نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: شماره گذاری خودکار

  1. #1

    شماره گذاری خودکار

    سلام دوستان
    چجوری میشه با کدنویسی شماره گذاری خودکار ایجاد کرد؟ البته بغییر از AutoNumber
    مثلا با 0001 شروع بشه و بصورت اتومات این شماره با هر بار ذخیره رکورد جدید یکی اضافه بشه. 0002 و 0003 و ...
    اگر نمونه ای سراغ دارین آپلود کنید واسم ممنون میشم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: شماره گذاری خودکار

    سلام
    خدمت شما

    = Nz(Dmax("[ID]";"[Table_Name]");0)+1

    توضیحات بیشتر
    http://access-training.blog.ir/tag/AutoNumber

  3. #3

    نقل قول: شماره گذاری خودکار

    ممنون دوست عزیز

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: شماره گذاری خودکار

    اصولا ساخت فیلد autonumber با کد کار نادرستی هست، مگر اینکه کلیدی که قراره ساخته بشه شمارنده نباشه و شرایط دیگه ای باشه مثلا ترکیب خاص از چند فیلد.
    و از اون بدتر هم استفاده از تابع dmax !

    دست کم اینکه باید توسط data macro ساخته بشه و نه در فرم - در همین تالار آموزش کامل هست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •