نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مقدار پیش‌فرض چند فیلد قابل تغییر با انتخاب از منو

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    مقدار پیش‌فرض چند فیلد قابل تغییر با انتخاب از منو

    با سلام

    چطور می‌توان برای راحتی و سرعت در ورود اطلاعات، بعد از پر کردن یک فیلد، ورودی آن فیلد، در چند فیلد دیگر نیز وارد شود؟

    مثلا تعداد ورود و تعداد خروج، با تعداد تولید برابر باشد که فقط با وارد کردن تعداد تولید، دو فیلد ورود و خروج نیز پر شود.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله arman2000 : دوشنبه 09 دی 1398 در 14:51 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: مقدار پیش‌فرض چند فیلد قابل تغییر با انتخاب از منو

    سلام

    از قابلیت مقدار پیشفرض یا دیفالت ولیو استفاده کنید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: مقدار پیش‌فرض چند فیلد قابل تغییر با انتخاب از منو

    سلام

    با این کدها جواب نگرفتم:


    PrivateSubenter_AfterUpdate(Cancel AsInteger)
    Me.ext.DefaultValue = """"& (Me.prdct) & """"

    و یا

    PrivateSubenter_BeforeUpdate(Cancel AsInteger)
    Me.enter.DefaultValue = """"& (Me.prdct) & """"


    منظورتون چه کدی هست؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله arman2000 : شنبه 14 دی 1398 در 08:49 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: مقدار پیش‌فرض چند فیلد قابل تغییر با انتخاب از منو

    سلام



    تسلیت به مناسبت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی

    خدمت شما
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: مقدار پیش‌فرض چند فیلد قابل تغییر با انتخاب از منو

    سلام بزرگوار. ممنونم از راهنمایی شما

    اگر بخوام علاوه بر اینکه عدد فیلد "تعداد ورود" برای دو فیلد دیگه در یک رکورد تکرار می شه، در ركوردهاي بعدي هم به صورت پیش‌فرض این سه فیلد، تكرار بشه چی؟ چون اکثرا همین اعداد، برای رکوردهای بعدی هم تکرار می شه

    از كد زير برای سه فیلد استفاده كردم ولی در رکودهای بعدی لازم هست حتما دوباره "تعداد ورود" را مجدد وارد کنم تا به دو فیلد دیگه کپی بشه:

    Me.enter.DefaultValue = """" & (Me.enter) & """"


    که با در نظر گرفتن کدی رو که شما زحمت کشیدید می شه:

    Private Sub enter_AfterUpdate()
    Me.enter.DefaultValue = """" & (Me.enter) & """"
    Me.ext = Me.enter
    Me.prdct = Me.enter

    End Sub

    آخرین ویرایش به وسیله arman2000 : سه شنبه 17 دی 1398 در 14:28 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: مقدار پیش‌فرض چند فیلد قابل تغییر با انتخاب از منو

    این کد رو امتحان کنید:

    Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
    Me.enter.DefaultValue = DLast("enter", "tbl1388")
    End Sub

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: مقدار پیش‌فرض چند فیلد قابل تغییر با انتخاب از منو

    با سلام. ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز

    در همین فایل پیوست، در فرم، پیش فرض رکورد جدید، اطلاعات رکورد قبلی نیست بلکه اطلاعات آخرین رکوردی به عنوان پیش فرض رکورد جدید میاد که بعد از اون، فرم رو می بندم.

    برای اینکه مقدار پیش فرض رکورد جدید، ورودی های رکورد قبلی باشه، باید هر دفعه فرم رو ببندم تا به عنوان پیش فرض رکورد جدید ذخیره بشه وگرنه همون اعدادی می شه که قبل از آخرین بستن فرم، وارد شده

    فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله arman2000 : یک شنبه 28 اردیبهشت 1399 در 07:00 صبح

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: مقدار پیش‌فرض چند فیلد قابل تغییر با انتخاب از منو

    سلام

    متاسفانه متوجه منظورتون نشدم
    روی form1 توضیح بدین تا دقیقتر باشه

    مقدار پیشفرض رکورد جدید، ورودی های رکورد قبلی باشه ....

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: مقدار پیش‌فرض چند فیلد قابل تغییر با انتخاب از منو

    با سلام

    تا زمانی که فرم بسته نشده باشد، پیش فرض رکورد جدید، عدد آخرین رکورد می ماند. ولی اگر فرم بسته شد و مجدد باز شد، پیش فرض رکورد جدید، آخرین عددی می شود که اکسس بعد از آن بسته شده، نه آخرین رکوردی که فرم بعد از آن بسته شده.


    گویا هست؟
    آخرین ویرایش به وسیله arman2000 : سه شنبه 04 شهریور 1399 در 13:31 عصر

  10. #10

    نقل قول: مقدار پیش‌فرض چند فیلد قابل تغییر با انتخاب از منو

    سلام
    در یک تک باکس میخواهم مقداری وارد کنم بعد به صورت خودکار در COMBOBOX ها قرار بگبربد ممنون میشم

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    فعلا اصفهان
    پست
    626

    نقل قول: مقدار پیش‌فرض چند فیلد قابل تغییر با انتخاب از منو

    به نام خدا
    با سلام مشخصه Row source کمبو باکس را بر روی فیلد مربوطه تنظیم کنید.
    SELECT MyTable.MyField FROM MyTable; 

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر رنگ پیدا کردن اطلاعات پیدا شده در دیتاگرید
    نوشته شده توسط davidrobert در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 16:36 عصر
  2. سوال: تغییر پرینتر پیش فرض ویندوز و یا تغییر پرینتر در fastreport
    نوشته شده توسط daneshmand1354 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1390, 23:05 عصر
  3. پیدا کردن رکوردهای تغییر یافته
    نوشته شده توسط safasoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 29 شهریور 1386, 11:30 صبح
  4. تغییر کد پیج سینا به دیگر کدپیج ها
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 خرداد 1384, 08:31 صبح
  5. کامپوننت تغییر کد پیج سینا به کد پیجهای فارسی ویندوز ؟
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1384, 19:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •