نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: پیدا کردن یک کلمه در متن

  1. #1

    پیدا کردن یک کلمه در متن

    سلام
    من حدود 600 تا متن دارم به صورت string های جدا به اسم های b1 تا b600
    یه آرایه دارم به اسم n که توش 120 تا خونه هست از یک تا 120
    میخوام بیام از این دستور استفاده کنم بیاد هر بار تو هر کدوم از b ها دنبال 120 تا کلمه بگرده به ازای هر کلمه اگر کلمه مورد نظر بود یک چاپ کنه اگر نبود 0
    ولی ارور میده اجرا نمیشه
    نمیفهم مشکلش چیه

    for($i=1;$i<=600;$i++)
    {
    for($j=1;$j<=20;$j++)
    {
    if (strpos(${"b".$i}, ${"n"[$j]}) !== false)
    {
    echo 1;
    }
    else
    {
    echo 0;
    }
    }
    }

    اگر بشه اینا باید تو یه حالت جدول مانند باشه
    مثلا 120 تا ستون 600 تا سطر که هر سطر مربوط به یه متن و 120 تا خانه اش همون مدلی که بالا گفتم پر میشه
    کار با جدول تو php سخته میشه کاری کرد بعد از اینکه کار یه سطر تموم شد بره خط بعدی و ادامه را تو خط بعدب انجام بده؟
    ممنون میشم کمکم کنین
    تشکر

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن یک کلمه در متن

    درست متوجه منظورتون نشدم میشه با جدول مثال نشون بدین چه کاری میخواین دقیقا انجام بدین؟

  3. #3

    نقل قول: پیدا کردن یک کلمه در متن

    صادقانه بگم تا نوشتم رفتم دوباره دنبال کد فهمیدم باید کجاشو تغییر بدم
    درست شد

    for($i=1;$i<=600;$i++)
    {
    for($j=1;$j<=20;$j++)
    {
    if (strpos(${"b".$i}, ${"n"}[$j]) !== false)
    {
    echo 1;
    }
    else
    {
    echo 0;
    }
    }
    echo '<br>';
    }


    فقط الان مشکل اینه که تو این سایت نوشته این دستور خیلی کارایی نداره

    http://noviniran.com/fa/بلاگ/برنامه-...-آن-(regex)

    ولی این دستور preg_replace تا جایی که میدونم 0 و یک را نمیشه باهاش برگردوند درسته؟
    الان یه جدول میکشم چشم

  4. #4

    نقل قول: پیدا کردن یک کلمه در متن

    مثلا اگر به جای 120 کلمه 4 تا کلمه تو آرایه n باشه(آرایه n امون 4 تا خونه داشته باشه)و به جای 600 متن 10 تا رشته متنی از b1 تاb10 داشته باشم

    وجود یا عدم وجود خانه اول در آرایه n در متن b1 وجود یا عدم وجود خانه دوم آرایه n در متن b1 وجود یا عدم وجود خانه سوم آرایه n در متن b1 وجود یا عدم وجود خانه چهارم آرایه در متن b1
    وجود یا عدم وجود خانه اول در آرایه n در متن b2 وجود یا عدم وجود خانه دوم آرایه n در متن b2 وجود یا عدم وجود خانه سوم آرایه n در متن b2 وجود یا عدم وجود خانه چهارم آرایه در متن b2
    وجود یا عدم وجود خانه اول در آرایه n در متن b3 وجود یا عدم وجود خانه دوم آرایه n در متن b3 وجود یا عدم وجود خانه سوم آرایه n در متن b3 وجود یا عدم وجود خانه چهارم آرایه در متن b3
    وجود یا عدم وجود خانه اول در آرایه n در متن b4 وجود یا عدم وجود خانه دوم آرایه n در متن b4 وجود یا عدم وجود خانه سوم آرایه n در متن b4 وجود یا عدم وجود خانه چهارم آرایه در متن b4
    وجود یا عدم وجود خانه اول در آرایه n در متن b5 وجود یا عدم وجود خانه دوم آرایه n در متن b5 وجود یا عدم وجود خانه سوم آرایه n در متن b5 وجود یا عدم وجود خانه چهارم آرایه در متن b5
    وجود یا عدم وجود خانه اول در آرایه n در متن b6 وجود یا عدم وجود خانه دوم آرایه n در متن b6 وجود یا عدم وجود خانه سوم آرایه n در متن b6 وجود یا عدم وجود خانه چهارم آرایه در متن b6
    وجود یا عدم وجود خانه اول در آرایه n در متن b7 وجود یا عدم وجود خانه دوم آرایه n در متن b7 وجود یا عدم وجود خانه سوم آرایه n در متن b7 وجود یا عدم وجود خانه چهارم آرایه در متن b7
    وجود یا عدم وجود خانه اول در آرایه n در متن b8 وجود یا عدم وجود خانه دوم آرایه n در متن b8 وجود یا عدم وجود خانه سوم آرایه n در متن b8 وجود یا عدم وجود خانه چهارم آرایه در متن b8
    وجود یا عدم وجود خانه اول در آرایه n در متن b9 وجود یا عدم وجود خانه دوم آرایه n در متن b9 وجود یا عدم وجود خانه سوم آرایه n در متن b9 وجود یا عدم وجود خانه چهارم آرایه در متن b9
    وجود یا عدم وجود خانه اول در آرایه n در متن b10 وجود یا عدم وجود خانه دوم آرایه n در متن b10 وجود یا عدم وجود خانه سوم آرایه n در متن b10 وجود یا عدم وجود خانه چهارم آرایه در متن b10

  5. #5

    نقل قول: پیدا کردن یک کلمه در متن

    چیزی که با دستور strpos پیدا کردم خیلی 0 داره
    ممیترسم تو متن بوده باشه ولی پیداش نکرده باشه
    میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: پیدا کردن یک کلمه در متن

    اون لینک که ربطی نداره اما به نظر من میتونید در کدتون به جای شرطی که گذاشتید از شرط اینلاین استفاده کنید:
    for($i=1;$i<=600;$i++)
    {
    for($j=1;$j<=20;$j++)
    {
    echo (strpos(${"b".$i}, ${"n"}[$j]) !== false ? 1 : 0);
    }
    echo '';
    }

  7. #7

    نقل قول: پیدا کردن یک کلمه در متن

    نقل قول نوشته شده توسط Salazar.mi مشاهده تاپیک
    چیزی که با دستور strpos پیدا کردم خیلی 0 داره
    ممیترسم تو متن بوده باشه ولی پیداش نکرده باشه
    میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فکر نمی کنم این طور باشه

  8. #8

    نقل قول: پیدا کردن یک کلمه در متن

    بی نهایت ممنونم جواب دادین
    واقعا ممنون
    فقط یه سوال دیگه
    ببخشید شرمنده
    الان اگر بخواهم تو ستون 121 یعنی یه ستون اضافه کنم
    که برای 600 سطر این ستونه
    100 تای اولش 1 باش
    صدتای دومش 2 باشه
    ...
    صدتای ششم عدد 6 باشه
    باید کجای کد بنویسم
    ممنون میشم کمکم کنین
    تشکر

  9. #9

    نقل قول: پیدا کردن یک کلمه در متن

    کاملا درسته فقط برای اینکه حالت جدولی داشته باشه آخرش به جای " " باید <br> باشه
    بازم ممنون
    تشکر

  10. #10

    نقل قول: پیدا کردن یک کلمه در متن

    نقل قول نوشته شده توسط Salazar.mi مشاهده تاپیک
    بی نهایت ممنونم جواب دادین
    واقعا ممنون
    فقط یه سوال دیگه
    ببخشید شرمنده
    الان اگر بخواهم تو ستون 121 یعنی یه ستون اضافه کنم
    که برای 600 سطر این ستونه
    100 تای اولش 1 باش
    صدتای دومش 2 باشه
    ...
    صدتای ششم عدد 6 باشه
    باید کجای کد بنویسم
    ممنون میشم کمکم کنین
    تشکر
    یعنی میخواین برای n121 جای b1 تا b600 از اعداد دیگه استفاده کنید؟

  11. #11

    نقل قول: پیدا کردن یک کلمه در متن

    دقیقا
    این ستون 121 به متن ها یا کلمه ها هیچ ربطی نداره
    ولی باید کنار این 120 تا قرارا بگیره

  12. #12

    نقل قول: پیدا کردن یک کلمه در متن

    این میشه؟
    for($i=1;$i<=600;$i++)
    {
    for($j=1;$j<=121;$j++)
    {
    if ($j == 121) {
    $r = ($i - ($i % 100)) / 100 + 1;
    echo (strpos($r, ${"n"}[$j]) !== false ? 1 : 0);
    } else {
    echo (strpos(${"b".$i}, ${"n"}[$j]) !== false ? 1 : 0);
    }
    }
    echo '';
    }

  13. #13

    نقل قول: پیدا کردن یک کلمه در متن

    راستش این جواب است
    ولی اصلا عدد 6 و 5 و اینا توش نیست
    a.png

  14. #14

    نقل قول: پیدا کردن یک کلمه در متن

    چرا 6 و 5؟
    مگه نمیخواین در صورت وجود 1 و عدم وجود 0 بیاره؟

  15. #15

    نقل قول: پیدا کردن یک کلمه در متن

    نه دیگه باید تو ستون 121 ام بیاد
    به ازای 100 تای اول عدد یک باشه
    به ازای 100 تای دوم عدد دو باشه
    به ازای صدتای سوم عدد 3 باشه
    .
    .
    .
    به ازای صدتای ششم عدد شش باشه
    تو جوابش هر سطرش 120 تا است ستون 121 ام نیست اصلا
    ببخشید شرمندم بخدا خیلی سوال میپرسم
    ببخشید

  16. #16

    نقل قول: پیدا کردن یک کلمه در متن

    این کار میکنه؟
    for($i=1;$i<=600;$i++)
    {
    for($j=1;$j<=121;$j++)
    {
    if ($j == 121) {
    echo ($i - ($i % 100)) / 100 + 1;
    } else {
    echo (strpos(${"b".$i}, ${"n"}[$j]) !== false ? 1 : 0);
    }
    }
    echo '';
    }

  17. #17

    نقل قول: پیدا کردن یک کلمه در متن

    راستش یه ذره جابه جایی داره
    خونه آخر به جای 6 نوشته 7
    بعد مثلا 99 تای اول شده یک نه صدتای اول

  18. #18

    نقل قول: پیدا کردن یک کلمه در متن

    این کار میکنه؟
    for($i=1;$i<=600;$i++)
    {
    for($j=1;$j<=121;$j++)
    {
    if ($j == 121) {
    echo ceil($i/100);
    } else {
    echo (strpos(${"b".$i}, ${"n"}[$j]) !== false ? 1 : 0);
    }
    }
    echo '';
    }

  19. #19

    نقل قول: پیدا کردن یک کلمه در متن

    بی نهایتتتت ممنونممممممممممممممم
    تشکرات ویژههه
    در ظاهر درسته
    ولی راستش من تعداد سطر و ستون ها را با اکسل چک میکردم
    که دیگه الان هنگ کرده نمیشه
    ولی در ظاهر درسته
    بی نهایت ممنونمممممممممممم
    خدا خیرتون بده

  20. #20

    نقل قول: پیدا کردن یک کلمه در متن

    با اکسل هم نگاه کردم
    کاملا درسته بی نهایت ممنونم
    واقعا ممنون
    تشکر

  21. #21

    نقل قول: پیدا کردن یک کلمه در متن

    خواهش میکنم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 09:45 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1390, 13:06 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 خرداد 1390, 21:45 عصر
  4. کامپوننت تغییر کد پیج سینا به کد پیجهای فارسی ویندوز ؟
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1384, 19:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •