نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ایجاد محدودیت در فرم Tabilar

  1. #1

    ایجاد محدودیت در فرم Tabilar

    سلام
    در فرم Tabular چطور میشه برای فیلدها شرط گذاشت بطوریکه هر وقت فیلد 1 مقدار 10 گرفت فیلد 2 همون ردیف از دسترس خارج بشه.
    وقتی از دستور IF استفاده میکنم به محض اینکه فیلد 1 مقدار 10 رو میگیره، فیلد 2 تمامی ردیفها از دسترس خارج میشه.

  2. #2

    نقل قول: ایجاد محدودیت در فرم Tabilar

    سلام
    از دوستان کسی راهکاری نداره؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: ایجاد محدودیت در فرم Tabilar

    با conditional formatting مقدار فیلد 1 رو بررسی و با توجه به اون فیلد2 رو disable کنین.

    یا از form current استفاده کنین

  4. #4

    نقل قول: ایجاد محدودیت در فرم Tabilar

    سلام
    ممنون از راهنماییتون
    میشه درمورد Form Current بیشتر توضیح بدین

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: ایجاد محدودیت در فرم Tabilar

    on current یکی از رخدادهای فرم هست و وقتی روی میده که رکورد select میشه (یا focus میشه)

    در نمونه ای که پیوست کردم در فرم products از همین رخداد استفاده شده و با توجه به فیلد discontinued (که yes/no هست) مابقی فیلدها disable/enable میشن:

    Private Sub Form_Current()
    Me.ProductName.Enabled = Not Me.Discontinued
    Me.CategoryID.Enabled = Not Me.Discontinued
    Me.UnitPrice.Enabled = Not Me.Discontinued
    End Sub


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: ایجاد محدودیت در فرم Tabilar

    در فرم categories هم از conditional formatting استفاده شده، فیلدهای category name و description با توجه به زوج یا فرد بودن category id ،disable/enable میشن (برای نمود بهتر تغییر رنگ هم افزوده شده)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 1.PNG‏ (16.9 کیلوبایت, 22 دیدار)
    • نوع فایل: png 2.PNG‏ (21.1 کیلوبایت, 22 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله mazoolagh : دوشنبه 23 دی 1398 در 15:12 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: ایجاد محدودیت در فرم Tabilar

    برنامه نمونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: ایجاد محدودیت در فرم Tabilar

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    برنامه نمونه
    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    on current یکی از رخدادهای فرم هست و وقتی روی میده که رکورد select میشه (یا focus میشه)

    در نمونه ای که پیوست کردم در فرم products از همین رخداد استفاده شده و با توجه به فیلد discontinued (که yes/no هست) مابقی فیلدها disable/enable میشن:

    Private Sub Form_Current()
    Me.ProductName.Enabled = Not Me.Discontinued
    Me.CategoryID.Enabled = Not Me.Discontinued
    Me.UnitPrice.Enabled = Not Me.Discontinued
    End Sub

    سلام
    خیلی خیلی ممنون

تاپیک های مشابه

  1. طراحی سایت ادمین برای درست کردن سایت های پویا مثل سایت ساز؟
    نوشته شده توسط haniyehghassami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 10:06 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 12:02 عصر
  3. سوال: مگر 8 بیت یک بایت نمی شود پس چگونه در این الگوریتم تعداد بیت ها یک بایت میشوند؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1391, 15:21 عصر
  4. هزینه های احتمالی یک وبسایت تجاری در صورت رعایت کپی رایت
    نوشته شده توسط میلاد قاضی پور در بخش گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 30 آبان 1389, 08:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •