نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چرا بالون TTrayIcon بعد از تایم اوت بسته نمیشه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    چرا بالون TTrayIcon بعد از تایم اوت بسته نمیشه؟

    سلام
    با این کد چرا بالون بعد از 2 ثانیه بسته نمیشه؟
      TrayIcon1.BalloonTimeout:=2000;
    TrayIcon1.BalloonFlags := bfInfo;
    TrayIcon1.Visible := True;
    TrayIcon1.ShowBalloonHint;



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    نقل قول: چرا بالون TTrayIcon بعد از تایم اوت بسته نمیشه؟

    با اجازه از اول داستان میگم:
    فکر می کنم خیلی پیش یه بالون در سایت معرفی شده بود که طراحی ويژه داشت و قلم و آیکن تعریف کاربر داشت.من از TTrayIcon استفاده کردم که آیکنهایی که در پیغام نمایش میده محدود و تعریف ویندوز است.
    یه برنامه میخوام که وقتی اجرا میشه یه خوش آمد گویی داشته باشه و پنجره خوش آمد گویی 5 ثانیه بعد بسته بشه.(در حال حاضر مجبور شدم از یه کامپوننت تایمر استفاده کنم!)
    از طرف دیگه وقتی پیغام خوش آمد گویی نا پدید شد میخوام آیکن هم از System Trayحذف بشه تا ساعت مشخصی مثلا ساعت یازده که دو باره یه پیام دیگه بده.
    تا اینجاش رو با تایمر انجام دادم ولی نفهمیدم BaloonTimeOut به چه درد میخوره!
    بدم نمیاد وقت خروج از ویندوز هم پیام بده(ولی حالا کی تا همینجاش کمک می کنه!)
    میخوام پنچره برنامه از تسک بار حذف بشه.نمی دونم چرا Application.MainFormOnTaskbar := False; کاملا بیفایده بود.
    مجبور شدم از این کد استفاده کنم:
    procedure TForm1.FormPaint(Sender: TObject);
    begin
    Hide;
    ShowWindow(Application.Handle, SW_HIDE);
    end;

    اما مشکل این کد اینه که اول یک لحظه آیکن برنامه رو در تسک بار نشون میده و بعد مخفی می کنه!
    اگر میشد پنجره در پروسس های تسک منیجر نیاد هم خوب بود ولی با جستجوی اینترنت به نتیجه ای نرسیدم.
    یه خواسته دیگه هم دارم که میذارم در تاپیک بعد .لطفاً راهنمایی کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از بسته ویرایشی بوت استرپ فارسی یا بوت استرپ اصلی؟
    نوشته شده توسط پیام حیاتی در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1394, 10:33 صبح
  2. استفاده مستقیم از بوت استرپ در yii
    نوشته شده توسط mah.tab در بخش Yii Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 09 خرداد 1393, 12:41 عصر
  3. تفاوت برنامه نویسی برای سیستم تک هسته ای و چند هسته ای در چیست ؟
    نوشته شده توسط sadegh33 در بخش مباحث مرتبط با مهندسی نرم‌افزار
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1392, 12:32 عصر
  4. تفاوت بستن ها
    نوشته شده توسط Mask در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 خرداد 1389, 17:58 عصر
  5. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 25 آبان 1388, 08:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •