عکس رو آدرس دهی کنم که فقط روی صفحۀ html اعمال میشه و نه css.
    البته چند بار سعی کردم عکس بیارم و پشت این ها قرار بدم اما نشد.
    از position: absoulote; هم استفاده کردم اما نتیجه خیلی عجیب میشه.
    اگر اطلاعات کافی نیست بگین تا کد صفحه رو هم قرار بدم.
    دوستان با همون کد های css و position absolute تونستم درستش کنم مشکلم اینجا بود که فاصله های عجیبی از بالا ایجاد میشد و مشکل از کد html بود چون من تگ ها رو برای خوانایی زیر هم نوشته بودم، و فاصله ها همون خط های خالی بودند. اما با css با مشخصۀ font-size:0 تونستم اون فاصله ها رو حذف کنم.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 مرداد 1395, 09:17 صبح
  2. پس گرفتن حافظه پس از استفاده منابع؟!
    نوشته شده توسط cccccccccc در بخش Android Studio
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1393, 02:27 صبح
  3. استفاده از خصوصیات برنامه حتی پس از بستن برنامه
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 03 تیر 1391, 13:49 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1390, 11:41 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 19 آذر 1389, 08:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •