نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جستجو و استخراج رشته

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    61

    Question جستجو و استخراج رشته

    با سلام من یه برنامه دارم که در هر بار اجرا یک رشته به صورت تصادفی با طول متغیر تولید می کنه.
    مثل: Test":"2803"p" یا Test":"67189101"s" یا Test":"136201"a" و ...
    که در اون عبارت :"Test" ثابت است و عبارت داخل گوتیشن دوم و حرف آخر متغیر است
    من می خوام عبارت داخل گوتیشن دوم که فقط عدد است رو استخراج کنم و به کاربر نشون بدم.
    ممنون میشم دوستان در این زمینه به من کمک کنند.

  2. #2

    نقل قول: جستجو و استخراج رشته

    الگوی Regex اش میشه این :

    var regex = new System.Text.RegularExpressions.Regex(":"(?<value>[^"]*)"");
    var s = ""Test":"2803"p";
    var t = regex.Match(s).Groups["value"].Value;
    MessageBox.Show(t);

  3. #3

    نقل قول: جستجو و استخراج رشته

    آقای the king ، دابل کوتیشن ها رو اشتباه نوشتین.

  4. #4

    نقل قول: جستجو و استخراج رشته

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    آقای the king ، دابل کوتیشن ها رو اشتباه نوشتین.
    حق با شما است ولی من اشتباه ننوشتم، مخصوصا که کد رو بدون تست کردن ارسال نمی کنم. اشتباه دیده میشه چون ویرایشگر فروم تغییرش میده. باگ این ادیتور همیشه دردسر بوده.

    Untitled.png

    اگه اینجا یک فروم تخصصی برنامه نویسی نبود توقعی نداشتم ولی عجیبه چطور به این مورد به این مهمی توجهی نمی کنن.

  5. #5

    نقل قول: جستجو و استخراج رشته

    بله من رو هم ببخشید که زود قضاوت کردم.

  6. #6

    نقل قول: جستجو و استخراج رشته

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    بله من رو هم ببخشید که زود قضاوت کردم.
    نه بابا. اختیار دارید. طوری نشده که. هزار جا اشتباه کردم و معلوم نشده، یبارم اینطوری باشه. اتفاقا خوب شد، چون اگه نمی گفتید برای کسی که میخواست از کد استفاده کنه مشکل ایجاد میکرد.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1402, 15:26 عصر
  2. آموزش: پرشین استخر،بزرگترین سایت آموزش ساخت استخر How Make Swimmin Pools-Persian Pool
    نوشته شده توسط soroushm در بخش آگهی‌ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 شهریور 1396, 08:35 صبح
  3. استخدام برنامه نویس در استان همدان شهرستان تویسرکان
    نوشته شده توسط alvandyhamed در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1390, 18:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •