نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: راست چین برای trayIcon ممکنه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    راست چین برای trayIcon ممکنه؟

    سلام
    برنامه ام قرار بود فقط زمان نرمش رو اعلام کنه.حالا بعد از چهار پنج ساعت وقت چی از آب در اومد.
    تقریبا تکمیل شده.فقط 3 تا سوال دارم؟
    1.راهی برای راست چین کردن بالن trayIcon هست؟
    2.چرا وقتی در PopupMenu آیتم فارسی میذارم یه کارکتر انگلیسی داخل پرانتز کنار عبارت میذاره؟ مثلا خروج رو میکنه (Z)خروج!
    جالبه در XE2 این خرابکاری رو می کنه نه دلفی 6!
    3.راهی نیست که با کلیک چپ هم منوی پاپ آپ در جای صحیح،باز بشه؟من از کد زیر استفاده می کنم:
    PopupMenu1.Popup(Screen.Width,Screen.Height-40)

    نتیجه اش بد نیست.. اما دقیق نیست.
    ممکنه به درد شما هم بخوره.هر یه ساعت به جز ساعت دوازده یه حدیث از امام رضا (ع) اعلام می کنه.میشه گذاشت در استارت آپ ویندوز.این هم از برنامه:
    http://s6.picofile.com/file/83822129...D8%AB.rar.html

  2. #2

    نقل قول: راست چین برای trayIcon ممکنه؟

    سلام
    در خصوص منو، یه پراپرتی جدیدا اضافه شده به نام ، AutoHotkeys که باید بذاری روی منوال
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    نقل قول: راست چین برای trayIcon ممکنه؟

    ممنون
    ممکنه دو سوال دیگه رو هم جواب بدید؟
    می دونم ربطی به بحث نداره ؛اگر ممکنه در مورد به دست آوردن طول و عرض فایل gif

    یه سوال در مورد دستور کامپایلر کردم.برام مهمه میشه یه نگاه بندازید؟دوستم بارها گفته فایل خود به خود حذف یا خالی میشه ولی هنگامی این اتفاق افتاده که یه کار پر تکرار انجام داده که معمولا مشکلی ایجاد نمی کنه.میخوام بدونم تقصیر تصویر هست؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    نقل قول: راست چین برای trayIcon ممکنه؟

    فقط سوال اول برام باقی مونده.کسی کمک می کنه؟

    میخوام چند خط پیغام در بالون بدم راست چین بودن بهتره.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار parsidev
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    258

    نقل قول: راست چین برای trayIcon ممکنه؟

    من از trayicon خود دلفی ریو استفاده می کنم.بسیار خوب و راستچین برای فارسی نشون میده.در ویندوز 10 تست کردم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: trayicon
    نوشته شده توسط daneshmand1354 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1391, 13:13 عصر
  2. رویدادهای OnMouseEnter و OnMouseLeave برای شی TrayIcon
    نوشته شده توسط AliReza Vafakhah در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 آذر 1389, 18:17 عصر
  3. بسته شدن منوی Trayicon
    نوشته شده توسط loads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 خرداد 1387, 00:50 صبح
  4. مخفی کردن trayIcon یک برنامه دیگر
    نوشته شده توسط رضا عربلو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 فروردین 1383, 13:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •