نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشكل نمايش اطلاعات

  1. #1

    مشكل نمايش اطلاعات

    سلام من يك جدول دارم به اسم main كه شامل فيلد هاي id,title,tozihat است
    حالا ميخوام تو سايت دونه دونه نمايش بدم اينها رو اما همش باهم چاپ ميشه راهنمايي ميكنيد

    <?php
    $sql = "SELECT * FROM main";
    $result = $conn->query($sql);

    if ($result->num_rows > 0) {
    echo "";
    // output data of each row
    while($row = $result->fetch_assoc()) {
    echo $row["id"]."".$row["title"]." ".$row["tozihat"];
    }
    } else {
    echo "0 results";
    }
    $conn->close();
    ?>

  2. #2

    نقل قول: مشكل نمايش اطلاعات

    مشکل تون رو متوجه نشدم دقیق. اما برای نشون دادن اولین سطر میتونید خط شماره 8 تا 10 خودتون رو به این خط تغییر بدین:
    $row = $result->fetch_assoc()[0];
    echo $row["id"] . " " . $row["title"] . " " . $row["tozihat"];

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشكل نمايش اطلاعات

    منظورت از دونه دونه نشون دادن و با هم نشون دادن مشخص نیست چیه
    ولی اگه بخای یک تعداد مشخصی بخونی میتونی limit استفاده کنی


    "SELECT * FROM main LIMIT 1"

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •