نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل در پاس دادن اطلاعات فرم دوم به فرم یک

  1. #1
    کاربر جدید آواتار naser_cyberman
    تاریخ عضویت
    آذر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    Unhappy مشکل در پاس دادن اطلاعات فرم دوم به فرم یک

    سلام
    من دوتا فرم دارم که فرم اول فرم اصلی من هستش و یک لیبل با باتن گزاشتم و با باتن فرم دوم باز میکنم

    تو فرم دوم یدونه تکست باکس و باتن دارم


    من میخوام وقتی روی تکست باکس فرم دوم متنی نوشته شد اون متن بگیره و برابر کنه با لیبل فرم یک

    تو سازنده فرم یک اینکار کردم درست کار کرد. ولی برعکسش از فرم دوم به فرم یک نمیتونم متن پاس بدم
    لطفا کد بزارید....

    یکی کمک کنه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در پاس دادن اطلاعات فرم دوم به فرم یک

    ببینید شما میتونید یک کار مثل این کد انجام بدین.
    var frm2 = new Form2();
    frm2.Show();
    frm2.text1.TextChanged += () => this.lbl1.Text = frm2.text1.Text;
    این کد رو باید در رویداد کلیک دکمۀ فرم اول بزارید.
    راهنمایی: Form2 اسم فرم دوم - text1 اسم تکست باکس فرم دوم - lbl1 اسم لیبل فرم اول.

  3. #3
    کاربر جدید آواتار naser_cyberman
    تاریخ عضویت
    آذر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: مشکل در پاس دادن اطلاعات فرم دوم به فرم یک

    ممنونم که جواب دادی . مرسی

    ولی این قسمت ایراد گرفت از کد
    fm.textBox1.Text += () => this.label5.Text = fm.textBox1.Text;

  4. #4

    نقل قول: مشکل در پاس دادن اطلاعات فرم دوم به فرم یک

    از کجاش؟ شما اون پرانتز خالی رو تغییر بده به (s, e)

  5. #5
    کاربر جدید آواتار naser_cyberman
    تاریخ عضویت
    آذر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: مشکل در پاس دادن اطلاعات فرم دوم به فرم یک

    وقتی text1 که شما گفتید تغییرش بدم به تکست باکس فرم دومم ... اینکار که میکنم کل کد خط قرمز زیرش میزاره

  6. #6

    نقل قول: مشکل در پاس دادن اطلاعات فرم دوم به فرم یک

    خب ماوس رو ببرید روش ببینید چه اروری میده؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل در پاس دادن اطلاعات فرم دوم به فرم یک

    نقل قول نوشته شده توسط naser_cyberman مشاهده تاپیک
    ممنونم که جواب دادی . مرسی

    ولی این قسمت ایراد گرفت از کد
    fm.textBox1.Text += () => this.label5.Text = fm.textBox1.Text;
    شما داخل کدتون اولش نوشتید Text یا نوشتید TextChanged

  8. #8
    کاربر جدید آواتار naser_cyberman
    تاریخ عضویت
    آذر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: مشکل در پاس دادن اطلاعات فرم دوم به فرم یک

    به هر دوحالت تغییر دادم ولی ایراد میگیره

  9. #9

    نقل قول: مشکل در پاس دادن اطلاعات فرم دوم به فرم یک

    باید بنویسید:
    fm.textBox1.TextChanged += () => {this.label5.Text = fm.textBox1.Text};

  10. #10

    نقل قول: مشکل در پاس دادن اطلاعات فرم دوم به فرم یک

    برای اینکه کد دوستمون کار کنه اول باید اون تکست باکس توی فرم دوم رو پابلیک کنی، توی پراپرتی های تکست باکس دنبال Modifier باش و اون رو به حالت public تغییر بده

  11. #11
    کاربر جدید آواتار naser_cyberman
    تاریخ عضویت
    آذر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: مشکل در پاس دادن اطلاعات فرم دوم به فرم یک

    مرسی . ممنون

  12. #12
    کاربر جدید آواتار naser_cyberman
    تاریخ عضویت
    آذر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: مشکل در پاس دادن اطلاعات فرم دوم به فرم یک

    دقیقا همینکار کردم. ممنون...

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •