نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: گالری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار زینب فاطمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    272

    گالری

    سلام
    وقت تون بخیر
    سایتم قطع شده و با پیام زیر مواجه شدم :
    Dang... Something went wrong!

    We tried really hard, but it's broken.

    برای حل این موضوع با مدیریت گالری صحبت نمایید



    چطور بفهمم خطا چیه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار زینب فاطمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    272

    نقل قول: گالری

    نمایش خطا رو فعال کردم و خطای زیر رو نشون داد:

    Notice: Undefined offset: 1 in /home/shafigh/domains/site.ir/public_html/system/libraries/I18n.php on line 60

    Fatal error: Uncaught exception 'Kohana_PHP_Exception' with message 'Undefined offset: 1' in /home/site.ir/public_html/system/libraries/I18n.php:60 Stack trace: #0 /home /site.ir/public_html/system/libraries/I18n.php(60): Kohana_PHP_Exception_Core::error_handler(8, 'Undefined offse...', '/home/d...', 60, Array) #1 /home/site.ir/public_html/system/libraries/I18n.php(93): I18n_Core::get_text('unserialize(): ...') #2 /home/site.ir/public_html/system/core/Kohana_Exception.php(42): __('unserialize(): ...', NULL) #3 /home/site.ir/public_html/system/libraries/Kohana_PHP_Exception.php(60): Kohana_Exception_Core->__construct('unserialize(): ...') #4 /home/site.ir/public_html/system/libraries/Kohana_PHP_Exception.php(95): Kohana_PHP_Exception_Core->__construct(8, 'unserialize(): ...', '/home/d...', 1) #5 [internal function]: Kohana_PHP_Exception_Core::shutdown_handler(NULL) #6 /home/site.ir
    /public_html/syst in /home/site.ir/public_html/system/libraries/I18n.php on line 60

    خطا رو سرچ کردم دو مورد زیر رو دیدم :
    http://galleryproject.org/node/113248
    http://galleryproject.org/node/107807

    الان مشکل سمت سرور هست درسته؟

  3. #3

    نقل قول: گالری

    نقل قول نوشته شده توسط زینب فاطمی مشاهده تاپیک
    نمایش خطا رو فعال کردم و خطای زیر رو نشون داد:

    Notice: Undefined offset: 1 in /home/shafigh/domains/site.ir/public_html/system/libraries/I18n.php on line 60

    Fatal error: Uncaught exception 'Kohana_PHP_Exception' with message 'Undefined offset: 1' in /home/site.ir/public_html/system/libraries/I18n.php:60 Stack trace: #0 /home /site.ir/public_html/system/libraries/I18n.php(60): Kohana_PHP_Exception_Core::error_handler(8, 'Undefined offse...', '/home/d...', 60, Array) #1 /home/site.ir/public_html/system/libraries/I18n.php(93): I18n_Core::get_text('unserialize(): ...') #2 /home/site.ir/public_html/system/core/Kohana_Exception.php(42): __('unserialize(): ...', NULL) #3 /home/site.ir/public_html/system/libraries/Kohana_PHP_Exception.php(60): Kohana_Exception_Core->__construct('unserialize(): ...') #4 /home/site.ir/public_html/system/libraries/Kohana_PHP_Exception.php(95): Kohana_PHP_Exception_Core->__construct(8, 'unserialize(): ...', '/home/d...', 1) #5 [internal function]: Kohana_PHP_Exception_Core::shutdown_handler(NULL) #6 /home/site.ir
    /public_html/syst in /home/site.ir/public_html/system/libraries/I18n.php on line 60

    خطا رو سرچ کردم دو مورد زیر رو دیدم :
    http://galleryproject.org/node/113248
    http://galleryproject.org/node/107807

    الان مشکل سمت سرور هست درسته؟
    باسلام خير مشكل به سرور فكرنميكنم ربطي داشته باشه مشكل شما از فريم ورك و قسمت libraries هست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: گالری

    سرورت احتمالا آپدیت شده یه چیزی با این نسخه نرمافزارت همخونی نداره
    مثلا ممکنه ورژن php تغییرکرده باشه یا چیزی شبیه به این
    در کل وقتی شما به کد دست نزدی و یدفعه خطا ظاهرا میشه معملا از سروره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار زینب فاطمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    272

    نقل قول: گالری

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    سرورت احتمالا آپدیت شده یه چیزی با این نسخه نرمافزارت همخونی نداره
    مثلا ممکنه ورژن php تغییرکرده باشه یا چیزی شبیه به این
    در کل وقتی شما به کد دست نزدی و یدفعه خطا ظاهرا میشه معملا از سروره
    بله من هم همین فکر رو میکنم چون تو اون دوتا لینک هم به ورژن php و ارتقا نسخه اشاره شده .
    خیلی ممنون از پاسخ گویی تون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •