نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بدست آوردن ایندکس آیتم انتخاب شاده list view با کد

  1. #1

    Question بدست آوردن ایندکس آیتم انتخاب شاده list view با کد

    چطور باید ایندکس یک آیتم انتخاب شده رو بدست اورد؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: بدست آوردن ایندکس آیتم انتخاب شاده list view با کد


    var item = listView1.FindItemWithText("Item Text");
    if (item != null)
    {
    var index = listView1.Items.IndexOf(item);
    }
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن ایندکس آیتم انتخاب شاده list view با کد

    ممنون ولی من میخواهم که وقتی کاربر آیتمی رو انتخاب کرد اونقت ایندکسش توی یه متغیر ذخیره بشه
    کسی راهشو بلده ؟؟
    خواهشا بزارید

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن ایندکس آیتم انتخاب شاده list view با کد

    نقل قول نوشته شده توسط jebreily مشاهده تاپیک
    ممنون ولی من میخواهم که وقتی کاربر آیتمی رو انتخاب کرد اونقت ایندکسش توی یه متغیر ذخیره بشه
    کسی راهشو بلده ؟؟
    خواهشا بزارید
    وقتی کاربر موردی رو انتخاب کرد رخداد SelectedIndexChanged رخ میده و مورد یا مواردی که انتخاب کرد Index شون در listView.SelectedIndices قرار داره، مثلا [0]listView1.SelectedIndices

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن ایندکس آیتم انتخاب شاده list view با کد

    میشه بگین چجوری می تونم آیتم هایی که انتخاب شده رو حذف کنم؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: بدست آوردن ایندکس آیتم انتخاب شاده list view با کد

    نقل قول نوشته شده توسط jebreily مشاهده تاپیک
    میشه بگین چجوری می تونم آیتم هایی که انتخاب شده رو حذف کنم؟؟؟
    آیتم های انتخاب شده رو یکی یکی حذف می کنید :

    while (listView1.SelectedItems.Count > 0)
    {
    listView1.Items.Remove(listView1.SelectedItems[0]);
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش آیتم های انتخاب شده List View در یک لیبل
    نوشته شده توسط Helmod در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 12 آبان 1393, 12:04 عصر
  2. سوال: خالی کردن تمام آیتم های list view
    نوشته شده توسط alireza661 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1391, 21:02 عصر
  3. سوال: بدست آوردن آیتم انتخاب شده در list view
    نوشته شده توسط sysman_20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 09:20 صبح
  4. راست به چپ کردن یک آیتم list view
    نوشته شده توسط arash_vb در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مهر 1387, 11:45 صبح
  5. فاصله بین آیتمها در List view
    نوشته شده توسط vb_nima در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 خرداد 1386, 07:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •