نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل اجرای تکراری در api

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    353

    Unhappy مشکل اجرای تکراری در api

    سلام دوستان
    من با asp mvc برای برنامه اندرویدی خودم api نوشتم و موردی نداره و همه چیز درست کار می کنه .
    ولی گاهی (یعنی تقریبا همیشه) در زمانی که api رو از سمت اندروید فراخانی می کنم دو بار اجرا میشه با postman تست کردم درسته یک بار اجرا میشه . سمت اندروید رو هم بررسی کردم در خواست یک بار ارسال میشه . ولی نمیدونم چرا api وقتی از داخل برنامه اندروید بهش درخواست داده میشه و اجرا میشه دو بار اجرا میشه
    گیچ شدم ممنون میشم راهنمایی کنید منو

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,378

    نقل قول: مشکل اجرای تکراری در api

    ماجرایی که گفتید در بروزر کروم هم دیده میشه. ماجرا از این قراره که بعضی کلاینتها مثل کتابخانه مورد استفاده شما برای اتصال به وب سرویس (احتمالا Volley باشه) اول یک بار با ارسال یک Request که فقط شامل هدر ریکوئست هست چک می کنه آیا آدرس درخواستی در سرور وجود داره و کد وضعیت پاسخ 200 هست یا نه، و اگر بود اون وقت Request اصلی رو ارسال می کنه.

    معمولا ریکوئست اول که ارسال میشه فاقد بخش Body هست و وجود بخش Body در ریکوئست رو با یک if ساده میشه بررسی کرد.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    353

    نقل قول: مشکل اجرای تکراری در api

    خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین
    اگر ممکنه بیشتر راهنمایی کنید
    این بررسی رو سمت سرور باید انجام بدم
    با توجه به اینکه با asp mvc طراحی شده راهنماییم کنید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    353

    نقل قول: مشکل اجرای تکراری در api

    نقل قول نوشته شده توسط majid_vb_2008 مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین
    اگر ممکنه بیشتر راهنمایی کنید
    این بررسی رو سمت سرور باید انجام بدم
    با توجه به اینکه با asp mvc طراحی شده راهنماییم کنید
    دوستان کسی می تونه بیشتر راهنماییم کنه ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    353

    نقل قول: مشکل اجرای تکراری در api

    دوستان می تونید کمک کنید ؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehdi.safavie
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران - اندیشه
    سن
    32
    پست
    219

    نقل قول: مشکل اجرای تکراری در api

    درود;


    همه کتاب خانه هایی که برای استفاده از وب سرویس های Rest در حال حاظر در حال کار کردن هستن این موضوع درشون هست.
    دلیل اون رو هم جناب مهندس کرامتی عرض کردند که چرا.


    اگر از Volley استفاده میکنید ، میتونین با یه همچین کدی مشکل رو برطرف کنین:

    JsonObjectRequest jsonObjReq = new JsonObjectRequest(...);
    jsonObjReq.setRetryPolicy(new DefaultRetryPolicy(
    0,
    DefaultRetryPolicy.DEFAULT_MAX_RETRIES,
    DefaultRetryPolicy.DEFAULT_BACKOFF_MULT));

    کافیه که Retry Policy رو برای درخواست ها به این صورت که کدش رو نوشتم تنظیم کنین.

    * این مشکل رو فقط از سمت اندروید باید اصلاح کنید. ربطی به وبسرویس ( ASP یا هر زبان دیگه ای ) نداره.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    353

    نقل قول: مشکل اجرای تکراری در api

    تشکر بابت وقتی که گذاشتید مشکلم حل شد.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •