نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطای the requested security protocol is not supported

  1. #1

    خطای the requested security protocol is not supported

    سلام
    وقت بخیر

    من از کد زیر برای ارسال اطلاعات به سایت استفاده می کنم.


    try
    {
    ServicePointManager.ServerCertificateValidationCal lback = delegate { return true; };
    ServicePointManager.SecurityProtocol = SecurityProtocolType.Tls | SecurityProtocolType.Ssl3;


    WebRequest req = WebRequest.Create(site);
    req.ContentType = "application/x-www-form-urlencoded";
    req.Method = "POST";
    byte[] bytes = Encoding.UTF8.GetBytes("data=" + "null");
    req.ContentLength = bytes.Length;
    Stream os = req.GetRequestStream();
    os.Write(bytes, 0, bytes.Length);
    os.Close();
    WebResponse resp = req.GetResponse();
    StreamReader sr = new StreamReader(resp.GetResponseStream());


    MessageBox.Show(sr.ReadToEnd().Trim());
    }
    catch (Exception exc)
    {
    MessageBox.Show(exc.Message.ToString());
    }


    برنامه روی کامپیوتر خودم مشکلی نداره اما روی کامپیوتر مشتری خطای the requested security protocol is not supported میدهد.

    کد رو بصورت زیر تغییر دادم


    try
    {
    WebRequest req = WebRequest.Create(site);
    req.ContentType = "application/x-www-form-urlencoded";
    req.Method = "POST";
    byte[] bytes = Encoding.UTF8.GetBytes("data=" + "null");
    req.ContentLength = bytes.Length;
    Stream os = req.GetRequestStream();
    os.Write(bytes, 0, bytes.Length);
    os.Close();
    WebResponse resp = req.GetResponse();
    StreamReader sr = new StreamReader(resp.GetResponseStream());


    MessageBox.Show(sr.ReadToEnd().Trim());
    }
    catch (Exception exc)
    {
    MessageBox.Show(exc.Message.ToString());
    }


    اما مجددا همان خطا رو داد.

    سیستم عامل مشتری ویندوز 7 و دات نت 4 هم نصب شده است، با دات نت 4.5 هم تست کردم رفع نشد.

    لطفن برای حل این مشکل راهنمایی بفرمایید.
    آخرین ویرایش به وسیله mohan21 : چهارشنبه 04 دی 1398 در 18:29 عصر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: خطای the requested security protocol is not supported

    اینو یه بررسی بکنید
    https://kb.vmware.com/articleview?docid=2147909
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  3. #3

    نقل قول: خطای the requested security protocol is not supported

    مشکل با استفاده فقط از SecurityProtocolType.Tls حل شد.

    ServicePointManager.SecurityProtocol = SecurityProtocolType.Tls

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: ارسال و دریافت دیتا(صدا) از طریق UDP Protocol در C#‎.NET 4.5
    نوشته شده توسط General-Xenon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1394, 10:48 صبح
  2. This server version is not supported. Only servers up to Microsoft SQL Server 2005 are supported
    نوشته شده توسط meitti در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1390, 16:09 عصر
  3. Y! Protocol - Packets
    نوشته شده توسط silverhand در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 08 آذر 1389, 16:06 عصر
  4. udp protocol
    نوشته شده توسط binyaz2003 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 23 آبان 1383, 12:28 عصر
  5. UDP Protocol
    نوشته شده توسط disappear در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اسفند 1382, 09:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •