نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل پشتیبانی نشدن زبان فارسی در خروجی Pdf با کامپوننت iTextSharp در ویندوز فرم سی شارپ

  1. #1
    کاربر جدید آواتار nem3sis
    تاریخ عضویت
    آذر 1398
    محل زندگی
    North
    پست
    4

    Question مشکل پشتیبانی نشدن زبان فارسی در خروجی Pdf با کامپوننت iTextSharp در ویندوز فرم سی شارپ

    سلام , خسته نباشید دوستان.
    من واسه برنامه دفترچه تلفن یه باتن گذاشتم که اطلاعات گریدویو رو به صورت پی دی اف خروجی بده بهم.
    ولی پی دی افیکه میده متون فارسی رو ؟؟؟؟؟؟ نشون میده و فارسی رو اصلا پشتیبانی نمیکنه.
    اگه کسی میدونه کمک کنه لطفا.


    (public void ExportToPdf(DataGridView dgv,string filename)
    {
    BaseFont bf = BaseFont.CreateFont(BaseFont.TIMES_ROMAN, BaseFont.CP1250, BaseFont.EMBEDDED);
    PdfPTable pdftable = new PdfPTable(dgv.Columns.Count);
    pdftable.DefaultCell.Padding = 3;
    pdftable.WidthPercentage = 100;
    pdftable.HorizontalAlignment = Element.ALIGN_LEFT;
    pdftable.DefaultCell.BorderWidth = 1;


    iTextSharp.text.Font text = new iTextSharp.text.Font(bf, 10, iTextSharp.text.Font.NORMAL);


    //Add Header
    foreach (DataGridViewColumn column in dgv.Columns)
    {
    PdfPCell cell = new PdfPCell(new Phrase(column.HeaderText,text));
    cell.BackgroundColor = new iTextSharp.text.BaseColor(240, 240, 240);
    pdftable.AddCell(cell);
    }


    //Add DarwArrow


    foreach (DataGridViewRow row in dgv.Rows)
    {
    foreach(DataGridViewCell cell in row.Cells)
    {
    pdftable.AddCell(new Phrase(cell.Value.ToString(),text));
    }
    }


    var savefiledialog = new SaveFileDialog();
    savefiledialog.FileName = filename;
    savefiledialog.DefaultExt = ".pdf";
    if(savefiledialog.ShowDialog()==DialogResult.OK)
    {
    using (FileStream stream = new FileStream(savefiledialog.FileName, FileMode.Create))
    {
    Document pdfdoc = new Document(PageSize.A4, 10f, 10f, 0f,10);
    PdfWriter.GetInstance(pdfdoc, stream);
    pdfdoc.Open();
    pdfdoc.Add(pdftable);
    pdfdoc.Close();
    stream.Close();
    }
    }
    }


    private void چاپToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ExportToPdf(DG_Info, "MyContacts");
    }
    }






    Capture.PNG

  2. #2

    نقل قول: مشکل پشتیبانی نشدن زبان فارسی در خروجی Pdf با کامپوننت iTextSharp در ویندوز فرم سی شارپ


تاپیک های مشابه

  1. سوال: جستجوی یک کلمه فارسی در فایل PDF با کامپوننت iTextSharp
    نوشته شده توسط behzadkhan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1394, 13:37 عصر
  2. نصب پشتیبانی از زبانهای راست به چپ و تنظیم زبان فارسی در ویندوز (سورس)
    نوشته شده توسط arash_ebrahimi_nk در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 37
    آخرین پست: سه شنبه 11 شهریور 1393, 12:42 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •