نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: صحیح یا غلط بودن استفاده از دو دیتابیس در برنامه

  1. #1

    صحیح یا غلط بودن استفاده از دو دیتابیس در برنامه

    سلام دوستان - وقت بخیر
    آیا استفاده کردن از دو دیتابیس در یک برنامه به لحاظ فنی و اصولی کار درستی است ؟
    در یک سناریو قصد داریم یک نرم افزار مهندسی را با یک نرم افزار مدیریت مشتری ترکیب کنیم ، ایا با این دلیل که ساختار دو برنامه متفاوت است و دیتابیس بزرگ میشود (با توجه به اینکه از دیتابیس sqlight استفاده میکنیم) مجزا کردن دیتابیس ها کار درستی است ؟

  2. #2

    نقل قول: صحیح یا غلط بودن استفاده از دو دیتابیس در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط mehdiran مشاهده تاپیک
    سلام دوستان - وقت بخیر
    آیا استفاده کردن از دو دیتابیس در یک برنامه به لحاظ فنی و اصولی کار درستی است ؟
    در یک سناریو قصد داریم یک نرم افزار مهندسی را با یک نرم افزار مدیریت مشتری ترکیب کنیم ، ایا با این دلیل که ساختار دو برنامه متفاوت است و دیتابیس بزرگ میشود (با توجه به اینکه از دیتابیس sqlight استفاده میکنیم) مجزا کردن دیتابیس ها کار درستی است ؟
    اگه داده ها در این تفکیک استقلال عمل دارن و ربطی بهم ندارند، تفکیک شون نه تنها ایرادی نداره، بلکه در مواردی میتونه به افزایش کارایی یا پشتیبانگیری ساده تر و با حجم کمتر منجر بشه.
    لزومی نداره که دو تا ساختار داده ای مستقل الزاما در یک فایل پایگاه داده کنار هم قرار بگیرند. می توانید برای هر کدوم پایگاه داده مستقلی بکار ببرید.
    صرفا زمانی برای تفکیک کردن مساله خواهید داشت که داده ها کاملا استقلال نداشته باشن و به طریقی بهم مربوط باشن و لذا نگران سازگاری محتویات دو پایگاه داده باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    894

    نقل قول: صحیح یا غلط بودن استفاده از دو دیتابیس در برنامه

    بنظر من کار اشتباهیه شما یک دیتابیس باید داشته باشید منتها توی دیتابیس اسچمای جداگانه برای هر پروژه تعریف کنید

  4. #4

    نقل قول: صحیح یا غلط بودن استفاده از دو دیتابیس در برنامه

    سلام
    دیتابیس sqlite محدودیت تعداد رکورد تعداد جدول و حجم فایل و حجم دیتابیسش خیلی بالاست و فکر نکنم مشکل اینا باشه
    محودیت های دیتابیس sqlite رو بخونید اگه کم بود بعد تصمیم بگیرید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    894

    نقل قول: صحیح یا غلط بودن استفاده از دو دیتابیس در برنامه

    خب چرا از SQL SERVER استفاده نمی کنی . قدرتمنده.


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 بهمن 1396, 22:24 عصر
  2. تفاوت استفاده از دیتابیس محلی یا دیتابیس express
    نوشته شده توسط samiasoft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 آبان 1396, 18:48 عصر
  3. ساخت دیتابیس و استفاده از زبان SQL برای دسترسی به دیتابیس...
    نوشته شده توسط vahid1993 در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 تیر 1395, 05:44 صبح
  4. استفاده از دیتابیس شخصی به جای دیتابیس پیش فرض
    نوشته شده توسط Rohollaes در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1390, 21:37 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 16 اسفند 1389, 08:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •