نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: استفاده از دو زیرفرم در یک فرم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    153

    استفاده از دو زیرفرم در یک فرم

    با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
    یک فرم دارم که دو زیرفرم در آن قرار دارد
    هر دو زیرفرم شامل یک لیست می باشند که در ستون "کد" با هم مشترکند

    میخواهم با کلیک بر روی هر ردیف در ساب فرم اول، ردیفهای مشترک در "کد" در ساب فرم دوم نمایش داده شوند.

    با تشکر فراوان از پاسختان

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    153

    نقل قول: استفاده از دو زیرفرم در یک فرم

    کسی نظری ندارد؟ آیا؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: استفاده از دو زیرفرم در یک فرم

    سلام

    سعی کنید علاوه بر توضیحات واضح و شفاف، نمونه ای هم ارسال کنید تا مشکل یا سوالتون رو بتونید بهتر برسونید و البته بهتر و سریعتر هم راهنمایی بشید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    153

    نقل قول: استفاده از دو زیرفرم در یک فرم

    نمونه و توضیحات خدمتتان ارسال گردید.
    تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    153

    نقل قول: استفاده از دو زیرفرم در یک فرم

    بین فیلدهای "کد" در هر دو جدول ارتباط برقرار است



    یا چشم نمی‌بیند یا راه نمی‌داند

    هر کاو به وجود خود دارد ز تو پروایی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: استفاده از دو زیرفرم در یک فرم

    سلام

    فرم Title_tbl رو بررسی کنید
    صرفا با استفاده از بخش ویزارد درست شده و کدنویسی دستی نداشته

    معنا و منظور از شعر رو هم متوجه نشدم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    153

    نقل قول: استفاده از دو زیرفرم در یک فرم

    ممنون
    منظوری نبود

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    153

    نقل قول: استفاده از دو زیرفرم در یک فرم

    ممنون از زحمتی که کشیدید ولی به سوالم جواب سوالم نبود

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: استفاده از دو زیرفرم در یک فرم

    نقل قول نوشته شده توسط m3343kh مشاهده تاپیک
    ممنون از زحمتی که کشیدید ولی به سوالم جواب سوالم نبود
    نمونه ای بود تا به عنوان الگو بتونید ازش استفاده کنید
    بهرحال سعی میکنم نمونه ای که ارسال کردین رو اصلاح کنم

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    153

    نقل قول: استفاده از دو زیرفرم در یک فرم

    چیزی شبیه ارتباط بین یک کومبوباکس و ساب فرم، در یک فرم.

    منتهی به جای "کمبوباکس" یک "ساب فرم" قرار دارد.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    153

    نقل قول: استفاده از دو زیرفرم در یک فرم

    یکی یک راهنمایی کند لطفا

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: استفاده از دو زیرفرم در یک فرم

    خواسته شما با master/detail معمولی متفاوت هست و باید از رخداد form current استفاده کنین.
    به این صورت که در رخداد form current فرم master، با توجه به کلیدی که رابطه بر اساس اون تعریف شده، recordsource فرم detail رو تعیین میکنید:
    parent!SubForm_Deatil.form.recordsource="SELECT * FROM MasterTable WHERE KeyField=" & me.KeyField


    نکاتی هم هست که باید بهش دقت کنین:
    1- در فرم master و قبل از اینکه recordsource فرم detail رو set کنین، اول باید مطمئن بشین فرم detail حتما load شده باشه.
    2- recordsource فرم detail رو نباید مستقیم به table/query منسوب کنین، باید خالی باشه تا با کد تعیین بشه.
    3- باید کدهای مناسب برای کنترل مقادیر وقتی که در فرم Master رکورد جدید میسازین بنویسین (در نمونه پیوست این کدها نیست!)
    4- همینجور در فرم Master باید کد مناسب برای ست کردن default value فیلد کلید (که رابطه بر اساس اون تعریف شده) در فرم detail دیده بشه (این کدها هم در نمونه پیوست نیست)

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: استفاده از دو زیرفرم در یک فرم

    در نمونه پیوست فرم Master ما categories نام داره،
    اول یک متغیر تعریف میکنیم که برای چک کردن load شدن فرم details (به نام products) از اون استفاده میکنیم:

    Private Sub Form_Load()
    TempVars.Add "Products_IsLoaded", False
    End Sub


    حالا میتونیم کد مناسب رو بنویسیم:
    Private Sub Form_Current()
    If Not TempVars("Products_IsLoaded") Or IsNull(Me.CategoryID) Then Exit Sub
    Parent!Subform_Products.Form.RecordSource = "SELECT * FROM Products WHERE CategoryID=" & Me.CategoryID
    End Sub


  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: استفاده از دو زیرفرم در یک فرم

    در رخداد form load فرم details (همون products) ، متغیری رو که تعریف کرده بودیم به نشانه Load شدن فرم مقدار دهی میکنیم
    و همینجور recordsource اولیه رو ست میکنیم:

    Private Sub Form_Load()
    TempVars("Products_IsLoaded") = True
    Me.RecordSource = "SELECT * FROM Products WHERE CategoryID=" & Me.Parent!SubForm_Categories!CategoryID
    End Sub


  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: استفاده از دو زیرفرم در یک فرم

    و فراموش نمیکنیم که هنگام بستن فرم اصلی (به اسم main) ، متغیری رو که تعریف کرده بودیم پاک کنیم:

    Private Sub Form_Close()
    TempVars.Remove ("Products_IsLoaded")
    End Sub


  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: استفاده از دو زیرفرم در یک فرم

    نتیجه کار:
    1.PNG

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: استفاده از دو زیرفرم در یک فرم

    برنامه نمونه:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    153

    نقل قول: استفاده از دو زیرفرم در یک فرم

    بسیار سپاس گذارم دوست عزیز

    تشکر فراوان

    متشکرم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 22 مهر 1398, 18:23 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 04 مرداد 1395, 11:53 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 فروردین 1391, 12:48 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اسفند 1388, 17:01 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •