نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه ی ارسال مقدار با post به یک آدرس https و دریافت بازخورد از آدرس فوق

  1. #1

    Question نحوه ی ارسال مقدار با post به یک آدرس https و دریافت بازخورد از آدرس فوق

    سلام
    من قصد دارم چند پارامتر به آدرسی که با https شروع میشه ارسال و بازخورد اون رو دریافت کنم، این کار رو برای آدرس های http میشه با ابزار IdHttp از Indy انجام داد ولی برای Https جواب نمیده
    کسی نمونه کد یا مطلبی در این خصوص داره که بتونم ازش استفاده کنم ؟

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: نحوه ی ارسال مقدار با post به یک آدرس https و دریافت بازخورد از آدرس فوق

    var S: TStringList;
    M: TStream;
    begin
    S := TStringList.Create;
    M := TMemoryStream.Create;
    try
    S.Values['Email'] := 'your google account';
    S.Values['Passwd'] := 'your password';
    S.Values['source'] := 'estream-sqloffice-1.1.1.1';
    S.Values['service'] := 'cl';

    IdHTTP1.IOHandler := IdSSLIOHandlerSocketOpenSSL1;
    IdHTTP1.Request.ContentType := 'application/x-www-form-urlencoded';
    IdHTTP1.Post('https://www.google.com/accounts/ClientLogin', S, M);
    Memo1.Lines.Add(Format('Response Code: %d', [IdHTTP1.ResponseCode]));
    Memo1.Lines.Add(Format('Response Text: %s', [IdHTTP1.ResponseText]));

    M.Position := 0;
    S.LoadFromStream(M);
    Memo1.Lines.AddStrings(S);
    finally
    S.Free;
    M.Free;
    end;
    end;

    اینجا رو هم برای آگاهی از نحوه اتصال به https در Indy ببینید:
    http://chee-yang.blogspot.com/2008/0...o-consume.html

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارتباط با https
    نوشته شده توسط M.K_Soft در بخش Node.js
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 مهر 1398, 10:25 صبح
  2. ارسال درخواست post و get به آدرس دارای پروتکل https / ssl
    نوشته شده توسط Ali0Boy در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 آذر 1397, 18:53 عصر
  3. https post request with port 443
    نوشته شده توسط saeid10260 در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 مرداد 1395, 02:06 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 اردیبهشت 1393, 14:15 عصر
  5. https
    نوشته شده توسط misagh1359 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آبان 1386, 12:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •