نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: علت این خطا موقع اجرای نرم افزار چیه ؟

  1. #1

    علت این خطا موقع اجرای نرم افزار چیه ؟

    با سلام
    دوستان
    در زمان اجرای پروژه این خطا بعضی مواقع میاد علتش چی میتونه باشه ؟
    Capture.PNG

  2. #2

    نقل قول: علت این خطا موقع اجرای نرم افزار چیه ؟

    دوستان کسی نی جواب ده
    ممنون میشم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: علت این خطا موقع اجرای نرم افزار چیه ؟

    سلام شما خطای برنامه ای با نام VSHOST32.EXE رو تصویر گرفتید که سرویسش STOP شده و خطا داده من که چیز دیگه ای از این تصویر متوجه نشدم؟؟!!! آیا برنامه شما به این سرویس متصل شده؟! یا چی؟! در ضمن این اسم شبیه اسم یک ویروسی بود که قبلا خیلی تو سیتما رایج بود!
    http://parhamkh.persiangig.com/parha.../y%20virus.htm

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: علت این خطا موقع اجرای نرم افزار چیه ؟

    سلام.
    معمولا این پیام زمانی نمایش داده میشه که یک Exception مدیریت نشده رخ بده مثل دسترسی به دیتابیس که در دسترس نیست یا فایل که دیگه وجود نداره و ....
    ولی بهتره Event Log ویندوز رو چک کنی.

  5. #5

    نقل قول: علت این خطا موقع اجرای نرم افزار چیه ؟

    دوستان کسی نیس راهنمایی کنه
    ممنون میشم
    مشکلم از کجاس ؟

  6. #6

    نقل قول: علت این خطا موقع اجرای نرم افزار چیه ؟

    پروژه کار میکنه
    اما این خطا هی میاد و از نرم افزار کاربرا میندازه بیرون
    چکارش کنم
    اینجوری که نمیتونم تحویلش بدم

  7. #7

    نقل قول: علت این خطا موقع اجرای نرم افزار چیه ؟

    بررسی کردم مشکلی وجود نداشت

  8. #8

    نقل قول: علت این خطا موقع اجرای نرم افزار چیه ؟

    اینم ادامه خطا
    1.JPG
    2.JPG

  9. #9

    نقل قول: علت این خطا موقع اجرای نرم افزار چیه ؟

    با سلام خدمت بزرگواران برنامه نویس
    همگی خسته نباشید
    دوستان بر اجرای نرم افزار من که در محیط VS2015 و با زبان برنامه نویسی C#‎ نوشتم خطایی رخ میده که خیلی کلافم کرده و با این خطا کلا از نرم افزار خارج می شود
    لطف کنید و راهنماییم کنید چون اینجوری نمیتونم پروژم را تحویل بدم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •