نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: سه رقم سه رقم کردن تکس باکس و بر عکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    خراسان رضوی_شهرستان تربت جام
    پست
    211

    سه رقم سه رقم کردن تکس باکس و بر عکس

    سلام

    با این کد فرمت تکس باکس تغییرمی کند و اعداد سه رقم سه رقم جدا می شود و حالا برای جمع کردن تکس باکس مشکل می خورد 100،000
    'If Val(Text1.Text) > 0 Then Text1.Text = Format(Text1.Text, "###,###,###")

    چطوری می شود اعداد داخل تکس باکس به حالت اولیه برگردد مثلا 100000 که بشود با تکس دیگر جمع کرد یا کاما بین اعداد حذف شود

  2. #2

    نقل قول: سه رقم سه رقم کردن تکس باکس و بر عکس

    این کد فقط عدد های تکست رو در نظر میگیره میتونی موقع جمع جای تکست باکس، از این تابع استفاده کنی:
    Public Function Str_To_Int(MyString As Variant) As Long
    Dim i As Integer
    Dim X As Variant
    If IsNull(MyString) Or MyString = "" Then
    Str_To_Int = 0
    Exit Function
    End If
    For i = 1 To Len(MyString)
    If IsNumeric(Mid(MyString, i, 1)) = True Then
    X = Nz(X, "") & Mid(MyString, i, 1)
    End If
    Next i
    Str_To_Int = Nz(X, 0)
    End Function

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    خراسان رضوی_شهرستان تربت جام
    پست
    211

    نقل قول: سه رقم سه رقم کردن تکس باکس و بر عکس

    سلام خسته نباشید من میخواهپم دو تکس باکس که اعداد داخل تکس سه رقم سه رقم جدا شده باهم جمع یا ضرب کنم

  4. #4

    نقل قول: سه رقم سه رقم کردن تکس باکس و بر عکس

    دوست عزیز کدی که من گذاشتم رو در کدتون قرار بدین و سپس هر موقع خواستین (برای مثال) جمع رو انجام بدین از کد زیر استفاده کنید:
    Str_To_Int(TextBox1) + Str_To_Int(TextBox2)

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    خراسان رضوی_شهرستان تربت جام
    پست
    211

    نقل قول: سه رقم سه رقم کردن تکس باکس و بر عکس

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    این کد فقط عدد های تکست رو در نظر میگیره میتونی موقع جمع جای تکست باکس، از این تابع استفاده کنی:
    Public Function Str_To_Int(MyString As Variant) As Long
    Dim i As Integer
    Dim X As Variant
    If IsNull(MyString) Or MyString = "" Then
    Str_To_Int = 0
    Exit Function
    End If
    For i = 1 To Len(MyString)
    If IsNumeric(Mid(MyString, i, 1)) = True Then
    X = Nz(X, "") & Mid(MyString, i, 1)
    End If
    Next i
    Str_To_Int = Nz(X, 0)
    End Function

    nz چیست و ارور می دهد

  6. #6

    نقل قول: سه رقم سه رقم کردن تکس باکس و بر عکس

    نقل قول نوشته شده توسط moghadam1372 مشاهده تاپیک
    سلام

    با این کد فرمت تکس باکس تغییرمی کند و اعداد سه رقم سه رقم جدا می شود و حالا برای جمع کردن تکس باکس مشکل می خورد 100،000
    'If Val(Text1.Text) > 0 Then Text1.Text = Format(Text1.Text, "###,###,###")

    چطوری می شود اعداد داخل تکس باکس به حالت اولیه برگردد مثلا 100000 که بشود با تکس دیگر جمع کرد یا کاما بین اعداد حذف شود

    Private Sub Command1_Click()
    Text1.Text = Format(1234567, "###,###,###")
    Text2.Text = Format(234567, "###,###,###")
    End Sub

    Private Function ValEx(ByVal Text As String)
    ValEx = Val(Replace(Text, Mid(Format(1111, "#,###"), 2, 1), ""))
    End Function

    Private Sub Command2_Click()
    Text3.Text = Format(ValEx(Text1.Text) - ValEx(Text2.Text), "###,###,###")
    End Sub

  7. #7

    نقل قول: سه رقم سه رقم کردن تکس باکس و بر عکس

    سلام من میخوام یک تایمر قرار بدم و مکرر بررسی کنه که مقلا اگر جمله ای نوشت که کلمه hi توی تکست باکس نوشته بود برنامه رو ببنده لطفا راهنمایی کنید
    ممنون از اساتید محترم

  8. #8

    نقل قول: سه رقم سه رقم کردن تکس باکس و بر عکس

    از تابع InStr استفاده کنید و اگر مقدارش بیش از صفر بود یعنی وجود دارد در این صورت با End برنامه را ببندید.
    position = InStr(1, stringToSearch, stringToFind)

  9. #9

    نقل قول: سه رقم سه رقم کردن تکس باکس و بر عکس

    نقل قول نوشته شده توسط moghadam1372 مشاهده تاپیک
    سلام

    با این کد فرمت تکس باکس تغییرمی کند و اعداد سه رقم سه رقم جدا می شود و حالا برای جمع کردن تکس باکس مشکل می خورد 100،000
    'If Val(Text1.Text) > 0 Then Text1.Text = Format(Text1.Text, "###,###,###")

    چطوری می شود اعداد داخل تکس باکس به حالت اولیه برگردد مثلا 100000 که بشود با تکس دیگر جمع کرد یا کاما بین اعداد حذف شود

    Private Function num(s As String)


    num = Val(Replace$(s, ",", ""))


    End Function


    Private Sub Form_Load()


    MsgBox num(Text1) * num(Text2)


    End Sub
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  10. #10

    نقل قول: سه رقم سه رقم کردن تکس باکس و بر عکس

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    Private Function num(s As String)


    num = Val(Replace$(s, ",", ""))


    End Function


    Private Sub Form_Load()


    MsgBox num(Text1) * num(Text2)


    End Sub
    تابع Format برای انتخاب کاراکتر های مورد استفاده به تنظیمات Region and Language ویندوز رجوع میکنه، به همین جهت نمیشه تضمین کرد حتما در رشته خروجی Format کاراکتر جداکننده Comma باشه.

    grouping.png

    مثلا در تنظیمات زبان آذربایجانی (Azeri Azerbaijan) از کاراکتر space به عنوان جداکننده استفاده می کنند. یا در زبان پشتو افغانستان از کاراکتر ، استفاده میشه.
    البته در اغلب سیستم ها همون کاراکتر Comma جداکننده ارقام خواهد بود و مشکلی پیش نخواهد اومد.

  11. #11

    نقل قول: سه رقم سه رقم کردن تکس باکس و بر عکس

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    تابع Format برای انتخاب کاراکتر های مورد استفاده به تنظیمات Region and Language ویندوز رجوع میکنه، به همین جهت نمیشه تضمین کرد حتما در رشته خروجی Format کاراکتر جداکننده Comma باشه.

    grouping.png

    مثلا در تنظیمات زبان آذربایجانی (Azeri Azerbaijan) از کاراکتر space به عنوان جداکننده استفاده می کنند. یا در زبان پشتو افغانستان از کاراکتر ، استفاده میشه.
    البته در اغلب سیستم ها همون کاراکتر Comma جداکننده ارقام خواهد بود و مشکلی پیش نخواهد اومد.
    سلام
    همونطور که خودتون گفتید کسی معمولا نمیاد این چیزا رو تغییر بده،‌همونطور که من الان بیشتر از 20 ساله برنامه هام دست کلی مشتریه و تابحال حتی یک مورد چنین مشکلی گزارش نشده
    ضمنا به زبان عربی و انگلیسی هم برنامه در خارج از کشور کار میکنه
    بنابراین به راحتی میتونید این مورد رو نادیده بگیرید ولی اگر خیلی حساس بودین هم میتونید تنظیمات Control Panel رو بخونین و طبق اون کاراکتر رو حذف کنین
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  12. #12

    نقل قول: سه رقم سه رقم کردن تکس باکس و بر عکس

    ولی اگر خیلی حساس بودین هم میتونید تنظیمات Control Panel رو بخونین و طبق اون کاراکتر رو حذف کنین
    دوست عزیز فکر میکنم واژۀ محکم کاری از واژۀ حساسیت​ مناسب تر باشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •