نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تبدیل کاراکتر ها به اعداد و محاسبه آنها

  1. #1

    تبدیل کاراکتر ها به اعداد و محاسبه آنها

    سلام؛ وقت تون بخیر ^_^
    من میخوام اول از ورودی یک عدد بگیرم مثل n که این n تعداد خطوطی هست که دارم.
    برای مثال اگر n، سه باشه، من سه خط کاراکتر دارم که هر خط هم 10 کاراکتر داره.
    من میخوام هر کدوم از کاراکتر ها رو تبدیل به عدد کنم اول و سپس عدد کاراکتر های هر لاین رو با هم جمع کنم و حاصل جمع رو بریزم داخل یک متغیر
    سپس متغیرهای حاوی حاصل جمع کاراکتر های هر خط رو با هم مقایسه کنم و سورت انجام بدم و لاینی که حاصل جمع بیشتری داره رو آخر قرار بدم و بقیه هم مرتب بشن (سورت صعودی)
    مثلا اگر ورودی این باشه:

    5
    aaaaaaaaaa
    ababababab
    bbbbbbbbbb
    acacacacad
    ddaaaaaaaa

    خروجی بشه این:

    aaaaaaaaaa
    ababababab
    ddaaaaaaaa
    bbbbbbbbbb
    acacacacad

    ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: تبدیل کاراکتر ها به اعداد و محاسبه آنها

    آپ
    ممکنه کمکم کنید؟

  3. #3

    نقل قول: تبدیل کاراکتر ها به اعداد و محاسبه آنها

    گفتید هر کاراکتر تبدیل به عدد بشه اما نگفتید دقیقا یعنی چه؟
    مثلاً الان a چی میشه؟
    یا d؟

  4. #4

    نقل قول: تبدیل کاراکتر ها به اعداد و محاسبه آنها

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    گفتید هر کاراکتر تبدیل به عدد بشه اما نگفتید دقیقا یعنی چه؟
    مثلاً الان a چی میشه؟
    یا d؟
    مثلا a میشه 97
    اینطوری منظورم بود ببخشید

  5. #5

    نقل قول: تبدیل کاراکتر ها به اعداد و محاسبه آنها

    کدی که خودم نوشتم این هست:

    #include <iostream>
    #include <string.h>
    using namespace std;
    string compare (string *input,int *mains){
    string temp;
    for (int j=0 ; j<*mains ; j++){
    if (strcmp(&input[j][0], &input[j+1][0]) == 0)
    continue;
    else {
    swap(input[j], input[j+1]);
    }
    }


    return (*input);
    }
    int main()
    {
    int n,i;
    cin >> n;
    string mains[n];;
    for (i=0 ; i<n ; i++){
    cin >> mains[i];
    }
    cout << compare(mains, &n);


    return 0;
    }

    اما کامپایل نمیشه؛ نتونستم مشکلشو پیدا کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله iMelikaa : جمعه 29 آذر 1398 در 21:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •