نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پیدا کردن 20 تا از بزرگ ترین مقدارها در آرایه

  1. #1

    پیدا کردن 20 تا از بزرگ ترین مقدارها در آرایه

    سلام
    من یه آرایه دارم این مدلی

    $a=Array ( [hpfcso] => 14 [from] => 15 [miller] => 15 ......)

    میخواهم بیام اونایی که 20 تا از بزرگ ترین مقدارها را دارن پیدا کنم تو یه آرایه دیگه بریزم
    یه راه گفتم بیام با دستور هایی مثل arsort مرتب کنم بعد با array_slice بیام 20 تای اول را بردارم که نشد چون arsort خروجی نمیده فقط true وfalse میده نمیدونم چجوری درستش کرد

    یه راه دیگه هم این که بیام هر بار با max بزرگترین را پیدا کنم بریزمش تو یه آرایه بعد همان را از آرایه اول حذف کنم ولی مشکل اینجاست که نمیدونم چجوری اینکار را کنم
    همین دو تا راه را به ذهنم رسید

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن 20 تا از بزرگ ترین مقدارها در آرایه

    مقدار کلیدها منحصر به فرد ولی مقدار value ها منحصر به فرد نیست
    اینجا توضیح داده با تفاوت کلیدها میشه اینکار را کرد
    https://stackoverflow.com/questions/...ay-in-php?rq=1

    منم سعی کردم این کار را انجام بدم

    for($i=1;$i<21;$i++)
    {
    $max=max($effective1);

    array_diff_key($effective1, [ ]);
    }



    ولی نمیدونم کلید متغیر max را چجوری بدست بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
    ممنون میشم کمکم کنین
    تشکر

  3. #3

    نقل قول: پیدا کردن 20 تا از بزرگ ترین مقدارها در آرایه

    دوست عزیز از همون arsort استفاده کنید این تابع خروجی نداره بلکه خود آرایه رو مرتب میکنه بعنی باید این شکلی بنویسین:
    asort($a);
    array_splice($a, 20);
    print_r($a);

  4. #4

    نقل قول: پیدا کردن 20 تا از بزرگ ترین مقدارها در آرایه

    بی نهایت ممنونم درست شد
    واقعا ممنون
    فقط چون دنبال max هستیم باید arsort استفاده کنیم
    بی نهایت ممنون

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1394, 03:20 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 09:45 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 خرداد 1390, 21:45 عصر
  4. کامپوننت تغییر کد پیج سینا به کد پیجهای فارسی ویندوز ؟
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1384, 19:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •