نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: قرار دادن برنامه در StartUp

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    قرار دادن برنامه در StartUp

    سلام
    راهی هست که یه برنامه رو برای ویندوز تعریف کنم که هر وقت ویندوز بالا اومد اجرا بشه؟
    اگر میشه برنامه ساده باشه و رجیستری رو دستکاری نکنه.
    برای من آدرس C:\Documents and Settings\SHAREIAT\Start Menu\Programs\Startup هست.
    اما چطور یوزر کاربر رو پیدا کنم و بذارم در پوشه Startup؟

  2. #2

    نقل قول: قرار دادن برنامه در StartUp

    نقل قول نوشته شده توسط mbshareat مشاهده تاپیک
    سلام
    راهی هست که یه برنامه رو برای ویندوز تعریف کنم که هر وقت ویندوز بالا اومد اجرا بشه؟
    اگر میشه برنامه ساده باشه و رجیستری رو دستکاری نکنه.
    برای من آدرس C:\Documents and Settings\SHAREIAT\Start Menu\Programs\Startup هست.
    اما چطور یوزر کاربر رو پیدا کنم و بذارم در پوشه Startup؟
    uses
    GetPathSys
    Edit1.Text := GetShellFolder($0007);


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: قرار دادن برنامه در StartUp

    ممنون از توجهتون ولی دلفی 6 و XE2 این یونیت رو نشناخت.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parsidev
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    258

    نقل قول: قرار دادن برنامه در StartUp

    سلام
    باید آدرس فایل برنامه خودتونو در رجیستری ویندوز و در این کلید قرار بدین:
    کد HTML:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
    به همین راحتی برای همه کاربران اجرا میشه و اگه بخواین فقط برای کاربر جاری این کار انجام بشه در این کلید ثبت کنید:
    کد HTML:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: قرار دادن برنامه در StartUp

    راستش بلد نیستم با رجیستری کار کنم.
    کد سر راستی دارید؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه قرار دادن برنامه در Startup
    نوشته شده توسط vahid_esp در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 08 مرداد 1392, 14:33 عصر
  2. مشکل با Run As Startup
    نوشته شده توسط c-sharp_South در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 08 تیر 1391, 10:32 صبح
  3. سوال: قرار دادن فرم در startup
    نوشته شده توسط baran_m در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 آبان 1390, 17:39 عصر
  4. گذاشتن برنامه در Startup
    نوشته شده توسط xrezax در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1388, 10:57 صبح
  5. سوال: مشکل با startup
    نوشته شده توسط f.nabavi در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 مرداد 1388, 08:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •