نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطای یوزر پسورد

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    73

    خطای یوزر پسورد



    <?php
    $connection = mysqli_connect('localhost', 'root', 'abcs1'); // mysqli_set_charset($connection,'utf8'); //mysql_select_db($connection, 'imarktir_demob4a');if (!$connection) { echo "Error: Unable to connect to MySQL." . PHP_EOL; echo "Debugging errno: " . mysqli_connect_errno() . PHP_EOL; echo "Debugging error: " . mysqli_connect_error() . PHP_EOL; exit;}
    echo "Success: A proper connection to MySQL was made! The my_db database is great." . PHP_EOL;echo "Host information: " . mysqli_get_host_info($connection) . PHP_EOL;

    ?>


    سلام دوستان اشکال این کدها چیه خطای زیر رو میده ولی یوزر و پسورد درسته من با همین یوزر و پسورد وارد phpmyadmin میشم
    Warning: mysqli_connect(): (HY000/1045): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) in C:\wamp\www\2\db.php on line

  2. #2

    نقل قول: خطای یوزر پسورد

    فکر میکنم شما به اطلاعات هاست دسترسی ندارید. از توابع دیگر هم نمیتونین استفاده کنید؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    73

    نقل قول: خطای یوزر پسورد

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    فکر میکنم شما به اطلاعات هاست دسترسی ندارید. از توابع دیگر هم نمیتونین استفاده کنید؟
    توی نرم افزار wamp هست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: خطای یوزر پسورد

    به صورت دیفالت پسورد نداره ... آیا پسورد abcs1 رو خودتون ست کردین ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: authenticate کردن یوزرها و خواندن یوزر و پسورد از دیتابیس
    نوشته شده توسط manit44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 17 بهمن 1392, 13:29 عصر
  2. چک کردن یوزر و پسورد
    نوشته شده توسط Jamshid.Bastani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 06 بهمن 1391, 03:31 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 08 اسفند 1390, 18:37 عصر
  4. قرار دادن پسورد بروی دیتابیس و بروی یوزر خاصی نه یوزر sa
    نوشته شده توسط aminghaderi در بخش Management Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1390, 01:41 صبح
  5. ایجاد یوزر و پسورد
    نوشته شده توسط iransim در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 25 فروردین 1387, 09:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •