نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر نام متغیرها

  1. #1

    تغییر نام متغیرها

    سلام من اینجا با این دستور

    for ($i=38229; $i<38329; $i++)
    {
    ${"myfile".$i} = fopen("1/Train/$i","r+") or die("Unable to open file!");
    ${"string".$i} = fread(${"myfile".$i}, filesize("1/Train/$i"));

    ${"a".$i} = preg_replace('/[0-9_?!.,><:";\\|}{\[\]\-=+@#$%^&*()~`؟ \' \/ \\\\ I II III IV ]/', ' ',${"string".$i});
    ${"b".$i} = preg_replace('/\b\w{1,3}\b/', ' ', ${"a".$i});
    }

    100 تا رشته string دارم
    منتهی برای اینکه میخواستم بیام این ها را از فایل های با نام هایی از 38229 تا 38329 استفاده کنم (قسمت fopen تو آدرس دادنش)
    اومدم حلقه for را هم از 38229 تا 38329 گذاشتم
    الان رشته های string ای که برام ساخته شده $b38229 تا $b38329
    اما الان لازم دارم که اینا این مدلی باشن
    $b1 تا $b100
    البته الان به $b38229 خارج از حلقه for دسترسی دارم
    این امکانش هست که به $b1 تا $b100 هم خارج از حلقه for دسترسی داشته باشم
    چندین راه را امتحان کردم جواب نداد
    مثلا گفتم تو خود for یه for دیگه میذارم به ازای هر کدوم از b های قدیم یه b جدید میسازم
    ولی نشد هر کاری کردم
    ممنون میشم کمکم کنین

  2. #2

    نقل قول: تغییر نام متغیرها

    شما حلقه رو از یک تا صد بزار موقع باز کردن فایل به جای i از i + 38228 استفاده کن.

  3. #3

    نقل قول: تغییر نام متغیرها

    بی نهایت منونم جواب دادین
    این مدلی منظورتونه

    for ($i=1; $i<101; $i++)
    {
    ${"myfile".$i} = fopen("1/Train/$i+38228","r+") or die("Unable to open file!");
    ${"string".$i} = fread(${"myfile".$i}, filesize("1/Train/$i"));

    ${"a".$i} = preg_replace('/[0-9_?!.,><:";\\|}{\[\]\-=+@#$%^&*()~`؟ \' \/ \\\\ I II III IV ]/', ' ',${"string".$i});
    ${"b".$i} = preg_replace('/\b\w{1,3}\b/', ' ', ${"a".$i});
    }



    شرمندم ولی ارور میده

    Warning: fopen(1/Train/'1+38228'): failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp64\www\nb2\1.php on line 6

    خط 6 همون fopen

  4. #4

    نقل قول: تغییر نام متغیرها

    نه شما داخل متن نوشتین باید این شکلی بنویسید:
    "1/Train/" . ($i+38228)

  5. #5

    نقل قول: تغییر نام متغیرها

    درست شد بی نهایت ممنونم
    تشکرات ویيه
    واقعا ممنون
    سپاسگذارم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 مرداد 1394, 16:09 عصر
  2. تغییر متغیر در متلب (دوباره نویسی یک عبارت با متغیر جدید)
    نوشته شده توسط aref_error در بخش برنامه نویسی Matlab
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 19 تیر 1394, 16:05 عصر
  3. تغییر متغیر در یک کلاس و دریافت آن از یک کلاس دیگر
    نوشته شده توسط aliblk10 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 دی 1393, 23:25 عصر
  4. پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 28 اسفند 1391, 07:25 صبح
  5. تغییر محتوای یک متغیر BaseCollection در هنگام تعریف متغیر دیگر!
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 خرداد 1389, 10:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •