نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اشکال در فونت فارسی موقع انتقال داده از دیتاگریدویو به pdf

  1. #1

    Question اشکال در فونت فارسی موقع انتقال داده از دیتاگریدویو به pdf

    با سلام
    من یه دیتاگریدویو دارم و اطلاعات رو به pdf منتقل می کنم ولی خروجی که میده حروف فارسی جدا از هم هستند و چپ به راست نشون میده.(تصویر پیوست) اینم کدی هست که واسه انتقال نوشتم.

    var fontPath = Environment.CurrentDirectory + "\\font\\tahoma.ttf";
    var fontBase = BaseFont.CreateFont(fontPath, BaseFont.IDENTITY_H, BaseFont.EMBEDDED);
    var font = new iTextSharp.text.Font(fontBase, 10, iTextSharp.text.Font.NORMAL, iTextSharp.text.Color.BLACK);
    PdfPTable PdfTable = new PdfPTable(Dgw.Columns.Count);
    PdfTable.DefaultCell.Padding = 3;
    PdfTable.WidthPercentage = 100;
    PdfTable.HorizontalAlignment = Element.ALIGN_LEFT;
    PdfTable.DefaultCell.BorderWidth = 1;
    iTextSharp.text.Font Text = new iTextSharp.text.Font(fontBase, 10, iTextSharp.text.Font.NORMAL);
    //Add Header
    foreach(DataGridViewColumn Col in Dgw.Columns)
    {
    PdfPCell PCell = new PdfPCell(new Phrase(Col.HeaderText, font));
    PCell.BackgroundColor = new iTextSharp.text.Color(240, 240, 240);
    PdfTable.AddCell(PCell);
    }
    //AddDataRow
    foreach(DataGridViewRow row in Dgw.Rows)
    {
    foreach(DataGridViewCell cell in row.Cells)
    {
    PdfTable.AddCell(new Phrase(cell.Value.ToString(), font));
    }
    }
    var savefiledialoge = new SaveFileDialog();
    savefiledialoge.FileName = FileName;
    savefiledialoge.DefaultExt = ".pdf";
    if(savefiledialoge.ShowDialog()==DialogResult.OK)
    {
    using (FileStream stream = new FileStream(savefiledialoge.FileName, FileMode.Create))
    {
    Document pdfdoc = new Document(PageSize.A4, 10f, 10f, 10f, 0f);
    PdfWriter.GetInstance(pdfdoc, stream);
    pdfdoc.Open();
    pdfdoc.Add(PdfTable);
    pdfdoc.Close();
    stream.Close();
    }
    }

    لطفا راهنمایی کنید چجوری می تونم مشکل فونت فارسی بعد از انتقال به pdf حل کنم.
    PDF.jpg

  2. #2

    نقل قول: اشکال در فونت فارسی موقع انتقال داده از دیتاگریدویو به pdf

    RunDirection رو تنظیم کنید.

    var pdfTable = new PdfPTable(Dgw.Columns.Count);
    pdfTable.RunDirection = PdfWriter.RUN_DIRECTION_RTL;
    pdfTable.DefaultCell.Padding = 3;

  3. #3

    نقل قول: اشکال در فونت فارسی موقع انتقال داده از دیتاگریدویو به pdf

    با سلام
    بسی سپاس. حل شد

تاپیک های مشابه

  1. ضروری : ارور هند شیک و باز نشدن دیتا بیس در سی شارپ برای نمایش در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط silvermoon70 در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مرداد 1394, 08:20 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1394, 09:32 صبح
  3. دیتاگریدویو با سلولهای کمبوباکسی
    نوشته شده توسط sm_1366 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 فروردین 1393, 08:21 صبح
  4. سوال: چطوری میشه از دیتاگرید ویو نام هدرها رو فارسی کرد؟
    نوشته شده توسط mojtaba5 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 00:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •