نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه پیاده سازی کد SQL به صورت Linq در سورس برنامه ASP.Net MVC

  1. #1

    Question نحوه پیاده سازی کد SQL به صورت Linq در سورس برنامه ASP.Net MVC

    با سلام

    برای گرفتن یک گزارش ساده ، کد زیر را در ActionResult Index() مربوط به Controller مورد نظر قرار دادم.
    public class PersonalController : Controller
    {
    private SchoolContext db = new SchoolContext();

    private string FirstName_keyword = "1";
    private string LastName_keyword = "1";
    private string Phone_keyword = "1";


    public ActionResult Index()
    {

    var listOfPersonal = db.Personals.Where(current =>
    current.FirstName.Contains(FirstName_keyword) &
    current.LastName.Contains(LastName_keyword) &
    current.Phone.Contains(Phone_keyword)).ToList();

    return View(listOfPersonal);


    سوال اول اینکه : آیا برای گرفتن گزارش باید کد را در چنین جایی قرار داد؟ مد طراحی که وجود ندارد تا هر جا دلمان خواست یک دکمه بنام جستجو بگذاریم و کد مورد نظر را درون آن بگنجانیم.
    سوال دوم اینکه : می خواهم دستور SQL مورد نظرم (SELECT * FROM Personals) را بجای کد مربوطه بگذارم. ابتدا با linqer دستورش را بدست آوردم.
    from Personals in db.Personals
    select new {
    PersonID = Personals.PersonID,
    FirstName = Personals.FirstName,
    LastName = Personals.LastName,
    Phone = Personals.Phone
    }
    ولی اینکه چطور آن را در سورس بگنجانم مهم است.
    آن را به این شکل در سورس گنجاندم ولی ارور می دهد.
    var listOfPersonal =
    from Personals in db.Personals
    select new
    {
    FirstName = Personals.FirstName,
    LastName = Personals.LastName,
    Phone = Personals.Phone
    };

    return View(listOfPersonal);

    با سپاس فراوان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamzehsh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    https://samanhis.ir
    سن
    42
    پست
    166

    نقل قول: نحوه پیاده سازی کد SQL به صورت Linq در سورس برنامه ASP.Net MVC

    سلام
    به نظرم یک متد بساز که پارامترها رو بهش ارسال کنی و نتیجه ای که میخواهی رو برات برگردونه
    بعد اون متد رو هر جایی که خواستی صدا بزن و پارامترها رو بهش ارسال کن
    قسمت آخری که نوشتی کمی تغییرات میخواد

    var listOfPersonal =
    ( from Personals in db.Personals
    select new
    {
    FirstName = Personals.FirstName,
    LastName = Personals.LastName,
    Phone = Personals.Phone
    }).ToList();


تاپیک های مشابه

  1. سوال: سورس یک برنامه ساده که به صورت موازی پیاده سازی شده
    نوشته شده توسط safatx در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1391, 01:09 صبح
  2. حرفه ای: معایب پیاده سازی db با ویزارد linq
    نوشته شده توسط ali004 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 آبان 1389, 17:03 عصر
  3. پیاده سازی یک سیستم با استفاده از linq
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 تیر 1388, 17:38 عصر
  4. درخواست ایده برای پیاده سازی رابط پایگاه داده با LINQ
    نوشته شده توسط Alen در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 06 خرداد 1388, 21:01 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •